tisdag 22 februari 2011

Sös igår och i morgon.

Ikväll kommer familjen vara samlad igen. Vi hinner tyvärr inte träffas alla men vi sover i alla fall under samma tak. Joel och Isac sover redan. Adam kommer hem sent ikväll från träningen.
Adam och Isac har ju bott hos kompisar i helgen och fick stanna borta längre än planerat då Jörgen var sjuk i fredags natt. (han har varit inlåst i gästrummet... fast där sover han i och för sig sedan november då Joel opererades. Joel sover med mig i dubbelsängen.)
Ingen ide att de skulle komma hem innan 48 timmar gått. Joel har bott hos farmor och farfar i helgen men sovit hemma söndag kväll till måndag morgon.

Måndag morgon i snökaoset var vi på SÖS handkirurg där vi kom fram till att ställa Joel i kö till en operation för permanent lösning av hans vänster tumme. Eventuellt kan han få opereras innan sommaren, annars blir det först i augusti.
Efter sjukhuset lunchade vi hemma hos mormor och Joel sov där tills idag så efter att längta ihjäl mig efter Joel så hämtade vi tidigt idag från dagis. Joel har fått en egen tågbana som han älskar. Vet inte varför jag inte köpt det tidigare?
Nu önskar han sig ett elektriskt tåg att ha på trätågbanan.. (hmm det är ju inte som när man själv var liten. Tänk att det finns elektriska tåg att sätta på de gamla hederliga trätågbanorna.)

I morgon är det full dag igen. Försäkringskassan, Kommunen och Assistansbolaget kommer hit på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag in till SÖS på röntgen. Fasar redan för nålen som ska sättas och kontrastvätskan som ska in i mina trasiga kärl.

5 kommentarer:

Annica sa...

Det finns ju faktisktndet, ett elektriskt lok som kan gå på rälsen med radiostyrd dosa och allt, från Brio.

Anonym sa...

David älskade brio tågbana när han var liten, han kunde köra runt i timmar :-) Lycka till på SÖS idag. Kram
Claudia J

Berit sa...

Lycka till idag!

Anonym sa...

Hoppas det gick bra i dag!Kram Annika

Therese sa...

De där tågen som åker själva och går att styra är ju toppen :)
Vad för assistansbolag ska ni träffa? Om man får va nyfiken?

Hoppas allt gick bra idag.
Kram