tisdag 4 januari 2011

Röntgen i morgon redan

De ringde från röntgen nu i morse och sa att jag låg på prioritetslista och att de fått ett återbud i morgon klockan 9 som jag måste ta.
Självklart går röntgen före allt men i morgon ska vi på Disney on Ice med Joel och Isac och det hade jag INTE avstått.
Men nu med lite fix och trix så blir det nog bra. Jag tar bilen till SÖS i morgon bitti och Jörgen åker färdtjänst med Joel och Isac och så möts vi upp på Globen.

Försöker även hitta på någon familjeaktivitet ikväll då alla är lediga. Kors i taket!!!

4 kommentarer:

Lena C sa...

Inte ligger du på latsidan precis! Gud va härligt med all energi! Hoppas på en härlig aktivitet till kvällen!! Inget tips på det från mig. Men tips på värktablett att kombinera Alvedon och Ipren brukar vi rek vid tandvärk. Hoppas att du inte ska ha värk förståss .. Men om kan du prova. Du kan ju kolla med din läkare. Hoppas på bra resultat av röntgen , och en kul Globen föreställning! Kram Lena

Berit sa...

Roligt är livsviktigt. Det kan man absolut inte undvara! :)
Ha det så jättebra!

Anonym sa...

Håller tummarna inför röntgen. Ha en mysig familjekväll och morgondag på Globen. Kram Annika

Tina sa...

Hej
Jag hittade din blogg för ungefär en månad sen. Du verkar vara så stark o ha sån härlig familj. <3 Hoppas de går bra på röntgen i morgon.
Vi var på world on ice igår, jag, min 5åringa son och min mamma. :) Jag har inte varit där på 15 år, så det var riktigt roligt. Men jösses vilket högt ljud det var! Inte den mest barnvänliga ljudnivån. Jag fick gå och be en vakt där om dom hade hörselproppar, för jag hade ju glömt Liams hemma :( Som tur så hade hon ett par över :)
MVH Tina