fredag 18 februari 2011

Bornholm sommaren 2004

Har varit hemma och tagit det lungt idag. Efter haft en riktigt jävlig dag i onsdags och mått risigt så var det full fart igår igen. Kortison, voltaren och morfin har gjort susen.
Tog dock inget morfin i går morse då jag skulle köra bil till stan och Assistansia för ett 3 timmar långt möte om Joels behov. Pust.
Det blev en Mc Drive på vägen till min vattengympa med rehabgruppen från vårdcentralen. (jag är klart yngst... men typ sjukast av alla)
Storhandling på väg hem....

Ni förstår att jag behövde ta det lite lugnare idag. Jag mår i alla fall 100 gånger bättre och det är inget som klämmer på nerverna. Antagligen kortisonet som gjort en stor inverkan. Det är som natt och dag jämfört med i onsdags.
Idag har jag bläddrat igenom gamla album och filmer. Vilka minnen.
Hittade en CD skiva med bilder från semester 2004 på Bornholm med familjen Philipsson/Stadler. 6 dagar storm och regn och en soldag............
Micke, Jag, Adam, Denice och Isac, Jörgen. (Claudia och Daniel saknas på bilden)
Jag blir alldeles kär i Isac min egen son. Han är så söt och särskilt när han var i den här åldern.
Måste även lägga in en liten filmsnutt på Isac när han är liten och gör ett skatebord trick på teatern på förskolan Ängsblomman. Hans uppvisning blev ett hett samtalsämne och jag tror många föräldrar fortfarande kommer ihåg detta. han gör det dessutom två gånger på raken;

(filmat med min mobil på tvn, därav kvaliteten)

Gud vad jag är kär i mina barn!!!!!!!!!!!

Ikväll blir det film kväll med EAT LOVE and PRAY. Jörgen och Adam är på hockey så då tänkte jag passa på att kolla på riktig tjejfilm. (Isac har en kompis som sover över så de bor ute i tv-rummet och Joel är hos farmor och Farfar.)
Igår så kollade jag och barnen på "I rymden finns inga känslor" som handlar om en kille med Asberger, så underbar film. Har ni inte sett det så gör det.

PS. Tack Irene för de fina blommorna och tack Maria för att du slet ut mig på en liten promenad idag. DS.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt Isac!! Sån lintott....ja ni har verkligen söta gossar...kram till er och ha en trevlig helg

Anonym sa...

Hej,
hittade din blogg ikväll o har scannat runt en del för att förstå din kamp o varadag. Är gravid enbarns mor med en pågående renovering o är såå trött. Är djupt imponerad av den energi som du har, även med din sjukdom inräknad verkar du ha en fantastisk fart alla dagar i veckan. Jag har nyligen föjlt min mammas kamp mot cancer under hennes sista 10 månader och hon var mest så trött så trött hela tiden. Sorgligt att hon inte orkade göra något sin sista tid i livet. Hittar inte riktigt din cancerhistoria, finns det ngn sammanfattning jag missat kanske? Håller tummarna för att du ska få må så bra som möjligt framöver och att cancerskrället håller sig i schack.
/Caroline

Jag är Elisabeth sa...

Har nu kompletterat med min sjukdomshistorik under min profil då flera har efter frågat detta.

Min sjukdomshistorik kort: Bröstcancer 1997, återfall i skelett och lever september 2008, diagnos spridd bröstcancer som ej går att bota.

Natti på er läsare

Anonym sa...

Love you!

/Maria

Anonym sa...

Hej vännen,

Såå skönt att höra att du mår bättre nu ! Vilken nostalgitripp och gå tillbaka och titta på gamla bilder,och jag vet att är det någon som har koll på bilder på barnen och semestrar så är det du, även där är du en förebild. Jag håller verkligen med dig, sötare barn en Isac får man leta efter..

Hoppas att du får en lugn ch skön helg, själv skall jag och Amilia gå på filen Trasel nu..Mysigt ! Kramis Jenny

Britt sa...

Vad gullig Isac var (är). Tycker han är väldigt lik dej.
Skönt att höra att du mår bättre.