måndag 12 juli 2010

Helgen

Nu på eftermiddagen har Camilla, Jenny och Elliot åkt vidare till Leksand efter att ha umgåtts med oss i helgen.
Det har varit en genomtrevlig helg med cykelturer, bad, jogging, golf, lek, fika och grillning. Det känns som vi kännt varandra alltid.
Vi trivs så bra ihop med er tjejer och Elliot!
På vägen hit till Dalarna stannade vi i Sandviken och hälsade på Elliot och Joels kompis Steven och hans mamma Patrice. Vi lunchade och åt sedan jordgubbar i gräset.
Elliot, Joel och Steven och sedan en bild som Steven tagit på mig;


Idag har jag ringt runt för att kolla vart jag ska åka på fredag och ta blodprover. Jag fick en tid på fredag eftermiddag i Rättvik.
Veckan därpå är det dags för att ta spruta igen och det hoppas jag att jag kan få hjälp med här i Furudal men jag måste kolla upp vilka dagar de har öppet... det är liksom inte riktigt som hemma i Stockholm. :)

Jörgen och Joel är hemma för att avklara de sista dagarna på Move and Walk i Solna. Isac är på hockeyläger här i Furudal. Och Adam... Jag saknar dig!
Detta mail fick jag av Sarah i morse och det gjorde mig jätte glad;
Just wanted you to know...
...that I truly love having Adam here. He has a smile that brightens the room and the kids are really taking to him ! He is very witty / quick with his actions and comments. Jerry and I think it is amazing how he comprehends the english language. He is such a pleasure to have around.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Visst blir man stolt som mamma när barnen är så där härligt trevliga och man vet att dom bara är sig själva. Lycka till med din provtagning så att allt funkar. Jag har följt dig ett tag och vill nu önska dig en riktigt trevlig sommar.
Annelie

Anonym sa...

Det är ju så man får tårar i ögonen. Tänk att få så fina ord om sin son, jag förstår att du är stolt! Ha det skönt. Kram Tina L