fredag 15 juni 2012

Avslutning på Ballongen

NU är sista skolavslutningen avklarad och presenter till fröknarna utdelade. Till Ballongen personalen hade min fantastiska vän Katrin gjort smyckeänglar med hake. Jag hade även med en ängel från Willow-Tree som ska stå på förskolan och symbolisera hur Personalen leder barnen på rätt väg i livet.

Jag, Jörgen, Isac, mormor och farfar var med och tittade på avslutningen. Även här var det Shan banan och denna gång kunde jag filma. (det är svårt när det inte får komma med andra barn på filmen som inte önskar vara med.)
Här har vi i alla fall schlagerkungen. Det är lite körigt att hålla ordning på kroppen men han rockar loss på sitt egna bästa sätt!!

Joel fick med sig diplom samt en skiva med massa fotografier från HT08-VT12 och det var SÅ kul att titta igenom. Skivan åker självklart ner i hans "låda". Alla tre barnen har fått varsin stor genomskinlig IKEA låda där jag sorterat ner lite gamla leksaker samt deras fotoböcker och dagissaker. I dessa lådor finns även en liten minneslåda var till barnen där jag har samlat brev och födelseddagskort. Adam och Isac är klara men Joel har jag bara kommit till 13 års dagen. Funderar på om jag ska behöva skriva från 6 års dagen som är den 2 augusti men jag lugnar mig med det. Hoppas på ett eller annat sätt överleva sommaren. 

Känner mig så frisk när jag sitter i soffan eller sitter och fikar med kompisar och sedan ska jag förflytta mig och då blir jag som en 92åring!! Har verkligen plågat mig ut en timme nu ikväll i solen och kom väl kanske 3 km om man summerar. Jag snubblar och stapplar då känseln i fötterna sviker mig. Gick faktiskt lite bättre idag när jag tog mina Puma med rundade sulor (kopia av MBT). Det kändes som jag kom framåt i alla fall. 

Nä, nu tillbaka till skivan med foton på Joel. jag kan ju inte ta med alla här men några stycken i alla fall som jag vill ska komma med i barnens bloggböcker.

 Här är stora killen som ska börja i skolan till hösten. Skanskvarnsskolan vid Gullmarsplan i Stockholm;
Ikväll är Adam hos flickvännen men kommer hem och sover. Jörgen är med sina kill/gubb kompisar och spelar ölgolf... något de gjort i säkert 15 år men de verkar inte förstå att de blir äldre!?
Isac har åkt till Norrtälje på fotbollscup över helgen och Joel är hemma hos mormor och ser på sin nya film Alvin och Gänget 3!

Jag ska ta mig ett bad nu (blev svettig av promenaden) och hoppa i pyamas sedan blir det lite nacho de lux på vad skafferiet bjuder. Nachos, ost, tomat, sallad, avocado, keso och tex mex sås... Det är inte så att man anstränger sig så mycket när man är själv.

30 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fantastisk liten kille!
Du kan verkligen vara stolt över dina barn! Så glad att höra att du mår bra också, ta det lugnt och vila om det känns skönare, spara krafterna till det som känns viktigt!
h. Inga-Britt

Anonym sa...

Kämpa på nu! Du klara sommaren, det är jag helt säker på! Kramar!

Nina sa...

Vilken härlig kille du har!!!

Kram Nina J

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Underbara bilder! Så sööt! Njut av kvällen och jag skickar allt jag har för att du skall få sommaren tillsammans med de dina! Du är så himla fantastisk mamma, brud och fru! Många kramar KB i götet

Anonym sa...

Du klarar sommaren! Fokusera på en dag i taget o dagarna kommer gå en efter en o du är fortfarande med. Du är inte redo att lämna än. När du är redo att lämna, om du blir redo, så blir du det. Kämpa på, fina Elisabeth! Stor kram Lotta

Anonym sa...

Vilken härlig kille du har Elisabeth.Ta hand om dig tänker på dig ofta styrkekramar Sophie

Anonym sa...

Åh vad du är fantastisk, vilken positiv glöd du har. Jag är så imponerad av dig.
Vilka fina bilder. Jag känner igen Beckomberga simhall, visst är det den?
Stor kram från en "obekant" läsare!

Anonym sa...

kan du inte skriva lite hur det var när du först fick din diagnos?

Anonym sa...

Hejsan Elisabeth!
Vad fint Du klarar allt idag,oxå!Det går ju,på din starka vilja!Vilken glad kille du/ni har,en kämpe,som du;)Bra att han få komma t rätt skola s.as.Attans nu vart det mål,f England!Ursäkta,fel lag.Jag tänker på Dig,samt klart Du klarar dig längelänge till,INGEN VET!Sov Gott,å ta ned Vetekudden-gott.
mångavarmakramar t dig
kicki i Vö (m make,som ska på koll t Lund mitten denna månad,usch)

Anonym sa...

Du är helt fantastisk! Att du har sådan ork är helt ofattbart. Jag beundrar dig!Jag har följt din blogg en tid och vill bara få säga hur tacksam jag är att du orkar och vill dela med dig till alla oss andra. Du har verkligen gett mig perpektiv på vad som är viktigt här i livet, att man ska vara tacksam och inte ta något för givet. Mina barn är det finaste och viktigaste för mig. Jag var nyss på en av mina pojkars skolavslutningen där de sjöng en sång som jag inte hört tidigare "Kungen av Universum". (Den finns på YouTube om du inte hört den.) Fantastiskt fin! Nu sjunger jag den hemma tillsammans med barnen. Kämpa på nu! Kram

Sandra sa...

Du e så stark. Och du ser så fantastiskt ut och alltid så glad. Beundrar din styrka!! Du klarar sommaren. Ge inte upp än. Kram från mig som å kämpar mot cancer.

Anonym sa...

En stor kram till dig! Joel är fantastiskt gullig :) Kram kusin Lisa.

Anonym sa...

Åh du kämpar på o kommer så göra in i det sista! Du berör mig så, särskilt då jag själv har tre barn!! O du kan bara vara stolt för så fina barn ni har! Joel är ju en kämpe oxå ;-) precis som dig du fina! Hoppas du minst får sommaren oxå med dina <3 kramar

Anonym sa...

Ni är en fin familj .Hoppas så att du får vara kvar länge ,tycker det är så många änglar ändå däruppe.Jag tror jag snart är det.Om vi kunde ta bort cancer och fick leva.Du ger mig energi så jag hoppas du kan ta emot av mig.
Många och stora kramar / Berith

Jag är Elisabeth sa...

Till undrande anonym;
I början av min blogg från 2009 står det lite hur jag fick mitt återfall. Första "ärtan" opererade jag bort 1997, med 25 strålningar efter. Inga cellgifter och ingen hormonbehandling på den tiden.
God natt.
Elisabeth

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Joel är ju för härlig,du kan vara stolt över alla dina fyra killar. Visst ska du hänga med länge än,du med din kämparglöd. Ha de nu så gott .Kramiz från Gull i Skåne.

Anonym sa...

Tänk vad åren rusar fort ändå. Känns inte som så längesen han var sådär liten lilla kämpen Joel. Brås på sin mamma. Länge än vill vi ha dig här! Vi ses i sommar! Kram Helene Värmland

Anonym sa...

Åh, vilken härlig film!!!!! Discokung!!!
Och bilderna.. vilka blickar han ger mot kameran då o då ;)
Hoppas du mår bra ikväll, degar i soffan och kan njuta lite av att lugnet lagt sig och att maten smakar gott.
Jag önskar dig en toppen helg!!! Och att orken är på DIN sida!
Vilka killar du har...!!! Mycket är bergis DIN förtjänst! Med en mamma som dig... OJ! Allt du gör för dom nu och delar med dig av... SÅ fint! (Gråter varje gång jag läser om hur du skapar fina minnen och bevarar gamla minnen åt dom)

STOR VARM KRAM

Sincerely Susanne sa...

Vilka fina bilder på Joel!!!!!

Det verkar som om du har haft en ganska bra dag idag. Självklart kommer du att ta dig igenom sommaren - du måste!

Ha en trevlig helg.
Kram Susanne

Anonym sa...

I Uppsala testar man IRL åå tumörer i bl à levern. Kan inte det vara värt ett försök?

Unnur sa...

Jag tycker så mycket om Joel och ändå har jag aldrig träffat honom:) Vilken charmör! Ni är så fina allihopa<3 Tack för att jag får ta del av ert liv!
Stor kram<3
Unnur

Anonym sa...

Klart du fixar sommaren :) du är så fantastisk, jag läser din blogg jämt men ändå har jag aldrig skrivit något för jag vet inte vad jag ska skriva, känns inte som några fjuttiga ord räcker till .... men jag tycker du gör det så bra .. det med bloggandet hoppas jag du inte gör för vår skull så du känner sig tvingad att uppdatera.. fast jag förstår att det är skönt oxå att rensa huvet å få skriva av sig alla känslor och sånt... det går inte att föreställa sig hur det ska kännas för dig och din familj att "snart" är det nära att du inte finns där ;( det är SÅÅ hemskt ......... men du ska veta att jag tänker på dig jämt och du är en grymt härlig människa! Önskar bara du fick bli frisk, att ett mirakel inträffar ....

KRAMAR !!!!!! <3<3<3

Anonym sa...

Klart du fixar sommaren :) du är så fantastisk, jag läser din blogg jämt men ändå har jag aldrig skrivit något för jag vet inte vad jag ska skriva, känns inte som några fjuttiga ord räcker till .... men jag tycker du gör det så bra .. det med bloggandet hoppas jag du inte gör för vår skull så du känner sig tvingad att uppdatera.. fast jag förstår att det är skönt oxå att rensa huvet å få skriva av sig alla känslor och sånt... det går inte att föreställa sig hur det ska kännas för dig och din familj att "snart" är det nära att du inte finns där ;( det är SÅÅ hemskt ......... men du ska veta att jag tänker på dig jämt och du är en grymt härlig människa! Önskar bara du fick bli frisk, att ett mirakel inträffar ....

KRAMAR !!!!!! <3<3<3

Anonym sa...

Hej Elisabeth,
Jag köpte en ängel till min dotters student. Hon fällde en tår. Jag berättade för henne att jag hade hittat den via din blogg som jag pratar om varje dag. Fjärilen som ängeln håller i sin hand symboliserar hennes älskade mormor som dog i cancer och aldrig hann uppleva något barnbarns student. En vidrig sjukdom!
Jag själv fick bröstcancerbesked i september förra året. En jobbig situation efter min mammas sista strid. Precis som för dig var det en ärta som opererades bort veckan efter de hittat den sedan strålning i 5 veckor och nu hormonbehandling i 5 år. Jag har hamnat i klimateriet vid 45 års ålder. Men där är jag gärna för att minimera återfallsrisken.
Du är som så många andra redan har skrivit en helt fantastisk och beundransvärd kvinna! DU GÖR SKILLNAD!!
<3 Kramizar Camilla

Anonym sa...

Joel är för härligt! Tänk vad fort tiden går, tycker inte det var länge sen Joel och Viktor var så där små...
KRAM Annika

Sofia sa...

Gud vad du är underbar som kämpar för din familj och dina barn! Vilken kämparglöd! Den glöden beundrar jag jätte mycket, men jag tror inställningen spelar roll! Du har en fantastisk inställning! Å att du gör minneslådor till barnen är fantastiskt! De kommer titta ofta i lådorna och minnas dig, din kämparanda, din kärleksfullhet, din glädje och alla saker de har upplevt med dig!

Kramar i massor! All kärlek till dig underbara Elisabeth!

bryngla09 sa...

Här kommer en kram och massor med tankar....

Anonym sa...

Styrkekramar!!!
Kram Marie

Anonym sa...

❤❤❤