lördag 19 februari 2011

Tur att man är frisk!?

Efter kortison i några dagar så mår jag som sagt mycket bättre och tur är väl det när Jörgen ligger här hemma och har kräksjukan!
Joel hos farmor och farfar, Isac hos kompisen Philip och Adam har bosatt sig hos familjen Sjödahl hela helgen.

I morse var det jag som fick åka iväg till Spånga med Isac på bandy. Som tur var fick han skjuts till samlingen och jag fick en extra timme på mig att ta mig dit för att hinna till matchstart.
Chryslern som stod längst ut startade inte!! Helt död efter en natt med alldeles för många minusgrader. Och Hondan står innerst så även om den startade så fick jag inte ut den från uppfarten. F-N.
Jörgen på soffan och sjuk. Jag knatade över till grannen för att få hjälp med att ladda upp batteriet. Samtidigt ringde jag pappa för att fråga om jag fick låna hans bil under dagen. Jag kände ju inte direkt för att få igång Chryslern och åka till Spånga för att sedan inte få igång den när jag skulle hem...
Nu har vi sagt att jag lånar pappas bil tills i morgon kväll och Jörgen är på benen igen och får ta tag i de andra bilarna. Jag orkar INTE!

Isac spelade 3 matcher på Spånga. Samtliga blev vinst med en hel del mål och assister. Alla grabbar var jätteduktiga idag och det är så kul att se när de börjar passa varandra och det börjar bli lite spel:
(Isac i vit hjälm stående andra från vänster)


Det var underbart bandyväder. Minus 7 grader och strålande sol.

På väg hem blev det "gyllene bågen" (andra gången denna veckan). Köpte även hem 3 cheeseburgare till Jörgen. (tror han är på bättringsvägen)

Hem och bytte om och sedan iväg en sväng till Thomas 50 års fest som vi var bjudna till ikväll. Jag åkte dit en liten stund för att representera vår familj. Kände mig lite sliten efter det senaste dygnet och dagarna och det kändes lite ensamt att komma dit utan mannen.
Adam hade match på Ekvallen och jag han se sista perioden vilket var kul för Adam avgjorde matchen med att dundra in 5-4 målet så nätet dallra. Vinst till Värmdö!

Nu sitter jag i soffan och kollar reprisen på Solsidan. Det var Gaygalan innan som var riktigt underhållande också. Men nu är det God Natt.
Håll tummarna nu så att ingen annan i familjen drabbas av detta vomerande...
man mår ju lite illa bara av tanken...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bettan!
Tack för att du tog dig hit på festen igår, trots att Jörgen var sjuk, det uppskattade både jag och Thomas mycket! Skönt att läsa att Jörgen är på benen igen, hoppas det inte var något smittsamt. Kram, kram från Tina L

Lina sa...

Jag kan ärligt talat inte förstå hur svårt det är att stanna inne när någon i familjen är magsjuk. Jag skulle bli galen om någon kom hem till mig eller så och sa att deras man/barn eller något var hemma och är magsjuk. Det smittar så inåthelvete så varför ränna en massa? Det är ju så det får fäste. Dumt!

Hoppas ni andra slipper bli sjuka.