tisdag 12 januari 2010

Bloggläsning

Jag läser inte så mycket om alla andra cancersjuka människor då det blir för jobbigt. Men jag följer dock Ulrica från boken ”Livet kan inte vänta” då hon har samma cancerform som mig och Annas blogg. Anna är jämngammal med mig, skorpion och har en dotter på 2 år. Så här presenterar hon sig på sin sida:
Ibland blir inte livet som man tänkt sig. För mig och min familj tog livet en mardrömsvändning när jag strax efter födseln av vår dotter drabbades av en riktigt aggressiv cancer. Men just när livet känns som hårdast och mest orättvist kan man få uppleva de absolut lyckligaste stunderna. Den här bloggen handlar om livet här och nu. Morgondagen är ett oskrivet blad för alla.
Idag kom första inlägget sedan julafton från henne och det var mycket tung läsning. Hon har blivit värre och tappat känsel i händer och fötter samt blivit förlamad i ena ansiktshalvan. Jag blir så ledsen när jag läser det men ändå är det ett pågående sörjearbete för mig som jag tror jag behöver. Det är på något sätt en tröst att man inte är ensam. Det är inte bara jag som är drabbad. Just nu har Anna det värre än mig på KS i en sjukhussal. (Jag tänker på dig Anna.)
Läs mer på www.annajansson73.blogspot.com
Jag tittar även in på Vimmelmammans blogg lite då och då.

I dag har jag jobbat och lämnat och hämtat på dagis. Joel hade varit i toppform hela dagen men var gnällig när jag hämtade honom. Nu på kvällen när han skulle sova tog vi temperaturen på honom. 39,4 C!
Vi får väl se vad det blir av det men jag har avblåst träning i morgon bitti och lunchmöte med Linda (mamma till en funktionshindrad kille som skulle kunna tänka sig gå vidare i Joels ortos skor).
På eftermiddagen ska jag och Jörgen till Astrid Lindgrens sjukhus på informationsmöte igen om Baclofenpump för Joel. Det är meningen att man ska komma utan barn men vi får se hur vi löser det. Alla mor- och farföräldrar är upptagna.

Åsa är nu hemma från Florida igen och kom förbi med Poptarts och ett par löparskor. Kan ni gissa vem av Jörgen och mig som ska ha vad?
(ledtråd; skorna är strlk 43)


"Det är lite som kan glädja mig. Det är stort"
(ur en liten bok jag fått av Hille som handlar om tacksamhet)

1 kommentar:

Anonym sa...

Blir det baclofen? Har ni bestämt er? Och du - jag skulle också valt Poptarts ;)
/Katarina