onsdag 28 juli 2010

Joel prövar en Permobil


Joel fick idag prova en kompis Permobil för första gången. jag trodde inte att det skulle fungera då styrningen satt på vänster sida.
Ack vad vi bedrog oss. Joel körde runt på hela gården. Fram och tillbaka och åkte bakom huset och gömde sig.
Det var Sköldpadde fart på så det gick inte så fort men grejjen var ju att han kunde förflytta sig själv. Och detta genom att köra med VÄNSTERN!!! Hans bushand!!!!!

Joel kommer att älska att få en egen permobil. Nu får vi se när det blir. Det känns inte osm om det är någon ide förrens vi får en ramp upp till huset och bostadsanpassningen är klar.
Handläggaren har gått på semester utan att återkoppla till oss överhuvudtaget. Enligt dennes chef så skulle ärendet vara klart INNAN handläggaren gick på semester...
Vi har pratat med tillförordnad chef som har varit jätte hjälpsam. Dock hade handläggaren för ärendet lämnat "fel" nyckel till sitt kontorsrum så de var tvungna att ta dit en lås smed för att komma åt akterna. Detta för att kolla hur långt handläggaren kommit i ärendet, och det vissade sig att det fortfarande inte kommit vidare till beslutande nivå.
Värmdö Kommun, vilken lekstuga!
Nu är alla åter den 9 augusti.

4 kommentarer:

Malin sa...

Duktig kille och med fel hand och allt. Härligt att få vara lite självständig såklart. Håller tummarna att det ordnar sig med bostadsanpassningen nu efter sommaren för det verkar ju toppen med en permobil. Hejar vidare på er! Kram

Maja sa...

Hej Elisabeth!
Har varit i härliga Rättvik med min familj i tio dagar med husvagnen,vi kom hem idag.I tisdags skulle jag in på ICA i Rättvik på em och jag är så säker på att vi gick in i affären samtidigt,hadde velat sagt hej men blev så paff att jag inte fick fram ett ord,kul att stöta på dig in real life men synd att jag inte fick fram några ord.. Hoppas du får en fortsatt härlig sommar!

Jag är Elisabeth sa...

Till bloggläsare Maja;
Ja, det var jag på Ica i Rättvik. Jag var där med min kusin och en drös barn på tisdagskul.
Hade varit roligt om du sagt hej men kul att du kommenterar på bloggen i alla fall.
KRAM,
Elisabeth

Petra H sa...

Hej Elisabeth! Är ni kvar i Furudal till veckan, vi åker upp på måndag till Rättvik (Vikarbyn). Om du har kvar ditt jobbmobilnr ringer jag dig. Ha de så bra! Kram Petra Hedwall