fredag 1 januari 2010

Nu startar år 2010.

Senaste dygnet har vi umgåtts med Jenny och Henrik, inklusive barn. De kom till oss på eftermiddagen igår och då gick vi ner till Sporthallen och spelade innebandy hela familjerna. Joel var självklart domare och blåste i sin visselpipa. För det mesta blev det offside, men jag tror vi hade någon crosschecking också. Han var så himla nöjd där hela tiden trots att ingen lyssnade på hans domslut.
Vid 18 tiden var det dags att gå hem och börja med maten.

Det blev en lax och räksmörgås till förrätt:

En härlig avokadosallad med pinjenötter till oxfilen och potatisgratängen:

Till efterrätt körde vi en hedlig marängsviss: (Hur stavar man?)

Vid 23 kom även grannarna över och vi väntade in tolvslaget tillsammans.
Äntligen tolvslaget! Så som barnen har väntat. Tror även att männen tyckte det var lika kul med smällare.
Här Andre och Adam:

Henrik pekar mot himlen. Jag tror det var en av Rislamporna som steg mot skyn.


Idag, första dagen på 2010 åt vi en stor frukost tillsammans. (Jenny och company sov över.) Sedan fick vi med oss våra män ut på promenad i det fina vädret. Klart, minus 6 grader och mycket snö!


På eftermiddagen kom Mattias och Jessika hit med Hampus som ska bo hos oss tills på måndag. Vi åt våfflor och fikade allesammans innan vi begav oss till pulkabacken. Efter ömma rumpor och ryggar åkte Jenny och Co hem till Huddinge och nu är det lugnt här hemma igen.

Jag och Jörgen har haft lite tjugonda knut idag… Vi har strippat granen och slängt ut den på altanen. Inget mer barr tack!


Nu är det nytt år och julen är över. Alla lampor och lyktor i fönstren vill jag dock ha kvar ett tag till för det tycker jag är riktigt mysigt.

Dags att sponsra öns pizzabagare…

2 kommentarer:

Anonym sa...

När jag scrollade ner till sista bilden på Jörgen i vita shorts och svarta långkallingar trodde jag även han skulle strippa..he he. Inte för att han har mycket barr på knoppen så slänger du väl inte ut honom i första taget?? ;0)

God fortsättning och stor kram
/Gitt

Jag är Elisabeth sa...

Nää, Jörgen barrar inte...ha ha.. så han får stå kvar ett år till!