lördag 24 juli 2010

Vuxentid

I onsdags fick jag ett SMS från Lotta om jag och Jörgen skulle följa med till Tällberg för en övernattning utan barn. Jaa, varför inte?
Lotta skulle överraska Jocke så då tänkte jag att det kan få bli en överraskning för Jörgen också.
Vi träffades i Rättvik på torsdag förmiddag utan barn. Planen var att de skulle spela golf på dagen men vädergudarna var inte riktigt på vår sida på morgonen. Istället åkte vi till Sågmyra och Lager 157 (outlet). Det var riktigt varmt och samtidigt regn när vi kom dit men efter lite shopping och lunch så sprack himlen upp och det blev en underbar eftermiddag och kväll.

På väg tillbaka till Rättvik så föreslog vi för killarna att vi skulle åka upp till Tällberg och kolla på utsikten och ta en våffla, och de tyckte att det var en bra ide. Lotta bad Jörgen köra till Greens Hotel för hon hade hört så mycket bra om det och Jocke hakade på då han hört att Ingo bott på det hotellet.
Vi lyckades lura med grabbarna ända in i receptionen och Jocke var ju självklart tvungen att verkligen kolla med receptionspersonalen att Ingo hade bott där. Så efter en stunds småprat och skämtande så frågade personalen om vi ville checka in men Jocke sa att vi bara kollade läget lite. Samtidigt säger Lotta att "- det kan vi visst göra!" och Jocke kontrar igen med att det bara var ett skämt. Då säger Lotta igen att "- Ni kan checka in Adolfsson och Ollas!" varvid Jocke står som en fågelholk och tittar fram och tillbaka på mig och Lotta. Jörgen står vid sidan om och verkar inte alls förstå vad som hände vid receptionsdisken... De blev båda glatt överraskade som tur var!


Vi satt och tog en cider och lite nötter och njöt av utsikten ända fram till 18.30. Sedan gick vi och badade i deras inomhuspool, drack champange och fortsatte att njuta av utsikten även därifrån.

Vid 20 så avnjöt vi en trerätters middag av hög klass.
Vi avslutade kvällen med en kvällspromenad och kaffe i loungen.

Väl utvilade så mumsade vi i oss av frukostbuffen innan vi skildes åt. Det var verkligen en lyckad överraskning och jag tror att vi alla fyra njöt i fulla drag av vistelsen på Greens. Dels barnfritt, god mat, fin utsikt och sedan härligt sällskap! (Kram Lotta att du bjöd med oss)

Jag och Jörgen åkte till Leksands vårdcentral där jag fick min Zoladexspruta. Sedan mötte vi upp Maria och Robin med barn som kört från Stockholm på morgonen.
Grabbarna spelade golf och vi tjejer hann med både Leksand, Tällberg (igen) och Rättvik. I Tällberg hann vi även med en våffla denna gång... (missade det med Lotta och Jocke)

På kvällen grillade vi med mina föräldrar och Robin fick en present av Maria i efterkott då han nyligen fyllt år...

Jag fick ingen bild med byxorna på, men det kanske vi inte ville se heller...

Idag har vi varit med barnen på Leksands sommarland. Trots att termometern inte ens nådde upp till 20 grader och det var mulet så badade barnen hej vilt. Jag gick i långbyxor och fleecetröja hela dagen. Burr! Vart tog sommaren vägen?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå i Furudal,
ni verkar haft några riktigt härliga dagar med bra väder och mysigt sällskap, det är ni väl värda !!På Djurö är det mycket kallare idag och solen gömmer sif bakom stora moln... Men på tisdag säjs det bli bättre väder igen..Massor av kramar från Jenny

Anonym sa...

Tack för senast! Snygga kallingar;) Ni får hålla utkik efter hus till oss i Furudal:)
Kram Katarina med familj

Anonym sa...

Woaw, vilken snopen, men beundransvärd överraskning för gubbarna era.
Härligt initiativ, Lotta.
Och dessutom är det ju så underbart att rå om sig själv, sina nära och kära på Tällberg.
Mera överraskningar åt folket;o)

Njut MER av denna svenska underbara sommaren och hälsa Ingo...he he!
Kram Gitt

Anonym sa...

glömde ju kommentera kallingarna...nämen,
så söt...he, he;o)

/Gitt

Anonym sa...

Brohaha, a penis-nosed monkey on the underwear??
:-))))))))))