fredag 8 juni 2012

Sämre värden IGEN!

Första budet i morse var att jag skulle få min cellgiftsbehandling fast med en lägre dos så jag laddade ismössan och satt och frös tills sköterskan kom in och sa att proverna som jag tog i morse precis innan var ännnu lägre än torsdagens. Av med mössan och antiklimax.

Jag hade ju förberett mig på att det inte skulle bli någon behandling men när de sedan kommer in med alla mediciner, kortison och cellgifter samt ismössan så väcktes ju hopp! Men icke.
Värdet som måste vara 1.0 har nu från i tisdags sjunkigt från 0.7 till 0.5 igår och i morse 0.4. Detta innebär också att jag är mer infektionskänslig så flyg är inte det bästa.

Jag såg dock fram emot att kunna ta tåget ner i morgon bitti och åka första klass där det är lugn och ro och oftast inte lika mycket folk. Jag älskar att åka tåg. Det känns som en lugn oas och att ingen kan komma åt mig. Jag sätter mobilen på ljudlöst, lyssnar på yogamusik eller meditation, läser tidningar, sitter och skriver brev till barnen eller bloggar- Jag åker hellre tåg direkt från centralen och kommer hela vägen fram utan byte och att det tar lite mer än 5 timmar, än att ta mig till arlanda, flyga och sedan ta mig från flygplatsen och in till stan.
Nåja, oavsett vad jag sitter och svamlar om nu så kommer det inte bli så för jag har sådan huvudvärk och är SÅ trött. Jag stannar hemma med barnen och gör ingenting. hade önskat det kunde regna i morgon men det ska tydligen bli fint väder.

Känns bra att Jörgen åkte och fick lite andrum. Han har blött näsblod i veckan och igår kväll började han klaga över halsont så i natt fick han sova i arbetsrummet. Idag lät han dock hyfsat pigg på dagen men riktigt orolig för mig då jag inte fick någon behandling.
(Jörgen har fixat intyg för Närståendepenning och tagit ut en dag hittills då jag var riktigt dålig. Han kommer att var hemma mycket mer nu från och med måndag, det har vi pratat om. Nu börjar det verkligen bli allvar och vi måste ta vara på den sista tiden.)
För mig är det att jag måste försöka stänga av min mobil mer som ringer stup i ett. Mycket är ju läkarbesök, hemsjukvård och provtagningar men även mycket kring barnen och kompisar som undrar hur jag mår. (försöker hänvisa alla till bloggen om den är uppdaterad, även mina närmsta vänner ibland. det fungerar inte att prata en timme i stöten per kompis på en dag)
Jörgen tar mycket men med 3 barn varav en med speciella behov så räcker man inte ens till som två föräldrar.

Svar på röntgen var blandad kompott. Skelettet verkar stå still och några lymfkörtlar har minskat men det vesäntliga är ju levern..... och den har ökat! F-SIKEN!
Jag har även fått vätska på två ställen i buken som ligger kring levern vilket inte är någon bra prognos.
En ledsen och tråkig dag.

122 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på dig!

Tina

Anonym sa...

Hej,
Läst dig läänge, men första gången jag kommenterar. J-la skitcancer. Tycker du är en fantastisk person, klarsynt, omtänksam, kärleksfull med en otrolig kämpaglöd (och en massa mera förstås). Tänker mycket på dig och din familj.
Cyberkramar från en "BC-återfallare".

Anonym sa...

Det är f-n inte rättvist!!! Styrkekramar från Nettan

Anonym sa...

Jag sänder er mina tankar, värme och kärlek!
Ta vara på varandra nu och vårda det som är viktigast, kärleken.
Jag önskar det fanns något vi läsare kunde göra för att hjälpa dig.
Jag finner inte riktigt ord och jag fäller tårar då jag själv är mamma till en 9månaders son och kan inte tänka mig hur du känner som kvinna, mamma och fru.
Massa massa kärlek till dig med familj <3

LjusneLotta sa...

♥♥♥
CyberKramar från mig till dig ♥

Kram Lotta F

Carola från Fkp sa...

Kramar om dig <3

Anonym sa...

Många styrkekramar från Lund. Njut av dina kärlekar och gör det som känns bäst för dig. Tänker på dig hela tiden!

Anonym sa...

Gumman - ta hand om dig och försök ha en skön helg. Vad bra att Jörgen kan vara hemma lite mer den närmsta tiden. Finner inte ord. Vad ska man säga? Önskar av hela mitt hjärta att det fanns något att göra för dig.
Kramar från Maria E

Nina sa...

Styrkekramizar <3. Hoppas helgen blir så bra som den kan. Mys med dina fina pojkar. Kram

Anonym sa...

Styrkekramar till dig Elisabeth tänker på dig/Sophie

Anonym sa...

Önskar att det gick att förändra på orättvisan som drabbat dej. Men du har valt att ta vara på allt, varje minut och sekund du har. jag beundrar dej för det, och att du delar med dej av ditt liv till oss.
Stor KRAM från en läsare i Umeå

Anonym sa...

Beundrar dig som orkar att uppdatera oss, trots en dålig dag, med dålig prognos. Ja, vad säjer man ??? Finns ingen tröst,,,,Du är ändå stark som ser så realistiskt på din situation just nu. Men unna dig att vara svag ibland också. Kramar !!!! "Kinna"

Anonym sa...

Du gör så rätt i att "stänga av" omvärlden.. även vänner och släkt. Hänvisa till bloggen och upplysa om att det är korta besök och korta samtal som gäller IBLAND! Klart alla vill prata med dig, hälsa på dig... Dom är ju liksom rädda att varje gång ska vara den sista (även om de inte säger det!) Vet hur det är..
MEN.. jag har varit i dina barns sits! Visa dom att det är DOM som ska få din tid!!!
Njut av varandra, ta hand om varandra och ge barnen, din man och dig själv en fin tid den här våran/sommaren ♥
Jag tänker på er!
KRAMAR

Anonym sa...

Många många kramar! Tankar till dig och familjen.....kram KB

Sköldan sa...

Läst dig länge men aldrig kommenterat. All kärlek önskar jag dig och hoppas att jag kan skicka lite mental styrka. Även i min egna sjukdomsvardag. Som är en västanvind mot vad du kämpar igenom. Eländiga cancer-dj...ul.
Försvinn från denna universum.

Önskar dig en mysig helg med barnen ialla fall. Önskar jag kunde hjälpa till med nåt.

// Lena Sköld

Maria sa...

Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Svårt att finna ord, ta vara på varje sekund tillsammans med din familj (men det gör du ju redan på en massa bra sätt). Otroligt starkt att du delar med dig av ditt liv - jag och min man tar vara på vårt gemensamma liv med våra två små barn, ofta med dig och andra sjuka personer i åtanke. Kan inte föreställa mig vad du går igenom även om jag upplevt det på nära håll när min pappa gjorde samma tråkiga resa som du i samma hemska sjukdom. Då hade jag inga egna barn och tanken på att någon gång behöva lämna dem eller att du ska lämna dina, är outhärdlig. Hoppas att den närmsta tiden blir så bra som den bara kan för er alla!

Kram från en trogen läsare

Anonym sa...

Du finns i mina tankar! ❤ Kramar Marléne

sussie sa...

Kram till dig Elisabeth.... Slå av mobilen- det gör du bara rätt! Så himla tråkigt att läsa när värden och röntgen inte är positiv... Kram till er alla!!

Anonym sa...

Vill bara säga att du är en helt underbar människa! Tänker på dej och din familj! Du lär många att ta tillvara på livet genom din blogg, att varje dag är viktig!

Titti08 sa...

Tänker så på DIG......och din fina familj.
Kram Titti-Elisabet-Umeå

PJ sa...

Styrkekramar till dig & hela familjen!!! Ta hand om varandra. Kram Pernilla J <3

Anonym sa...

Usch en klump i magen får jag. På något sätt har du känts som den som trotsar och skulle trots allt besegra den där jvl cancern, trots oddsen. Men du känner nu vad som är bäst för dig och din familj och det får andra rätta sig till. Min väderprognos för imorgon ser ut stt va regn och även om det inte är så: gör precis vad du känner för, vänta inte på regndagar. Strålande sol, ja so what. Du gör det du mår bra av. Många kramar

Anonym sa...

Sovgott hoppas jag du kan göra, du gör helt rätt, slå av mobilen uppdatera när du känner o kan även bara kort det uppskattas av alla dina vänner här ute.
Kram Ulla i Boden

Anonym sa...

Hej kämpe!
Det gör så ont i mig att läsa om hur du mår. Livet är så orättvist och jag blir så arg att tårarna kommer.
Imponeras enormt av ditt mod och din styrka.
Imponeras av hur du orkar vara stark inför barnen.
Imponeras av din omtanke och ditt engagemang i att ge dina barn så mycket fina stunder med dig.
Imponeras av att du orkar berätta för oss kända som okända människor som läser din blogg om ditt liv.
Imponeras av just dig, för att du är du!

Från en mamma till en annan mamma, massor av styrkekramar! <3

Anonym sa...

Ja, jag kan bara instämma med tidigare kommentarer, du är verkligen beundransvärd, jag fattar inte hur du ORKAR göra allt du gör. Du lyckas verkligen fånga med din öppenhet och värme, och det känns som om jag hade träffat dig så hade man liksom blivit kompis med dig direkt. Önskar att jag kunde skicka universums all läkande kraft till dig, jag ber om det nu, så kanske du får ett litet UNS av välbehag åtminstone från mig via krafterna där uppe. Som jag svamlar, det är väl så att mam vill skicka de bästa orden till dig och så blir det just lite "svamligt". Stora kramen till dig och din fina familj <3

Anonym sa...

ELISABETH,
jag tänker på dig varje dag. du är en fantastisk person som kämpar så oerhört.
du har lärt mig att inte gnälla för småsaker. håller alla mina tummar o tår för att du får en bra dag imorgon tillsammans med dina fina barn.
jag skickar varma kramar o tankar till dig.
/ också en mormor i Norrköping

Jane L sa...

En kram till dej och till dina nära <3 Har följt dej länge men inte kommenterat så många gånger. Men jag tänker mycket på dej fina Elisabeth! Önskar att allt står still nu länge och att du ska få må så bra som möjligt... //Jane

Lena sa...

<3!

Anonym sa...

Sluta aldrig hoppas och tro för här och där sker små mirakel hela tiden, jag önskar det fanns något man kunde göra... Njut av varandra så mycket ni bara kan och ha en underbar helg / styrkekramar från en som aldrig slutar hoppas ...

Anonym sa...

Tänker på dig.

Va rädd om dig o vila o må så gott, som du bara kan göra efter rådande omständigheter <3

Maria

Anonym sa...

Följer din blogg varje dag. Kommer sakna dig när du lämnar oss. Du har blivit som en vän. Livet är så märkligt....har själv varit på studenten idag o firat ungdomen och framtiden. Så läser jag om dig och din dag....det är såna kontraster.Ändå sker det parallellt; glädje och sorg...Sånt är livet i en salig blandning.Jag beundrar dig mer och mer. Du har verkligen gjort intryck och avtryck på mig! Jag önskar att du på nåt vis ska känna ro.När jag läst dina inlägg ser jag att du är omsluten av så mycket kärlek från familj och vänner. Denna kärlek kommer bära dig;nu och sen. Men jag önskar, liksom alla andra, att du ska få många bra dagar till! kram

Anonym sa...

Följer din blogg varje dag. Kommer sakna dig när du lämnar oss. Du har blivit som en vän. Livet är så märkligt....har själv varit på studenten idag o firat ungdomen och framtiden. Så läser jag om dig och din dag....det är såna kontraster.Ändå sker det parallellt; glädje och sorg...Sånt är livet i en salig blandning.Jag beundrar dig mer och mer. Du har verkligen gjort intryck och avtryck på mig! Jag önskar att du på nåt vis ska känna ro.När jag läst dina inlägg ser jag att du är omsluten av så mycket kärlek från familj och vänner. Denna kärlek kommer bära dig;nu och sen. Men jag önskar, liksom alla andra, att du ska få många bra dagar till! kram

Monica Ljunggren sa...

kramar i massor Monica

Anonym sa...

Kram ♥

JozzAn sa...

J*vla skitcancer!! Varje år bidrar jag till "Rosa-bandet kampanjen"! Någon gång måste det komma ett botemedel =(

Anonym sa...

Underbara Elisabeth!!! Har läst din blogg ett tag nu och blir helt glad inom mig när jag får läsa om något mysigt, härligt och bra du varit med om, men lika ledsen inombords blir jag när jag får läsa om att det inte är positiva besked.. Tycker livet är orättvist, men att du är en sjukt stark kvinna. Du har blivit som en förebild för mig, att ta vara på livet och leva varje dag fullt... Som du skrev i ett inlägg så kan ingen veta när livet tar slut... Hoppas att du får ha en bra tid med familjen!!! Kram Johanna

Anonym sa...

Tänker SÅ MYCKET på dig/er o allt vad ni nu går igenom. Skickar massor av kramar till dig o din familj! <3 <3 <3

Anonym sa...

Blir så ledsen när jag läser om din skitdag. Styrkekramar till dig och gör vad som faller dig in och vad som känns bäst. Finner inte rätt ord - vad kan man säga??!! Vill så gärna trösta och säga någor fint men det finns verkligen inga ord som passar. Ta vara på varje minut!!

Styrkekramar till dig och din familj!!

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Du är en helt fantastisk människa. Den kärlek du känner för din familj fullständigt flödar ut från datorskärmen. Din fina familj har haft en sådan tur att de fick just dig som mamma och fru. Dina kloka tankar, din värme och ditt positiva synsätt kommer leva kvar för evigt i dina pojkars hjärtan. Du kommer även alltid finnas kvar i mina tankar. Genom att läsa din blogg och genom den få uppleva tidernas starkaste och modigaste tjej, har jag lärt mig att bättre ta tillvara på nuet. Tack Elisabeth! Må så gott du kan! Jag tänker på dig!
Stor kram, Anna.

Anonym sa...

Fina, fina dig. Får inte fram rätt ord, det är ju inte klokt att vi får möjlighet att följa din kamp. Jag skulle vilja krypa igenom datorn och friska till dig, trolla bort cancern och låta solen skina dig frisk. Tänk om...
Fånga dagen och låt din fina familj ta hand om dig och allt runt omkring.
//Tina

Hyrestanten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hyrestanten sa...

Tänker på dig och hoppas att du kan känna att vi är många som bär dig i våra tankar.

Varma hälsningar <3

Anonym sa...

Tänker på dig och din familj! Massa kärlek och kramar till er!

Marlene sa...

Tänker på er <3

Maria sa...

Hej Elisabeth! All styrka att ta vara på den tid som finns kvar. Jag har följt din resa sen långt tillbaka och jag är/var i Jörgens sits. Min man dog i cancer för 10 mån sedan och lämnade mig och 2 små killar under 5 år. Jag vet vad ni går igenom och det önskar jag inte ens min värsta fiende. Du verkar så stark och jag hoppas tiden som blir kvar blir så bra som möjlig.

Anonym sa...

Hej Elissabeth!
Ja va ska man säga? Du vet att detta kommer och vi vet samma sak. Men fy vad det känns fruktansvärt! Tänker på dig hela tiden. Många många kramar till dig och familjen

Anonym sa...

Många kramar till dig och familjen! /Linda

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Oj, vad känner igen mig i att vara sjuk och alla som vill prata. Underbart att folk bryr sig men det tar ju av tiden. Är ju bra att du kan hänvisa till bloggen, men känn inte heller att skrivandet här ska prioriteras. Tänk bara på dig och familjen.
Stor kram till dig från Katarina

Anonym sa...

Fina Elisabeth jag tänker på dig

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Du är en så stark kvinna Elisabeth.
Ändå önskar jag att jag kunde ta bort detta cancer h-e eller i alla fall bära dig så att du får mer ork o ro.....

Det är verkligen inte rättvist det här.

Var rädd om dig.
Styrkekramar Madde-Umeå

Elisabeth W sa...

Jag imponeras ständigt över att du orkar se så förnuftigt och klarsynt på din hemska situation. Jag undrar om jag skulle klara av att ta in allt se så krasst på situationen?? Men i och för sig - vad har man för val...
Skönt att Jörgen ska ta ut närståendepenning nu. Det är ganska många dagar man har rätt att ta ut (tror det är 90 dagar nu) så se till att använda dem! Det är en rättighet som så väl behövs! Och kom ihåg man kan även ta ut 1/2 dag och 1/4 dag. Ni behöver all tid ni kan få tillsmmans.
Trist att du inte orkar åka iväg nu i helgen.
Önskar jag kunde komma på några bra trösteord till dig men allt känns så futtigt!!
Kram Elisabeth W

Anonym sa...

<3 <3 <3

Anonym sa...

Vi är flera tusen som håller dig i våra tankar. Tack för ALLT du fått mig att inse.

Kramar från Caroline

Camilla sa...

Jag förlorade min dotter och kämpar på. Jag beundrar dig på många sätt och jag önskar så att jag kunde göra något för dig. Vi har båda "ont" på olika vis men du ger mig lite styrka med dina ord, du kämpar, då kan jag det med.
Stor kram

Anonym sa...

Tänker på dig/er jämt! KRAM Annika

Anonym sa...

Jävla skitcacer!!!!!!!!! ='( Förlåt, men jag var tvungen att få det ut mig! Livet är fan inte rättvist!!! STOR KRAM! Anna

Anonym sa...

Önskar det fanns något bra att säga men Inga ord är tillräckliga. Jag förlorade min svärfar i cancer för exakt 7 månader sen idag. Lömska jävla sjukdom! Varför fick inte han leva och se sina barnbarn växa och bli stora. Precis som du inte kommer få göra med dina barn:( jag försöker tänka att han sitter på molnen och tittar ner på oss och ser till så vi sköter oss. Precis så som jag tror att även du kommer göra sen. Men FÖRST, njut så länge du bara kan. Det är du värd!!!!! Många kramar från Helena

Anonym sa...

Alla mina tankar går till dig och din familj. Stor kram från Camilla

Aina sa...

Nej - nu får din lever ta och skärpa sig! Kämpa på, lilla levern!

Å så jag önskar jag kunde ta bort allt det onda. Man önskar dig bara det bästa av allt, du underbara människa!

Klokt att stänga av mobilen och välja bort sånt du inte hinner med just nu.
Ägna dig åt det som känns allra viktigast - kärleken till din familj.
Och var så rädd om dig som du bara kan Elisabeth!

Jag tänker på dig och dina fyra pojkar :o) och hoppas, hoppas att ni får mycket mer tid tillsammans.

Sänder styrka, ork, värme och kärlek i massor.
Aina

Anonym sa...

Stor stor varm kram och medkänsla. Skickar så mycket styrka jag kan till dig, du fantastiska kvinna <3

Anonym sa...

❤❤❤

Anna L sa...

En kram i arla morgontimmen!

"Må din väg gå dig till mötes
Och må vinden vara din vän
Och må solen lysa på din kind
Och må regnet vattna själens jord
Och tills vi möts igen
Må Gud hålla, hålla dig, i sin famn!"

Anonym sa...

Tänker på dig varje dag. Kram <3 / Anette från Kristianstad

Mia sa...

Skickar massor med styrkekramar..
Tänker på dej!

Anonym sa...

Varma Kramar Elisabeth ♥ Självklart ska du prioritera din familj framför din blogg. Jag beundrar dig himla mycket & lider med dig. Förresten har jag följt dig sen Sofias änglar & kände nu att jag ville göra ett inlägg. Take Care :0)

Alexandra sa...

Tänker på Er.
Kram.

Johanna sa...

Du är en fantastisk kvinna. Jag tänker på dig och din familj ofta och vilken resa ni gått/går igenom. Styrkekramar till er <3

Anonym sa...

FAN, du skulle ju klara det här ! Hoppas, hoppas du får fina dagar ihop med din familj. Du är fantastisk!!!
Kramar från Carina Sjögren

Anonym sa...

Styrkekramar till dig och din familj <3
Marianne

Anonym sa...

Vill uppmärksamma en blogg: Jan Söderströms Sverigevandring. Jan är en vanlig man som just nu gör sin egen speciella pilgrimsvandring för att samla in pengar för/mot cancer. Sedan i maj vandrar han från Sveriges lägsta punkt i söder t den högsta i norr Han har lyckats riktigt bra hittills med insamling o vandring! Imponerande summa tillika imponerande antal mil tillryggalagda varje dag - 4 mil! Han har nu nått ända till Östersund! Läs och njut! Och stötta både honom och insamlingen om du vill, och har möjlighet!
Elisabet! Du imponerar och jag följer din blogg med allt vad det innebär i känslor och tankar som kommer upp. Varmt tack för att du delar med dig av din "vardag".

Anonym sa...

Du finns i mina tankar. Skickar massa styrkekramar. <3 Kram Annika från skåne.

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Från hjärtat,blir jag ledsen för Din/Er skull,tänker på Dig,ber en liten bön, på kvällen,trots jag ej är troende,i den bemärkelsen-går ej i kyrkan,men nån vakar över oss,änglar , ja vad jag själv väljer!Något GOTT finns det.Ber f Dig oxå,jag skriver ju var dag,och tittar in.Men klart Du ska välja bort alla tel mm,ALLT du just nu ej ork.(men de vet du redan:)) Du vet att äta eller med, eller annat,som iaf kanfå upp ditt Levervärde FY F..för den!!!Maken,op strupC,i dec,å strålats innan,det är jobbigt,han gör ingenting,som NU han faktiskt kan!
Vet depression,han får tabl.mot.Ska be att han läser va du skrivit.En parantes!!!
Ta gör det som du tycker om,å hjälper Dig.DU TAR DIG IGENOM DETTA!Så kan du säkert,med alla här (dina BLOGGLÄSARES STÖD)FÅ TA CELLGIFTER,MÅNDAG,tänker på Dig!
(tack för du visat mig,koppla av m
yoga,nybörjare,hi)
mångafriskakramar till Dig,och styrka!
kicki i Vö

Anonym sa...

:( <3<3<3

Anonym sa...

STOR kram till dig , du fina !! Mina tankar finns hos er kram Linnea

Anonym sa...

Skickar en massa varma kramar till dej du underbara goa människa <3

Helen sa...

Tänker på er....skickar varma kramar från Skåne

Anonym sa...

Tänker på er.Många kramar till er alla/Connie

Anna E sa...

Kramar i massor till dig.

Marlene sa...

Tänker på dej!

Anonym sa...

Glädjen har så många ord, men sorgen har så få...
Det är så svårt att hitta orden efter ditt senaste inlägg. Vilken skitdag du haft. Du gör helt rätt i att stänga av telefonen och hänvisa dina vänner till bloggen, de förstår.
Men tänk vilket älskvärt problem ändå... alternativet, som kanske en del upplever, hade varit tystnad. Att rädsla hade gjort att ingen hört av sig. Såna vänner har inte du Elisabeth och det beror förmodligen på Dig, på att Du är den fantastiska människa och vän som du är. Du är omöjlig att inte tycka om och du finns i så mångas tankar, hela tiden.
Härligt att din man kan vara hemma lite mer nu, och kanske behöver han det också. Att kunna koncentrera sig enbart på hemmalivet. Han genomgår ju även han något fruktansvärt.
Åh, tänk om man bara kunde få svepa in hela din familj i en skyddande bubbla, där ingen sjukdom fanns.
Jag har så stor respekt för din styrka, även din styrka att våga vara svag. Käraste vän som jag aldrig träffat, ta hand om dig. Vi är så många som tänker på dig. Kram//tvåbarnsmamman

Anonym sa...

Kasta ditt gamla sim kort och köp ett nytt . Ge bara ut det nya nr till dom som tycker behöva ha det nya. Mvh Magnus

Anonym sa...

Vad får du din styrka ifrån? Du är en otrolig människa och du får en att tänka till. Livet är inte rättvist alla gånger och ofta tar man så mycket för givet, ja det e bara så. Hur många vågar visa sin svaghet, be om hjälp...tror inte det är så många men man måste våga. Du har en otrolig styrka och jag beundrar den Din man har också en styrka ni genomgår ju en fruktansvärd process bååda två nu. Jag har aldrig träffat dig men du har berört mig och jag tänker på dig! Var rädd om dig och ta vara på dagarna så gott du kan!!!! Många kramar Babsan

Ann-Sofie sa...

Finner inga ord, vill bara skickaen massa kramar och hjärtan i massor <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Magdalena sa...

Tänker på dig....

Tessan sa...

Hej du fantastiska människa...<3
Vill bara att du ska veta att du har förändrat mitt liv...
Ta med dig det och var stolt över den fantastiska människa du är!!! Din livstid blir för kort men det du förmedlar och det du har åstadkommit är mycket mer än vad många inte ens förmår eller kan se på ett långt liv...
Fånga dagen...<3
Kram från en mamma med tre grabbar..=)

Monica sa...

Du ska veta att jag och många andra är tacksamma över allt du fått oss att inse. Du har gett mig ett annat perspektiv att se på saker som händer omkring oss. Du skall veta att du gjort och förtsätter att göra STOR skillnad i världen. När den dagen kommer och du går bort hoppas jag att du skall känna dig förvissad om att det finns många männsikor som ber för din fina familj, inklusive jag här i Finland. Egentligen är alla ord överflödiga. KRAM!

Anonym sa...

Det finns tillfällen på livets väg då jag är deppig/less/allmänt frustrerad. Då man vill dra täcket över huvudet och slippa tänka,ge tusan i allt och bara vara- eller rent av lust att skrika eller gråta.
Men egentligen är det ju bara en petitess jämfört med din sits/ din mardröm.

MEN jag brukar tänka på några ord som min mormor sa till mig,för länge sedan (hon är sedan många år tillbaka avliden):

ÄVEN DE MÖRKASTE MOLNEN HAR EN GULDKANT - TA VARA PÅ DEM !

Nu har jag ju "lärt känna dig så pass bra" via bloggen, att jag vet att du är en sällsynt stark kvinna och mamma och förmedlar egentligen mer till oss andra än vad vi kanske kan förmedla till dig. Men jag vill ändå ge dig dessa ord.

Ha en bra dag och var rädd om dig o de dina.
Styrkekramar Madde-Umeå

Anonym sa...

Tänker på dig massor och skickar styrka och kärlek.
Kram från Maria

Anonym sa...

❤❤❤

nicole sa...

Fyfabian!! Såg dig på sofias änglar reprisen och din sjukdom är så sjukt hemsk!

lägger många tankar på dig och din familj. Många kramar till er.

//Nicole i Umeå.

Veronika sa...

Skänker en tanke åt dig..Stor kram till dig.

Malin sa...

Sänder en styrkekram till dig, du verkar vara en sådan stark och underbar person!

Tusen kramar!
Malin-Gävle

Anonym sa...

Massa styrkekramar. Vad livet kan vara orättvist. Kram Tobbe.

Busmamman sa...

Tänker på dig och din familj varje dag!
Är så ledsen för er skull och fortsätter be och hoppas på mirakel...
All kärlek! <3 <3 <3
/Nadja

Anonym sa...

Kramar om dig härifrån.....orden räcker inte till...
moster Nettan

Anonym sa...

Fina Elisabeth!
Det finns inga ord för det du tvingas gå igenom, du och din familj. Du är beundransvärd som hittar det positiva och gör saker med de dina och för dig själv.
Jag hoppas du får fina dagar med din familj nu. Ta hand om dig så gott det bara går.
Kram
Christel

Joanna sa...

Du finns i mina tankar!

/ Joanna

Anonym sa...

Vi kommer att sakna dig sååå! Men du har säkert många många fina dagar med familjen kvar ännu! Åsa

Huset på kullen sa...

Du är en riktig ängel bara så du vet en underbar sådan.
Massor av styrke kramar sänder jag dig Beijan

Marthina sa...

Fina Elisabeth. Jag beundrar dig och din styrka, du har berört mig som få. Jag har lärt mig en av de största läxorna: att ta tillvara på vareviga stund. Jag önskar dig många fler dagar med din familj. Varmaste kramar Marthina

Anonym sa...

Läser din blogg varje dag med sorg i hjärtat.. Kämpa på Elisabeth med viljan kommer man långt..
Hopp...är den lilla stämman som viskar `kanske`när resten av världen ropar `Nej`

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Ta hand om dig. Vilken underbar människa du är som delar så mkt av ditt liv i en blogg. Jag tycker du ska skriva en text på din blogg till dina vänner och kompisar; nu tar jag paus från telefonerande. Vill jag prata så ringerjag upp. Nu är det min man och mina tre barn som går i första hand.

Det måste de förstå tycker jag.

Anonym sa...

Jag tänker på dig varje dag Elisabeth.Vi läsare får faktiskt acceptera att du väljer bloggen i sista hand. För var tillsammans med din familj, det är prio 1, om det sen SKULLE bli tid o ork över är det skoj om du uppdaterar. MEN det är ditt val hur du vill göra. OM jag förstår dig rätt, vill du säkert göra allt, men välj det viktigaste först, din man o dina barn! Trist med proverna men du kommer tillbaka. Kramar i massor till dig o din familj! C

Anonym sa...

Jag tänker på dig varje dag Elisabeth.Vi läsare får faktiskt acceptera att du väljer bloggen i sista hand. För var tillsammans med din familj, det är prio 1, om det sen SKULLE bli tid o ork över är det skoj om du uppdaterar. MEN det är ditt val hur du vill göra. OM jag förstår dig rätt, vill du säkert göra allt, men välj det viktigaste först, din man o dina barn! Trist med proverna men du kommer tillbaka. Kramar i massor till dig o din familj! C

Anonym sa...

Kramar till dig och din härliga familj!
Vad skönt för er att Jörgen kan vara hemma nu så att ni kan stötta varandra
Carina

Anonym sa...

Kära Elisabeth

Den dagen du lämnar oss kommer du lämna ett större tomrum än du kan ana.

Nu har jag följt dig så länge att du och ditt liv genom din blogg har blivit en del av mitt.
Jag läser din blogg flera gånger per dag ibland, men absolut varje kväll, det är det allra sista jag gör innan jag sluter ögonen för nattens sömn. Du och din familj finns i mina tankar varje dag och jag önskar så att jag kunde göra något för att få dig frisk eller att ge dig mer tid än du har. Det jag åtminstone gör, något du hjälpt mig med Elisbeth, är att uppskatta livet mer än tidigare, även de mindre roliga sakerna. Jag vill tacka dig enormt för att du har hjälpt mig och många andra att ta vara på livet på ett bättre sätt.

Många, många kramar

Anonym sa...

Tänker på dig och önskar så att du slapp detta helvete! Jag läser här nästan varenda dag och har imponerats av dig. Man lär sig ta vara på livet när man följer en sån här blogg! <3

Kram Mia

Annica sa...

Kram <3

Anonym sa...

Hej!
Följer din blogg och har försökt hjälpa till med ett litet födelsedagskort m.m. till sonen.. Jag är änka sedan 2006 och tycker ibland att livet varit orättvist.. Hur kan allt bara snurra på som vanligt tänker man ibland, men det är ju det som ÄR livet.. Håller tummarna för dig att det ska vända och gå åt rätt håll.. Fina du! Många kramar / Lena från Borås

Anonym sa...

All kraft och värme till dig, du tjej som ger oss alla så mycket klokhet och visdom mitt i din kamp. Jag lär verkligen av dig och ditt sätt att hantera livet. Och om jag, en främling på avstånd, påverkas så starkt, är det ju självklart att dina barn får del av denna klokhet i stooora mängder. Du gör så gott för dem, med ditt sätt att hantera denna svåra situation. Du fyller dem med din kraft, vilken de kommer kunna använda sig av under hela sina liv. Det är Mamma-power, Elisabeth. Det är moderskärlek.

Varma kramar med styrka från Anna i Helsingborg

Anonym sa...

Blir så ledsen när jag läser att du mår sämre...hoppas verkligen att du ska orka kämpa på ett tag till och att den tid du har kvar ska bli så fin som möjligt. Skickar massor med kärlek och omtanke till dej och din fina familj. Kramar Maria

Anonym sa...

Ledsen för ditt öde! Har följt din blogg sedan Sofias änglar. Kram!
//Kicki

Sofia sa...

Hej kära Elisabeth! Vilket tungt inlägg att läsa! Det var ett sånt inlägg man inte ville ha! Men vad kan du göra? Ingenting! Hemska sjukdom! Usch! Hoppas du är med ett tag till! Massor av styrkekramar! Hoppas du mår okej så att du kan njuta av tiden du har kvar!

Kristin sa...

Elisabeth!
Du är en fantastisk människa glöm aldrig det! Stanna upp en sekund och låt de orden få ta plats i ditt hjärta!

Tack för att du så öppenhjärtligt berättar om ditt liv, även fast jag vet att det främst är för dina nära och kära.

Ta hand om dig och de dina den tid som är kvar, vi är många sim kommer följa dig hela vägen!

Stor kram till dig, du underbara!

Anonym sa...

Jag vill ge Dej och din familj styrkekramar!! önskar att man kunde göra något.Ha en forsatt bra kväll.Barbro

Anonym sa...

Många styrkekramar till dig, förstår att tiden dras åt...lovar att följa dig in i det sista. Blir så djupt imponerad av all din styrka trots utsikten! Kram på dig o din underbara familj. Kram Pernilla i Jönköping

Anonym sa...

vad kan man säga... Att ännu en människa med gott hjärta försvinner... Dina barn - som du antagligen tänker en hel del på - kommer att klara sig. Deras pappa verkar fullt kapabel att axla uppgiften. Självklart kommer de att sakna dig - men saknaden gör mindre ont ju mer tiden går. Jag har mist både nära och kära tidigt i denna vedervärdiga sjukdom. Man blir ledsen och saknar dessa personer enormt mycket - men minnet bleknar och till slut kommer man ihåg de goda och roliga sakerna, skratten och skojsigheterna... Kram på dig - jag KAN INTE SLUTA att hoppas för din skull- även om det är mest logiskt (vem vill vara logisk???). Ta hand om dig och dig och din familj - mina krämpor och bekymmer har krympt i och med din blogg ! Kram A

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Vad det gör ont att höra att dina värden inte är bra.Men du med din kämparglädej kanske fixar säkert detta ett bra tag till.Ta vara på den tiden med din underbara familj. Tänker på dej hela tiden. Ha de så bra du kan .Kramizar från Gull i Skåne.

Anonym sa...

Hej Elisabeth. jag och mina två pojkar tänker ofta på dig och din fina familj. undrar om du vet vilka fantaskiska gåvor du ger dina barn, helt ovärdeliga.
Varma kramar från
Lena, Andreas och Jesper Fredriksson

Anonym sa...

Vet inte riktigt vad jag ska säga...... Du är så otroligt klok och stark. Hur orkar du???? Blir så berörd av allt klokt du skriver. Massor av styrkekramar till dig.

Anonym sa...

Jäkla skit!! Tänker på dig o gråter med dig. <3