söndag 31 januari 2010

Mora Träsk

I dag har jag och Joel haft en lugn förmiddag här hemma. Vi har spelat Junior Buzz (Apspelet) och även spelat innebandy där Joel var både målvakt och samtidigt domare med pipan i munnen.
På eftermiddagen mötte vi upp Elliot med Mamma och Mammis I Sickla för en fika, innan det var dags för konsert med Mora Träsk på Diselverkstaden. Elliot är ett hängivet fan men för Joel var det första gången.
Joel tyckte det var jättekul och vi kom därifrån med en DVD samt ett Dataspel.
Här är killarna:Isac har idag spelat 3 bandymatcher på Spånga. Farmor och Farfar var med hela dagen med sin fulla uppmärksamhet vilket Isac gillar.
Adam har varit i Nyköping och haft en lagdag med hockeyn och efter det har han spelat match med B-juniorerna. Hmm, min lilla kille blott 13 år.
Jörgen har spelat hockeybockey med sitt korplag och sedan gjort vår föräldrainsats i cafeterian i ishallen.

Snart kommer alla hem från alla håll och kanter och jag har fixat middag som är redo. Det blir Broccolipaj och sallad samt kyckling för den som vill.
Farmor och farfar stannar självklart och får lite mat i magen också!

1 kommentar:

Therese sa...

Även vi var på Mora träsk i Sickla idag men på 12-föreställningen. Det var första gången för Wille också, eller han har sett de en snabbis på en kompis dvd. Men det var poppis. Då har grabbarna ännu en sak att babbla om imorrn ;)