fredag 25 februari 2011

En torsdag

Var och tränade BodyBalance på förmiddagen och efter passet låg jag i gymmets Hydrajet en stund, så avslappnande. (Hydrajet=En vattensäng med masserande strålar i ett mörkt, lugnt och tyst rum)
Efter det var jag och lämnade tillbaka filmer samt hyrde 3 stycken nya. Har verkligen upptäckt det fina med butiken HEMMAKVÄLL. Att hyra 3 filmer för 120 kronor i en vecka, och det kommer flera nya filmer varje vecka samt att de alltid har de senaste. För kommande vecka har jag hyrt; Wall Street, The Social Network samt Everyday. Jag var även på apoteket för att hämta ut mer Xeloda men självklart har de det inte inne så det blev att hämta ut det i stan senare på kvällen på apoteket vid centralen som har öppet dygnet runt. (Blir så arg på mig själv att jag inte kommer ihåg att hämta ut det när jag ändå är på SÖS. Denna vecka har jag ju varit på SÖS både måndag och onsdag… och där finns det ju alltid Xeloda.)

Jag hann hem en sväng mitt på dagen innan jag åkte in till Amazona på gruppsamtal. Vi var bara 4 stycken. Flera var sjuka och någon bortrest. Det blev ett lugnt samtal. Oftast är det ganska tungt och väldigt mycket tårar men denna gång var det väldigt harmoniskt och alla deltagare som var med verkade vara i balans. Även jag.

På kvällen var jag kvar i stan och träffade Pernilla, Åsa och Gitt på EYUBI. En vackert omgjord tidigare bilverkstad som idag är restaurang med libanesisk och turkisk mat. Maten var utsökt och servicen den allra bästa. Kan varmt rekommenderas.

Kolla in de här tre snygga brudarna; (INTE de i bakgrunden alltså……. Utan de tre som är närmast kameran….)


Måste också passa på att tacka GITT och även Jenny (som inte var med denna kväll) för att de har fixat och printat ut HELA min blogg för år 2010 i färg och satt in i en fin pärm. Ovärderligt! TACK så jättemycket, det betyder väldigt mycket för mig och NI betyder väldigt mycket för mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ok.
/Gitt :o)

Anonym sa...

Hihihi, Gitt !!
Pärmen var fantastisk, bra jobbat Jenny & Gitt !

Kram mina vänner
Åsa

Anonym sa...

Tack för en supertrevlig kväll!!!
Det gör vi om snart igen 8^D

Kramelikram!
Pernilla