lördag 9 januari 2010

Tillbaka på jobbet

Då var man "Back in Business" igen då. (handledsvärmare på)

Har nu jobbat torsdag och fredag och det har kännts helt ok. Var dock supertrött på fredag eftermiddag när jag skulle hem och öm i bäckenet. Tror jag satt och spände mig för mycket.
Annars har det gått bra och jag har snabbt kommit tillbaka till arbetsuppgifterna. Jag hoppas att mina kollegor ser det som hjälp nu när jag kommit in vid årsbokslutet, så att de inte ser det mer skälp än hjälp... Nej, det tror jag inte. I fredags när jag gick hem hade jag stämt av de flesta balanskonton för moderbolaget och värderat alla bankkonton.
Kollegorna har varit jätte hjälpsamma och välkomnat mig tillbaka. Det känns riktigt bra och jag hoppas att jag kan hålla mig i form.
Handlederna har i och för sig fått sota lite. För varje pärm som ska dras ut och lyftas och flyttas på så skär det som knivar. Ser fram med förhoppning mot besöket hos ortopeden på torsdag.

Två nätter denna vecka har Isac haft en kompis som sovit över och i natt hade Adam två kompisar som sov över. Det är bra att tv och gästrummet ligger i en vinkel ut från huset så att vi slipper höra dem, men kl 03.15 var jag ändå inne och sa till dem att det var dags att sova.

I kväll har vi varit hos Hille och ätit middag och så laddade vi hem Baksmällan via SFs nya sida. Har aldrig hört talas om det tidigare men det var hur smidigt som helst och koppla datorn till tvn och så kostade det mellan 19-39 kronor beroende på film. Det blev Lasange och massa smågodis och så hade jag gjort en hallonpaj till efterrätt så nu är vi mätta och belåtna.
Isac stannade kvar och sover över hos Jakob (Hilles son) i natt. Joel sover hos Mormor och Morfar. Så det är bara stora drummeln hemma.

I morgon har Jörgen hockey bockey match på morgonen. Direkt efter ska vi till kusin Emil som fyller år på förmiddagsfika, inklämt innan Jörgen ska stå i cafeterian på hockeyn mellan 12-15. Sedan åker vi direkt därifrån till Adams hockeymatch borta mot AIK klockan 16.
Hm, tror jag ska boka in en middag hos mamma och pappa efter det. Kan vara skönt att sätta sig till dukat bord efter en sådan dag.
(observera att jag kommer INTE stå i cafeterian. Då ska jag ta en promenad och ta det lungt en stund!)

5 kommentarer:

al sa...

Det är så kul att du är tillbaka, blir glad av att höra ditt skratt igen ! Och dessutom är du till stor hjälp i bokslutet. Kram/Anette

Humlamamman sa...

Så du jobbar med ekonomi, då kanske man kan anlita dig för lite bokföring :) (skojar bara). Har ju eget företag och bokföringen är verkligen det enda negativa med att ha eget företag. Som tur var finns det ju program som SPCS som fixar det mesta.

SF Anytime är kanon , det utnyttjar vi ofta här hemma. Dock har de inte alltid alla nya filmer; men det finns tillräckligt för att man ska vara nöjd.

Anonym sa...

Vilken snygging, på väg till jobbet, Elisabeth.
Låter härligt att du kan börja igen, och jag tror och vet att du gör supernytta på jobbet !!
Vi är tillbaka hemma igen, många kramar Åsa L

Vera sa...

Härligt att höra att du trivs på ditt jobb och blir så väl mottagen! En positiv arbetskollega är väll alltid välkommen. Hoppas vi kan ses och äta lunch någon dag....Kram

MiSt sa...

God fortsättning på dig raring och skoj att du åter på jobb. Starkt!!!Vi måste boka in en tjejmiddag. Bamsekramar/Miléne