onsdag 14 juli 2010

Telefontider och telefonköer

Har i två dagar försökt nå vårdcentralen här i furudal för bokning av injektion nästa fredag. Telefontiden är 9-9.30 varje dag. I förrgår när jag äntligen kom fram så hade klockan tickat till 9.31 och "telefonbokningen är stäng, var vänligen återkom nästkommande vardag... Idag hamnade jag i Dalarnas Landstings växel som meddelade att Furudal hade fel på sin växel och "var vänlig återkom nästkommande vardag"!
Jag prövar väl i morgon igen då.. suck.

Svärföräldrarna som tar in posten ringde och meddelade att jag fått ny röntgentid på Ersta istället för tiden jag fick den 13 september på SÖS. Självfallet så fick jag en tid jag inte kan. Måndagen den 9 augusti. 9-11 augusti ska vi åka hela familjen till Åland och det tänker jag inte boka av. Det blir till att ringa i morgon och se om jag möjligtvis kan få en annan dag i samma vecka.

Nu på fredag ska jag i alla fall till Rättvik för att ta mina månatliga blodprover.

Tänk att man aldrig kan få vara riktigt ledig!

Här, min lilla solstråle som är SÅ duktig och klättrar. (med lite hjälp av Camilla)

Nu är Joel och Jörgen här igen och idag har vi varit i Leksand och badat med Johan och Anna samt barn. På kvällen åt vi middag med dem och Camilla, Jenny och Elliot som också var i Leksand. Supertrevligt och underbart väder.
Förresten så träffade vi våra grannar från Ingarö vid badet också. Vilket sammanträffande!

1 kommentar:

Anonym sa...

Förlåt om jag tränger mig på men jag skulle vilja veta ifall du var 23 år då du först fick veta om din BC?

Jag är 24 nyss fyllda och sökte för en stor, hård, oöm knöl. De gjorde trippeldiagnostik och sa att det var cysta. Cellprov visade på snälla celler.

Ändå känner jag mig skakad och orolig för den dumma knölen/cystan som finns kvar, vill nog ta bort den ändå.

Har hela tiden hört hur extremt vanligt det är med BC i så låg ålder. Har du det i släkten?