söndag 16 januari 2011

Strålningsvecka

I morgon börjar min stålningsvecka vilket innebär att jag måste in till Södersjukhuset varje dag denna vecka.
Det positiva är väl att jag har paus med cellgifterna under perioden. Jag har dock fått jätteont i mitten tån på vänster fot så att jag får gå med Jörgens skor för att det inte ska göra ont. För att inte tappa skorna så har jag raggsockor i dem... urtjusigt...

Helgen som varit har bestått av skjutsningar hit och dit mellan olika idrottsplatser. Adam har haft hockeymatch fredag, lördag och söndag. Isac har haft hockeyträning fredag, bandymatch OCH hockeyträning lördag, hockeymatch OCH innebandy idag. Jörgen har haft hockeybockey idag. Och jag, jag har varit trogen supporter samt hushållerska här hemma. Idag hann jag med en timme på soffan mellan Isacs och Adams hockeymatch. En timme med datorn och kalendern i knät för att administrera familjens kommande vecka. Man kan kanske kalla det aktiv vila???

I går kväll hade Isac en kompis som sov över och de satt och spelade spel i grabbarnas TVrum hela kvällen. (Joel har varit hos mormor och morfar från fredag em tills idag söndag). Jag, Jörgen och Adam satt på en film som vi inte sett tidigare. SLUMDOG MILLIONAIRE. Jag måste säag att det var en av de bättre filmerna jag har sett. Om ni inte sett den så gå och hyr den. 8 välförtjänta oscar har den fått.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med strålningen denna vecka! Jag håller med om filmen den är verkligen jättebra :-).
Kram
Claudia J

Anonym sa...

Lycka till! Hoppas det går bra denna vecka. Jag gillade också filmen och kan rekommendera den varmt!
Kram//Vera

Kristina sa...

lycka till med strålningen. Vi har oxå sett den filmen , Mkt bra. Såg att du med gillar Norah Roberts. Tyvärr har jag så svårt med läskoncentrationen sen ajg började med cellgift. Orkar ej riktigt få ihop meningarna o tungt hålla boken i liggande. ( jag kan ej sitta utan ligger eller står) Hoppas du får ork . Du verkar 0xå ha fullt upp med din ca, familj och barn. Det är inte lätt att orka vara sjuk mitt i ett flödande livstempo. Gäler att få egna stunder ngn gång så man ser guldkanternaa Kram Kristina

Angie sa...

Kram på dig!

Ossie sa...

Verkligen en kanonfilm!
Rekommenderas varmt!
Håller ett öga på din blogg, tänker på dej varje dag, följer dina öden & äventyr och håller tummarna, så dom vitnar, för att du ska ha flyt och medvind!
Megakram Åsa