lördag 31 juli 2010

Adam 14 år

Igår fredag den 30 juli fyllde Adam 14 år på andra sidan jordklotet. Familjen hade tejpat igen hans gång från rummet och fyllt gången med ballonger. På dagen hade de haft poolparty med alla nyvunna kompisar och på kvällen var de 10 stycken som gick på bio.På måndag kommer Adam hem till Sverige igen och då får vi fira honom lite i efterskott. Han har ju redan fått hockeyläger och fickpengar till USA men något litet till är han väl värd... :)
Vi "skypade" Adam igår och hade bakat en tårta till hans ära som vi höll upp i bild i webkameran, sedan mumsade vi upp allt själva. :)
Joel bakar tårta till sin storebror Adam;

På kvällen åkte vi iväg på middag till Jörgens släktingar här i Ljusdal. Vi var i en underbar Hälsingegård och åt "pärgröt och fläsk", och till det tunnbröd och lingonsylt. Det var först gången för mig och det var faktiskt jättegott!!
Det var en så välbevarad byggnad med fina väggmålningar och gamla möbler. Det är farsinerande att se årtal som 1801 på skåp och tavlor, och byggnaden vi var i tros vara 400 år gammal.


Tänk vad generationer som har passerat.
Jag blir påminnd om hur liten pusselbit vi är i det stora universum och om hur liten tid vi är här på jorden.
Njut av varje dag som om den vore den sista!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja njut av varje dag, vi vet, vi som förlorat ett barn... njut av varje sekund med dina fina barn och din fina familj, det kan gå en sekund och sen förändras hela livet.

/Hälsar en gammal skolkamrat och träningselev som följer dig här

Anonym sa...

Jag blir så inspirerad av din blogg. Varje dag har jag en stund för mig själv då jag går igenom bloggar, mail, bank mm och din står nästan överst ;) blir så påfylld av dej. Att se din energi och livskraft får mig att tänka dom gångerna "jag gråter över spilld mjölk" eller när jag skäller på barnen fast det inte va nån fara, och är allmänt trött på livet!!! Du är en så stark kvinna, jag beundrar dig!!