tisdag 26 juni 2012

Ledvärk och hemma igen

Hemma igen på Ingarö. Joel stannade kvar med morfar och assistent Malin. På torsdag kommer mormor upp. Det är så långt som vi har planerat.

Jag vaknade upp i morse med fruktansvärda smärtor i ländrygg, knäleder och i ljumskarna. Kände mig också mörbultad av sängen. Har känt det hela tiden, att den var för hård.
Jörgen fick packa ihop och städa allt. Jag fick nätt och jämt ihop mina egna kläder. Jag blir så j-la förbannad när de där smärtorna kommer så idag har jag knaprat snabbmorfin hela dagen vilket leder till att jag måste ta allergitabletter också då jag får klåda på hela kroppen.

I morgon eller på torsdag ska jag ta leverprover igen men jag tror jag tar dem på torsdag då jag inte orkar få något tråkigt och jobbigt besked just nu. Måste få andas en dag till. I morgon har jag inga planer alls. Så skönt. Betala lite räkningar och skriva klart det sista till barnen så att vi kan ställa upp alla lådor på vinden igen.

Till middag ikväll har det blivit mannagrynsgröt och nu ska vi kolla på Sherlock Holmes, jag, Jörgen och Isac. (Adam har dragit till Maja.)

Efter att ha läst igenom alla mail så hade det kommit en inbjudan till att vara med i Rosa Bandet galan.... känns lite avlägset... meddelade läget och de bad så mycket om ursäkt. Jag sa att de skulle ha hört av sig förra sommaren om de hade velat haft min medverkan.

Ytterligare agenter har hört av sig angående intresse för Adam vilket är kul men han har fortfarande inte velat signa något ännu.

P1 ville ha med mig som sommarpratare. Nej tack.

Föräldrakraft har mailat över en artikel om mig. När de frågade om min medverkan där så sa jag att jag inte orkade med intervjuer men att de fick ta information från min blogg samt att jag svarade på en del frågor mail ledes. Här har ni resultatet;
Föräldrakraft

Assistent Malin var i Dalarna förra veckan med Joel söndag till torsdag och de hade jättekul och Malin tog lite fina bilder på vår lilla guldklimp;

Nu är även vår Honda ute på blocket. Jag har verkligen dragit på det in i det längsta för att hitta någon lösning på att kunna ha den kvar istället och göra oss av med Chryslern men jag inser att vi MÅSTE ha en riktigt stor bil kvar.
Vår finfina Honda


28 kommentarer:

Anonym sa...

Styrkekramari massor till DIG .

/ också en mormor

Anonym sa...

Det känns tungt att läsa din blogg när livet är så hårt. Jag vill inte förstå hur sjuk du är, det bara är så!!! Du ska för alltid blogga om livet med din fina familj och finnas för att dela med dig av glädje och styrka. Ikväll sjöng Laleh på Skansen så vackert att tårarna rann. Du finns i mitt hjärta . Kram U

Anonym sa...

Du är fantastisk som planerar och fixar så för din familj. Håller tummarna för många fler fina sommardagar med din familj. Varma kramar till dig

Anonym sa...

Tänker på er varje dag och håller tummarna att ni har många dagar kvar. Kram

Anonym sa...

Kramar i massor!
Snart är det er bröllopsdag, det får du se fram emot som nästa milstolpe.

Anonym sa...

Kramar i massor. Önskar så att allt var annorlunda. Hatar verkligen cancer.

Önskar er fina dagar framöver, snart bröllopsdag och Jörgens födelsedag (om jag minns rätt).

Största kramen.
/Hanna G-berg

Anonym sa...

Kramar!!

Anonym sa...

Stor kram till dig Elisabeth! Du är en kämpe och en sådan otrolig inspirationskälla!

Anonym sa...

Känns fel att skriva till dig om detta, men du skriver att du får klåda av morfinet och tar allergitabletter mot det. Jag får också kraftig klåda av morfinet, men har inte hittat någon tablett som hjälper. Vad tar du mot klådan?
Önskar dig och din familj sköna sommardagar tillsammans!!

Anonym sa...

Du verkar till att vara helt underbar, men inte FAN hjälper det. Livet är orättvist kära Elisabeth! Kramar från lilla mig<3 <3

Anna-Carin sa...

Soliga dagar och lite ork är guld! Dåliga besked suuuger! Styrkekramar till hela din familj <3

Crea Diem // Anna-Carin

Maggda och Turner sa...

Hej Elisabeth! Beundrar din styrka, har förlorat 2 nära i cancer, min syster i augusti förra året och min faster 5 juni, faster begravs på fredag.. Har läst din blogg ett tag och tycker det är så härligt att se allt du planerar... Min syster hann aldrig det, det gick för fort.. Faster vart dålig fort oxå..

Stora kramar till dig

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Du är i mina tankar Elisabeth. Vi har landet ute på Ingarö och jag tänker alltid på dig o din familj när vi åker ut. Önskar dig en bra smärtfri dag. Kram

Anonym sa...

Skickar en styrkekram!! Hoppas du får många dagar till med din fina familj. Kram

Anonym sa...

Jag lovar att ditt budskap har gått fram, och vi är många som hjälper till att sprida det!
Önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel ska ske!
Kramar Annika (grannen)

Anonym sa...

Jättefin artikel Elisabeth.

Lite komiskt, nu när du har blivit "känd" vill flera ha dig med, tänker på Rosa bandet och som sommarpratare. Samtidigt så hade jag inte heller hittat din blogg om du inte varit med i Sofias Änglar.
Är dock väldigt glad att jag hittat hit även om det just nu är med sorg i hjärtat som jag läser den. Jag vill tro att livet inte tar slut när vi dör. Med den tron hoppas jag att du lever vidare hos dina nära och kära på något sätt.

Jag såg också Allsång på Skansen igår och Laleh sjöng för dig, kan man säga. Det var så vackert.

Du har nu några härliga högtidsdagar att se fram emot. Sen kan jag tänka mig att det är svårt att se fram emot något som du inte vet om du kommer få uppleva. Jag tror att du kommer få göra det.

Jag har haft förmånen att gå en utbildning för Jana Söderberg, också en fantastisk kvinna. I sin utbildning har hon med en sådan där docka med rund botten. En docka som alltid reser sig upp när den är på väg att falla. Du är sannerligen en sådan docka.

Sänder över lite styrka och hoppas du får många fina dagar med din familj. Stor kram
Lotta

Anonym sa...

Du är en fantastiskt kvinna och mamma Elisabeth, och en otrolig kämpe. Jag önskar så att ett under ska ske...

Massor med kramar till dig och dina kära!

Åsa Lindell sa...

Styrkekramar till dig!
Hälsningar
Åsa

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Hoppas du nu mår lite bättre,fr din värk,åtminstne.
Försök Kämpa på så klarar DU alla fina Dagar framöver,HOPPET FINNS
ALLTID.tänker på DIG,ledsamt att du
får så ont.OCH Sparka UT Cancern!!!!Avskyvärt ORD!
DU är så duktig,både positivt,o negativt,om du tar i för mycket.Livet ÄR orättvist,Vet av egen erfarenhet!
mångavarmakramar
kicki Vö (m make)

Anonym sa...

Att Vara Stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.

Många Kramar till dig och din familj! Har aldrig läst om någon som kämpar som du :-)

Anonym sa...

Du & din familj finns dagligen i mina tankar,sänder varma kramar till er genom cyberrymden,hoppas att du får vara med oss länge till<3

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Är så tråkigt att höra att du har så ont, och inget kan vihjälpa dej med för att lindra det. Hoppas nu att dina levervärdena är bättre.Fina foto på Joel han ser så go ut, ja även dom andra killarna. Solen har fortfarande semester, verkar det som. *L* Kramizar till dej du goa kämpande kvinna. Från Gull i Skåne

Anonym sa...

Du och din familj finns alltid i mina tankar_önskar bara man kunde göra något.Massa sommarkramar till Er alla från Barbro

Anonym sa...

Usch Elisabeth, jag vet inte vad jag ska skriva. Blir så ledesen att höra att du mår allt sämre :( Önskar att cancer fick cancer och dog! Så mycket elände den sjukdommen orsakar.

Varma kramar! Birthe

Jag är Elisabeth sa...

Mot klådan när jag tar mina snabbverkande morfin så tar jag Loratadin eller ibland Atarax. Beroende på vad som finns hemma. Clarityn o Tavegyl funkar också.
Kram,
Elisabeth

Anonym sa...

Sitter i väntrummet hos tandläkaren och har lite svettningar, paniken är nära och jag vill fly...men så tänker jag på dig och finner styrka. Skönt att ni haft en fin midsommar! KRAM Annika

Anonym sa...

Fantastiska Otroliga Du! Cetrizin är oxå bra mot klådan.. Kram