söndag 24 januari 2010

Middag med bad

I fredags efter träningen var det tacomiddag hos Maria och Robin igen. (Var där för två fredagar sedan också). Det var jag och Isac som var där och umgicks. Joel sov hos mina föräldrar, Adam tränade hockey och Jörgen jobbade.
Det är SÅ trevligt att komma över i träningsoverall och känna sig som hemma i ett mycket välkomnande hem. Tack Maria och Robin! (akta Maria så att du inte bränner dig på spisen)

I går lördag var vi hos Åsa och JP. Det bjöds på snittar, mat och en smarrig efterrätt precis i min smak…. Mintchokladmousse.
Adam och Isac promenerade hem (3 km) vid 21 då de behövde sömn innan deras matcher idag. Joel somnad i min famn vid 22 och då passade vi vuxna på att hoppa ner i SPA’t.
Som russin klev vi ur 1,5 timme senare, och Joel snusade fortfarande nerbäddad i Åsas och JPs säng som han fick låna.
En hellyckad kväll i goda vänners sällskap!


Återigen så har vi varit borta och ätit idag... Vi tajmade in lunch hos Jenny och Henrik efter Isacs bandymatch på Gubbängen. Innan den hade Adam och Jörgen varit i Uppsala där Team 95 spelat oavgjort på morgonen.
Efter lunchen tog jag och Jenny en promenad och sedan blev det fika och grabbarna såg på bandy på TV. Tiden rullade på och sönerna åkte sedan på allmänheten i Huddinge. Väl hemma igen vid 20 och då skulle Jörgen iväg och jobba.
Trots att vi inte varit hemma mycket i helgen så har det varit en givande och härlig helg. Jag har levt som om jag vore frisk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Robin, hur gammal är han?
(Tjittlande skratt bubblar nu upp i mig;)

Puss
/Gitt

Anonym sa...

*skratt* Vi kommer ha många roliga minnen att ladda på från vår kväll hos Jenny, sitter här själv med ett stort leende och varm känsla, härligt!

Att den skinande plattan i köket kunde bli varm va ju en ny erfarenhet, trodde maten alltid kom färdig i lådor för micron ;)

Önskar er alla en härlig vecka!

Kramar från en "3-barns mamma" utan någon som helst talang i köket