lördag 25 augusti 2012

Vår fina Elisabeth har nu lämnat oss.


Världen är nu en vacker människa fattigare.

Och himlen en ängel rikare. 

I natt kl 01.50 den 25 aug 2012 somnade vår älskade Elisabeth in.

Hon fick vara tillsammans med sin familj den sista tiden på Maria Regina Hospice i Nacka där hon låg endast två dagar.

Hon har nu landat i ett lugnt paradis utan smärta med fina änglavänner samtidigt som hon tittar ner och vinkar till oss och säger:
- Jag har det bra nu. Vi ses.
Vi vinkar tillbaka och skickar så mycket kärlek vi någonsin kan.

ALL KÄRLEK går idag till Elisabeths man Jörgen med familj, mamma Anita, pappa Ronny och svärföräldrarna, släkt och vänner.
Skickar all styrka som finns.
Ni är fantastiska.
Rent ut sagt. 
NI ÄR BÄST!

Tusen tack till er bloggläsare som följt Elisabeths tuffa kamp med era svårt fina och stärkande kommentarer genom åren.
Med er hjälp levde hon på övertid.

TACK för att jag fick lära känna dig, älskade Elisabeth.
Kommer vara evigt TACKSAM.
Du gjorde skillnad.

Fick till uppgift att avsluta denna blogg som jag gör med hela mitt hjärta.
Att uppleva något för sista gången kan vara starkare än den första.

Låt oss idag tända ett ljus för en fantastisk
människa,
fru, 
mor,
& dotter.

Låt lågan brinna med kärlek och underbar minnen som den fina människa hon var.
Hon lever på det viset vidare tillsammans med oss.

Sov gott, Elisabeth.
Kramar om
/Gitt
❤❤❤


1 346 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   601 – 800 av 1346   Nyare›   Senaste»
Elisabeth sa...

I torsdags hade ja en jobbig känsla av att det snart skulle vara över, men ville få bort den känslan snabbt för jag ville tro att under kunde ske. Din livsglädje strålade in i det sista men jag vet att du strålar lika starkt där du är nu och ger all den kärlek och ljus till alla som behöver det. Har tänt ljus ikväll för dig du vackra själ, din familj och vänner <3 Till dig Gitt vill jag också sända varma kramar, så fint inlägg du gjorde på bloggen som avslut <3
Mvh Elisabeth J

Anonym sa...

Oj, stod och tänkte på dig när jag borstade tänderna. Att du nu får leva hela augusti med. Går in på din blogg och får läsa att du nu inte finns längre....du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Så många som vi är som följt dig här på din fina sida. Vila i frid! Varmaste tankarna går till din närmsta familj som får kämpa vidare utan dig. Tack för allt du delat med dig av din vardag!
Stor KRAM❤från Gunilla

Anonym sa...

Finaste bästa Bettan! Tack för att jag fick känna dig och lära mig av dig. Du tog verkligen vara på stunder i vardagen - här och nu.
Sov i ro, ses om ett tag.
Tack Gitt för uppdateringen av bloggen.

Alla tankar och värme och omtanke går till mamma Anita, pappa Ronny, Jörgen, Adam, Isac, Joel och övrig släkt.
Tack för allt. /Inger Hagelin

Anonym sa...

Underbara fina Elisabeth vila i frid <3 Du kommer tas emot som den underbara ängel du var...och kommer fortsätta vara men på en annan plats bortom det onda. Vi glömmer dig aldrig! Många tankar går till dina nära och kära!

Många kramar <3 Mickis med familj

Anonym sa...

Så orättvist och sorgligt. Du kommer dock alltid att med din kärlek som du gett, påverka och finnas med i dina barns liv. Tack för allt du gett! Kram/ Anna

Anonym sa...

Just när sommaren drar sin sista suck så gjorde du det också. Det är så outsägligt sorgligt att du inte fick finnas kvar hos dina kära, och många tankar går till dem idag. Jag är så sorgsen, men ändå glad att jag fick ta del av ditt liv genom bloggen. Du har lärt mig mycket, du blir kvar hos mig alltid! Kramar & tårar från Hanna

Anonym sa...

Tankarna går till närmaste familjen..
Sov i ro Elisabeth!

Anonym sa...

Åhhh Elisabeth... En klump i magen och gråt som vill tränga sig fram hos mig. Har tänt ett ljus och tänker på dig och din familj. Varje dag har jag läst och tittat in på din blogg, önskat att sjukdomen inte fanns eller åtminstone gick att bota. Nu är du bland det vackraste som finns, att i mörkret titta upp mot de vackra och lysande stjärnorna och veta att där är du!

Anonym sa...

Vila i frid underbara Elisabeth! <3

Anonym sa...

Jag förstår nu varför denna dag har varit alldeles för tung, sorglig och nedstämd. Att världen har förlorat en kämpe, hjältinna, fru, mor och vän känns oerhört svårt att förstå och sorgligt. Vi skänker våra tankar till Jörgen, Adam, Isak och Joel samt övriga familjemedlemmar. Du får nu använda dina vingar som den ängel du är. R.I.P. Elisabeth! Kram Fia med familj

Anonym sa...

Sov så gott!
/Carolin

Anonym sa...

Sov på min arm!
Natten gömmer
under sin vinge din blossande kind.
Lycklig och varm
snart du drömmer,
flyr mig i drömmen som våg flyr vind.
Fångas igen.
Flämtar. Strider.
Vill inte. Vill.
och blir åter kysst.
Slumra min vän!
Natten skrider.
Kärleken vaktar dig ömt och tyst.

Sov på min arm!
Månens skära
lyftes ur lundarnas skugga skyggt,
och på din barm,
o, min kära,
täljer dess återglans timmarnas flykt.
Helig den frid
hjärtat hyser
mitt i den virvlande blodstormens larm!
Slut är din strid.
Månen lyser.
Vårnattsvind svalkar dig. Sov på min arm!


Nocturne av Evert Taube

Anonym sa...

Vila i frid<3

Anonym sa...

Sov i ro Elisabeth

Anonym sa...

Sov gott, Elisabeth.
Varma tankar till dina söner, din man och dina föräldrar.

Anonym sa...

Vila i frid! <3

Anonym sa...

Sov gott du fantastiska kvinna. <3. Kramar till familjen från Karin i Södertälje

Anonym sa...

Ni som finns kring UNDERBARA Elisabeth familj... finns kring dom nu och i morgon och lång tid framöver så som ni funnits med så mycket kärlek nu under lång tid.
Elisabeth har ingen smärta nu... Nu har hon lämnat sin kokong och börjar en nya resa... en resa som vi alla ska göra den dagen det är vår tur.
Men hon har lämnat ett ENORMT tomrum för så många i hennes närhet.
Jörgen och 3 super fina killar behöver en järnring starkare är någonsin! Och jag tvekar inte... men... släpp inte den järnringen på LÄNGE...!

Det finns inga ord som kan ta bort smärtan och saknaden... Men eran mamma och fru... VILKEN MÄNNISKA!!! Nu finns hon med er i era hjärtan.. för ALLTID!!!

Tänker på er ALLA.. familj, lilla mamma och pappa, vänner... Gitt.. TACK för att du klarade av att dela med dig till oss ute i vårt avlånga land!
Ta hand om varandra!

KRAMAR

Anonym sa...

<3 <3 <3 hvil i fred elisabeth <3 <3 <3
klem fra randi-a fra norge

Anna Larsson sa...

Fina Elisabeth, jag fastande för din blogg efter att du varit med på sofias änglar, precis som så många andra blev vi tagna med storm av din livsglädje mitt i allt det eländiga. Sen den dagen jag såg dig första gången på tv så har jag gått in om inte flera gånger så minst en gång varje dag på din blogg för att du verkligen satte spår i allas hjärtan.

Världen skulle vara så mycket bättre om det hade funnits flera som dig. Jag beundrar din kraft att orka dela med dig av allt som hände i ditt liv. Det är bara en kraft i sig!

Men tyvärr vann cancern och jag tror det är många bloggläsare som har fält tårar idag då vi alla möttes av det tunga beskedet. Jag har alltid hatat cancer och idag hatar jag det mer än någonsin.

En sån fin och underbar människa som du var skulle aldrig i helvetet behöva få den där jäkla skit sjukdomen överhuvudtaget om vi alla bloggläsare fick bestämma för en sekund över världen hade vi varit många som velat göra dig helt frisk! Men tyvärr så funkar inte världen så.

Jag är så glad att jag tog mig tid att leta upp din blogg, du har fått mig att se på mitt liv med nya ögon och jag kan inte vara mer tacksam över det.

Tack kära underbara Elisabeth för att du har fått inte minst mig att se livet från ett annat perspektiv.

Sov så gott ikväll och hoppas att du hittar ett fint moln att sitta på och titta ner på din familj.

" heaven is a place nearby so I wont be som far away. And if you try and look for me maybe you´ll find me someday. Heaven is a place nearby so there´s no need to say goodbye, I wanna ask you not to cry I´ll always be by your side"

Du är innerligt saknad ikväll!

Anonym sa...

Tusen tack fina Elisabeth för att du orkat dela med dig av ditt liv och din kamp mot cancern. Du har berört och gjort skillnad... Sov gott <3

Ida sa...

Vila i frid fina Elisabeth <3 Mina tankar går till din familij och framförallt till dina tre fina gossar <3 Du var en tapper kämpe och du har fått mig att förstå vikten av att ta tillvara på det vi har här i livet. Många kramar till alla berörda.

Anonym sa...

Vila i frid kära du!

Anonym sa...

Följt dig länge....du kämpade in i det sista så stark så vacker,nu slipper du smärta,tänker på din man och fina söner,vila i frid fina du!

//Anna

Anonym sa...

R.I.P Elisabeth & många Styrkekramar till din familj! Du har lämnat ett starkt avtryck i mitt hjärta <3

Anonym sa...

Vila i frid...Sänder styrkekramar till din familj!<3 <3

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth ! Mina tankar går till hennes fantstiska familj!

johanna sa...

Vila i frid! ♥

Lotta sa...

Tänder ett ljus för dej Elisabeth och dina nära och kära. Vila i frid fina Elisabeth.
Kram Lotta

Anonym sa...

Vila i frid <3<3<3

Catta N-G sa...

Vila i FRID <3 En stor sorg o läsa detta ;( Har följt denna Blogg sen "Sofias Änglar " o känt en beundrande känsla för vilken kämpe Elisabeth OCH HELA Familjen Var/är ! Elisabeth du var en fantastisk människa !!! VARM KRAM till ALLA de dina som varit helt fantastiska i detta <3 Kram catta N-G

Anonym sa...

Du är redan saknad.
Tack för att jag fick följa din vardag ända sedan jag såg dig och din fina familj i Sofias änglar.
Vila i frid.

Anne-Cathrine sa...

Tårarna trillar. Jag kände dig inte men du gav så mycket. Du har uträttat mer än de flesta av oss andra genom den styrka du visat, genom din klokhet, omtänksamhet, ditt sätt att trots svår sjukdom ändå ta vara på så mycket och förmedla till oss läsare vad som är viktigt. Dina söner kommer genom hela sina liv kunna känna att de hade en fantastisk mamma och du kommer att finnas i deras hjärta. Din man som nu finns kvar för era söner och som nu ska hitta sitt sätt att leva livet. Ett liv utan sin fina fru och mamma. Vila i frid! Varma tankar till familjen!

Ossie sa...

Elisabeth!
Du påminde mej om vikten att ta till vara dagarna som blir mina... tack!
En kram till dej och de dina så stor att armarna inte räcker till!
Åsa <3

Anonym sa...

Du finns i mina tankar. Känner ett privilegium att ha fått tagit del av din styrka.
Vila nu i frid så tänder jag ett ljus för dig.
Den finaste ängeln Elisabeth

Lina sa...

Vila i frid, fina Elisabeth. Mina tankar kommer också till hennes familj.

Kram från Lina

Cilla sa...

Finner inga ord.. Känns bara tomt och så otroligt ledsamt att du är borta.
Du har blivit en vän.. Och Nu finns du inte här
Vila nu där uppe så ses vi sen många styrkekramar till dina nära och kära<3 Cilla

Anonym sa...

Sov gott fina Elisabet. Jag kommer att sakna dig trots att jag inte kände dig. Du har lärt mig massor! All styrka och många tankar till dina nära och kära! Kram Anna

Lena sa...

Till familjen; Beklagar sorgen!
Till Gitt; Tack för den sorgsna men varma fina uppdateringen!
Till Elisabeth: Tack för att vi alla, för dig, okända fick lära känna Dig och Vila i frid!

Lena i Huddinge

Sara sa...

Vila i frid, himlen har fått en fin ängel! <3

/ Sara

Therese kallun sa...

<3

Anonym sa...

Såååå ledsamt, finner inga ord, jag tänder ett ljus i lördagsnatten för dig Elisabeth.

Anonym sa...

Du vackraste, vila nu!

Anonym sa...

Vila i frid.

Marlén sa...

Styrkekramar till din underbara familj <3 vi ses i Nangiala //Marlén

Anonym sa...

Tack du fantastiska kvinna för den gåva du givit oss. Vi ska alltid minnas dig.

Marianne sa...

Tack fina, underbara Elisabeth för all visdom du gett. Alla varma tankar till din familj.

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth <3 Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Alla mina tankar går till din underbara och starka familj.
Vila i frid <3

Anonym sa...

Tack ELisabeth för en fantastisk blogg som gjort skillnad. Alla tankar till dig och familjen.

Anonym sa...

Tack du fantastiska kvinna som givit omvärlden en så stor gåva. Jag kommer aldrig gömma dig. Vila i frid...

Anonym sa...

KRAM!

Anonym sa...

Vila i frid fina Elisabeth, nu är det slut på sjukdomen och du är fri <3
Samtidigt går alla tankar och all kärlek till dina anhöriga!
Vila i frid du är otroligt saknad <3

Anonym sa...

Sov gott och fortsätt vara lika fin där du är nu som du varit här på jorden!

Anonym sa...

Vila i frid Fina Elisabeth. Är glad att jag fick lära känna dig. Du var en stark människa som jag alltid kommer minnas.

Alla tankar och all styrka till din fina familj

Kramar Therese

Anonym sa...

Så kom dagen.
Det oundvikliga.
Saknar dig redan.
Vila i frid

Anonym sa...

.....jisses va´ tårarna rinner!!!! :´o(( :´o((
Tänker på Jörgen & grabbarna.....
Vila i frid kära Elisabeth....nu har du äntligen sluppit smärtorna!!!
Många kramar till din familj...
VästerviksPia

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth! Mina tankar går till dig och dina närmaste. Kram Johanna!

Katarina från Huddinge sa...

Men kära lilla Elisabeth! Att det gick så fort på slutet. Men nu slipper du lida och ha ont mer. Jörgen, Joel, Adam och Isac TA HAND OM VARANDRA! Ni hade en underbar maka och mor. Det var en ära att få lära känna dig!
Må du finna ro!

sofie sa...

Vi ses i Nangijala finaste du ♥ kärlek ♥

Anonym sa...

Vila i frid härliga Elisabeth. Du kommer alltid finnas i mina tankar. Styrka och värme till din familj. Lollo

FixarJocke sa...

Min sambo kom gråtandes då hon följt denna bloggen i ett år och fick tråkiga besked. Synd att cancer finns och att en familj lämnas utan en mamma med i bilden. Sorligt och vi hoppas allt ska gå bra ändå, hon vakar säkerligen över er och skyddar er så gott hon kan!

Micaela sa...

Sov gott du fantastiska människa! Din historia har inte lämnat någon oberörd. Idag tänker vi alla på din familj som förlorat en älskad dotter, mamma och fru och tänder ett ljus över ditt minne. Jag hoppas och tror att där du är nu finns ingen smärta eller oro, bara ett lugn. Jag hoppas att du ser ner på oss alla och förstår vilken otrolig resa du har gjort, vilket otroligt stort tomrum du lämnat efter dig och vilka fantastiska barn du har uppfostrat! Till din familj och vänkrets - Ta hand om varandra! <3

Anonym sa...

Har följt Elisabeths blogg ganska länge, och detta var riktigt jobbigt att läsa. Tänker på hennes närmaste. Som många skrivit redan så har himlen fått ännu en ängel. Vila i frid Elisabeth.
Kramar till familjen. <3

Anonym sa...

Åh, nej.... Så kom den oundvikliga dagen, hade det på känn :-(( du fina människa, som du kämpat! Vila i frid Elisabeth. All värme och styrka till din familj!
Med sorg / Malin, trogen bloggläsare sedan flera år

Anonym sa...

Åh, nej.... Så kom den oundvikliga dagen, hade det på känn :-(( du fina människa, som du kämpat! Vila i frid Elisabeth. All värme och styrka till din familj!
Med sorg / Malin, trogen bloggläsare sedan flera år

Anonym sa...

Vet inte vad jag ska skriva...vet inte ens varför jag skriver för vem kommer läsa det? Känns så läskigt bara att det känns som någon man känner har dött. Stora kramar till familjen som är kvar <3

Anonym sa...

Älskade Elisabth! kan inte tro det är sant. Saknar dig!

Anonym sa...

Vila i frid du härliga starka människa....du fattas oss! ta hand om varandra nu å minns eran fina mamma och din älskade fru! största kramen från mig Cecilia <3

Anonym sa...

Sov gott underbara Elisabeht och tack för att vi fått följa dig på din vandring! Hoppas att du nu sitter på ett moln bland de andra änglarna och har det gott. Mina tankar går till dina nära o kära, ta hand om varandra! Kram Lotta

Anonym sa...

Jag har följt ditt bloggande ett bra tag nu.
Det är jätte tungt att läsa detta sista inlägg men jag vet att du har de bättre nu.
Många styrke kramar till din familj och alla nära och kära.

Vila i frid nu kära Elisabeth!

/Sophie

FYC sa...

Fina kvinna, hälsa min pappa när du har landat <3

Anonym sa...

Har följt bloggen i snart 1 år. Det första å sista jag gjorde på dagen var att kika in på din blogg! Du har gett oss alla något så otrolig mycket och det är att du förmedlat en sådan styrka och positivitet ändå in i slutet! Du är saknad av oss alla och det kommer bli svårt att inte längre kunna gå in på din blogg! Stora tankar till dina 4 killar och alla dina närmaste! Till er; Elisabeth har gett er dem finaste minnena och dem får ni ta till er när det är som tuffast! Kramar Och styrka till er att kämpa er igenom den jobbiga sorgen! R.I.P Elisabeth <3 <3 <3 <3 <3 / Lotta H

Anonym sa...

Vila i frid fina du. Kram Pernilla

Anonym sa...

Fina Elisabeth vila i frid, tänker på de dina <3

Anonym sa...

Modet att leva in i det sista, det hade du, vem som helst hade slutat för länge sen o fört en vegetativ tillvaro i väntan på slutet men inte du, du hade styrkan och modet, kraften och viljan att ta vara på livet till den absolut sista tiden, det har lärt oss mycket.
Skönt för dig att din kamp är över, en kamp som det inte fanns någon annan utgång.
Nu får sorgen och det stora vemodet rulla in, en prövande process för anhöriga och vänner, men läkande och stärkande över tid.
En människa lever så länge någon minns henne och Elisabeth har gjort outplånligt intryck på många.
En gång ses vi alla i Nangijala. Där får vi träffa våra nära och kära och dem som vi skilts från.

Anonym sa...

Deep in our hearts you will live again, you have gone to the home of the brave! Vila i frid

Marlene sa...

<3 fina fina du... Dina nära å kära (å vi som fått ta del av ditt liv här via bloggen) har verkligen haft turen att få älska och beundra en så stark människa som du! Du har lärt oss meningen med livet.. LEV ta vara på den tid vi har... Du finns i våra tankar... Vi ska alla leva för dig! Kärleken och styrkan du hade, man kan inget annat än beundra dig! Å din fina familj! Tänkter på er å sänder massa med kärlek å styrka! Sov i ro nu underbara du! Å tack för allt! Kram

Anonym sa...

Vila rofyllt! Njut av att vara bortom smärta och ångest. Att följa ditt liv har gjort mig mer levande. /Anna

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth <3 Tack för allt <3
Kram Petra

Anonym sa...

Tänk vad många vi är som du, Elisabeth ,inspirerat o gett mod,du har fått oss skratta o gråta, du har fått oss att omvärdera våra liv, att ta tillvara på tiden. Tid som vi oftast tycker är en självklarhet men som vi bara har till låns...
Vila i frid Elisabeth <3
Mina tankar går till alla nära o kära <3
//Therese

Anonym sa...

Lilla fina Elisabeth. Tack för att jag fått följa din blogg en lång tid.
Tack för allt du gett. Finns nog inte många som berört så många människor som du har gjort.sov gott.
Mina tankar går till dina nära och kära.
Varma kramar från Mia

Maria sa...

119 Elisabeths blogg har varit ett måste varje dag.
Elisabeth var en otrolig människa som fått oss bloggläsare att vara tacksamma för vår vardag.

Vila i frid.

Styrkekramar till familjen

Maria i Norrland

Anonym sa...

Sov Gott Elisabeth ❤
Tankarna går till familjen
Annika & Daniel (Kanarieöarna 2010 dec)

Hille sa...

Sov gott <3

Lillan sa...

Vila i frid Elisabeth!

Mathitlda sa...

Sov gott Elisabeth <3 All styrka och kärlek till Jörgen och dina 3 underbara pojkar i denna sorg. Fruktansvärt att behöva leva utan sin fru, utan sin mamma..Denna hemska sjukdom. Massa styrkekramar till er!

Anonym sa...

Vila i frid!<3

Anonym sa...

Vila i Frid...
Du vackra starka kvinna-

Mina tankar till familjen.

Anonym sa...

Vila i frid.Du är saknad och älskad av otroligt många..sov gott fina Elisabeth <3

Anonym sa...

Sov gott, beklagar så att Ni mist er fru, mamma,dotter och vän. Jag har följt
Elisabeths blogg sen Sofias änglar och hoppades så på ett mirakel.
Ta hand om varandra.
styrkekramar
/Sophia

Anonym sa...

Mina tankar går till Elisabeth, hennes familj och anhöriga. Hon lever kvar i era hjärtan.
Till stöd för alla som kämpar mot denna sjukdom vill jag säga (och nu citerar jag UngCancer): Fuck cancer!

Tessan sa...

Vila i frid du fina Elisabeth <3 <3 <3 Skickar miljontals kramar till de övriga i familjen, anhöriga och vänner <3 <3 <3

Anonym sa...

Vila i frid <3

Therese GBG sa...

Man visste ju att Elisabet var allvarligt sjuk men samtidigt kämpade hon med nästan övermänskliga krafter. Det var svårt att förstå hur sjuk hon var. Jag är chockad att det gick så fort men glad för att Elisabet slapp ligga länge på hospice utan kunde vara med sina nära och kära in i det sista. Jag är glad åt att Elisabet fick vandra över såpass snabbt och att hon slapp ligga länge och kämpa. Jag är ledsen att hon dog alldeles för ung och att hennes söner blivit moderlösa.

Vila i frid Elisabet. Där du nu är finns ingen sorg eller smärta bara ljus, värme och kärlek!

Anonym sa...

Jag har fäljt denna blogg sen Sofias änglar. Läst varje dg men aldrig skrivit. Det finns inga ord till er som inte redan r sagda, så kort säger jag bara : jag är med er av hela mitt hjärta . Inom oss r vi alltid tillsammans. Inom oss är vi alltid här och nu . Varma kramar till er i familjen . Ni är enastående. Lena f

AnnaLena sa...

... så kom den dagen som man inte velat men visste skulle komma

Har kikat in varje morgon och blivit glad varje gång det fanns ett inlägg dragit en lättnadens suck att du fått vara med din familj ytterligare en dag.

Så idag så läser jag att du inte finns mer .... tårarna trillar och morgonkaffet smakar inte lika gott längre

Till Elisabeths familj allt stöd och all styrka ni är en fantastisk familj och det är er styrka. Vet att det just nu och lång tid framöver kommer vara tungt,det kommer va skit och pannkaka ni kommer va både arga och ledsna över detta orättvisa onödiga och det får man och det ska man för det är skit och det är orättvist.

Elisabeth var enfin & stark tjej men kunde vara det för att hon hade ett gäng starka & fina grabbar omkring sej

Kramar till hela familjen

/AnnaLena

Anna L sa...

Vila i frid nu! Min varmaste medkänsla till er i hennes närhet!

Anonym sa...

Vila i frid finaste du, du har lämnat ett avtryck i mitt hjärta. Du är saknad.

Anonym sa...

Nu har himlen fått en fin ängel, tankarna går till familj och vänner, vila i frid kram Jessica

Anonym sa...

Fantastiska Elisabeth, som du kämpat! Full av beundran av dig, din förmåga att skriva och att ta hand om dina fina barn i allt det svåra. Isac, Adam och Joel, vilken fantastisk mamma ni har, hon kommer alltid att finnas med er i era hjärtan. Kramar till Jörgen och resten av familjen.

Från en bloggläserska.

Anonym sa...

Ack hur skönt slummra in i bädden så fin,som blomman på äng i en gungande säng.

Vila i frid

Anonym sa...

Finns inga ord.

Det blir tomt. Du fortsätter göra skillnad.

Fina familjen, uj vad jag känner med er.

/Lotta

Annica sa...

Jag kände inte dig personligen men följde din blogg. Du verkade vara en härlig kvinna och jag kommer att sakna dina blogginlägg. Hoppas du nu får ro. Mina tankar går till din älskade familj som nu har tappat en ängel. <3
Annica

Laila sa...

Vila i frid underbara Elisabeth! Jag har följt din blogg i över två år och du har gett mig massor! Mina grabbar är i samma ålder som dina. Tänker framförallt på Adam, Isak och Joel idag. Vill uppmuntra alla bloggläsare att sätta in en slant till dessa grabbar. Kommer att vara svårt nog att leva utan mamma. Tycker att vi kan ge detta till Elisabeth som tack för allt som hon har gett oss!

Anonym sa...

Kommer ihåg första gången jag träffade dig igenom tv rutan, både min man och jag grät floder. Vi hoppas du får vila i frid och att du finns som en ängel med din familj just som min mamma finns med mig som en ängel. Du har gett många styrka och en annan syn på livet... Tack för att vi fick dela din historia... Kram Ann-sofie

Marina sa...

Vila i frid Elisabeth.
Hoppas du fått ro o frid där uppe bland änglarna.

Tänker på dina nära och kära.
Jag beklagar sorgen.

Kram Marina

Anonym sa...

R.I.P kära medsyster. Stort tack för att du delat med dej av ditt liv, din kamp.
Tankarna går till familj och vänner som stöttat och hjälpt i allt detta.

Tröstevisa/Trøstevise

Norsk text: Finn Kalvik, Svensk text: Cajsa-Stina Åkerström, Musik: Benny Andersson

Sång: Finn Kalvik och Cajsa-Stina Åkerström





Tiden renner langsomt ut

mens solen er på vei ned
Og du og jeg var så nær hverandre hele tiden



Men allt i livet har ett slut

medan glädjens kraft ger oss hopp
Fast utan dig ja så känner jag mig ganska liten



Jeg lever for meg selv og går å tenker

og lengter etter deg
Nei jeg kan aldri glemme at du lovte og alltid elske meg




At gleden kommer og at gleden går
det kan vi alle sammen skrive under på
Jeg er en gave livet engang gav meg

og jeg lever her og nå

Att glädjen kommer och att glädjen går

Det kan vi allesammans skriva under på

Jag är en gåva livet en gång gav mig

och jag lever här och nu

Nu har vintern sagt farväl

medan sommarens milda vind

Den tröstar mig och den stryker mig så svalt om pannan

Du var alt jeg ønsket meg

Det var godt og endelig bli din

Hvor ble det av alt det vakre som vi hadde sammen?

Jag lever för mig själv och går och tänker

og lengter etter deg

Nei jeg kan aldri glemme at du lovte og alltid elske meg

At gleden kommer og at gleden går…
Att glädjen kommer och att glädjen går...



At gleden kommer og at gleden går…
Att glädjen kommer och att glädjen går…



<3

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth. <3<3<3

Margareta sa...

Sov så gott,Elisabeth.
All kärlek till Familjen.

Frida sa...

Vila i frid nu fina Elisabeth <3 tankar till alla dina nära!

Anonym sa...

Saknad
Marie

Anonym sa...

<3vila i frid <3

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth skönt du slipper lida mer!
Har följt dig sen du var med i Sofias änglar!Din kamp är nu över och du får sova i ro!
Tänker på din familj och vänner nu!
Beklagar sorgen!!Ewa med familj

Anonym sa...

Blev alldeles kall när jag läste att du lämnat oss.

Vila i frid!

Tina

Anna-Carin sa...

Lika många kärleksfulla ord jag peppat Elisabeth med, lika många varma,kärleksfulla ord sänder jag idag till hennes familj&vänner. Hon fattas er! Tack för att vi har fått låna henne. De varmaste kramar, Anna-Carin

Anonym sa...

Sov gott Bettan.

Jag kommer att minnas dig som en fantastisk förebild och stor inspiratör.

Kramar

Kerstin2

Anonym sa...

Så oerhört sorgligt för alla nära och kära, men skönt för Elisabeth att slippa lida och ha ont även om hon inte ville lämna livet på jorden! Men hon har gjort ett ordentligt avtryck hos oss alla och kommer aldrig glömmas bort av någon! Mina tankar och kramar går till Jörgen och barnen, ta hand om varandra!
Och till dig, fina Elisabeth... Vila i frid!
/Camilla

Anonym sa...

Tackar Elisabeth för att jag fått ta del av denna resa med mycket kloka ord och tankar det har fått mig att tänka till och om.
Tänker på familjen och önskar er det bästa!

Anonym sa...

Jag tog ett farväl i går men det RÄCKER INTE.
Om alla som följt denna blogg använder nedan giro-nummer så kan vi alla hjälpas åt, lite kan bli mycket.
Cancerfonden:
Pg: 901986-0, Bg: 901-9514

Alla kan vi skänka 50-100 kronor för forskning så att familjer i framtiden ska kunna behålla sina barn / föräldrar / hustrur och män.
// Diana

Anonym sa...

Vila i frid fina Elisabeth! Tack för allt du delade med dig. Mina tankar går till din familj och anhöriga. Kram!

Anonym sa...

Mitt varmaste deltagande i sorgen!
Tänker på er!

Kramar från Marléne

Anonym sa...

Tack! <3

Anonym sa...

❤❤❤❤

Anonym sa...

Tänk om alla som skrivit en kommentar här gav en penninggåva till Elisabeths fond Mina älskade hjärtan, då kunde barnen en dag när de orkar kanske få göra något roligt för pengarna och kunna säga att "det här kan vi göra för att våran mamma berörde så många när hon levde, hon lyckades med sin blogg plocka fram det goda hos många." Plusgirokonto nummer finns på bloggens första sida. Mina tankar går till Jörgen och pojkarna.

Anonym sa...

TACK för allt du delat med dig.

RIP Elisabeth <3

Från en trogen bloggläsare

Titti08 sa...

Kommer att skicka upp en Khom Loy till DIG Elisabet härifrån Huay Yang Thailand ikväll.
Alla mina tankar till DIG och din fina familj.
Kram Titti

Anwa sa...

Har följt denna blogg sen "Sofias Änglar" och jag sitter nu i min soffa med en klump i halsen och tårar i ögonen.
Jag tänker på din man och på dina barn. Framförallt på dina barn! Jag har hoppats så in i det sista att det skulle bli lite bättre och att dina dagar skulle bli några fler.
Jag hoppas dock att allt är lika harmoniskt och underbart i din himmel som du önskat.
Vila i frid!
//Anna

Madde sa...

Sov gott fina Elisabeth! <3
Tänker på dig och din familj.
Hoppas du har det bra nu.

Lena sa...

<3 Nu är du fri, Elisabeth! <3

Anonym sa...

Hälsa min ängelsyster där uppe. Elisabeth, jag kommer aldrig glömma dig. Du har lärt mig så mycket om livet och om döden. Grät när jag läste att du for upp till himlen igår. Kram till dina nära o kära som du nu kommer vaka över uppifrån som en skyddsängel <3 Anneli

Elaine sa...

Det liv är inte längst
som längst har varat
Den levat längst, som fyllde
livet bäst.
Den är ej rikast, vilken mest
har sparat
Nej, den är rikast som har
givit mest.

Tack för allt, Vila i frid!
Elaine

Anonym sa...

"En ängel kom,log och vände om"
Tänker på dig och din familj.

B sa...

Vila i frid Elisabeth. Mina tankar går till barnen.
Tack Gitt för ditt fina avslut.

Anonym sa...

83 Himlen har fått en ängel till....

Hoppas du har det gott där och jag vet att du följer dina nära och kära däruppifrån..

Det är ju så att när man är fullärd här på jorden så lämnar man ...Vi andra får traska kvar och lära oss det vi kommit hit för att lära...det tar ju olika tid för oss alla

en trogen bloggläsare i småland

Lisa sa...

Vila i frid <3 :,-( Tänker på Elisabeth och er nära.

Anonym sa...

Tänder ett ljus för Elisabeth och sänder mina varmaste tankar till familj och vänner! Ta hand om varandra. Kram Tina

Delicia sa...

Tack fina Elisabeth att vi har fått följa er <3 kärlek & ljus skickar jag till din familj , ha det bäst i himlen // Delicia

Carin sa...

Vila i frid Elisabeth <3

Anonym sa...

Livet är så ofattbart grymt! Alla tankar till barn och familj!! <3<3<3 /Åsa Ölander

Anonym sa...

Sov gott fina! Våra tankar går till de dina som har en svår tid framför sig. Tack för allt du delat med dig av, du är verkligen unik o kommer alltid att leva kvar i våra hjärtan. KRAMAR O KÄRLEK

Jenny sa...

Tänder ett ljus o tänker på er ❤

Anonym sa...

Hej då Elisabeth, tack för allt du gav med denna blogg. Jag kommer att sakna dig och den! Du har påverkat mitt liv till det bättre.
Jag skickar mitt varma deltagande till anhöriga och vänner. <3
Från en trogen bloggläsare.

Anonym sa...

Sov gott fina du!!
Tänker på dina nära och kära, styrkekramar!

Äntligen slipper du plågas av denna jäkla sjukdom, du har vart otroligt stark, en förebild för många!

Dina barn har nu den finaste skyddsängeln som man kan ha, som alltid kommer vara med dom genom livet fast från himmelen!

Vila i frid nu fina fina Elisabeth! <3

Hans Hammargren sa...

Vill skicka en hälsning till era alla i Elisabeths närhet. Har följt bloggen sedana jag såg tv-programmet om er.Tänk vad hon kämpat och hur ni alltid ställt upp för henne. Hon har varir fantastisk och ni har alla varit fantastiska. Vill ge er alla en stor kram. Jag vet att ni alltid kommer att ha Elisabeth i era tankar vad ni än gör i framtiden.

Amanda sa...

<3 Kärlek till Elisabeth och hennes familj!! Vilka kämpar allihopa! Inte främst älskade Elisabeth, vila i frid och vaka över dina nära och kära!

Anonym sa...

När jag igårkväll, i sedvanlig ordning, öppnade upp bloggen i förhoppning om att du skrivit några rader och istället fick det tunga beskedet att du lämnat denna värld -brast det för mig.
Halva natten låg jag i mörkret och funderade, vände och vred på mig och tänkte på dig. Tårarna rann och det gör de även idag då jag läser alla fina kommentarer som skrivits här.

Tänk så mycket en människa kan göra för andra. Men så var du inte vem som helst heller. Du var Elisabeth Ollas Mattson, en klok, fin och varm person som berörde och var äkta.
Bara det faktum att säkert 600 stycken av alla dessa vackra kommentarer som strömmat in här är från personer som inte kände dig IRL (precis som jag), säger väldigt mycket om hur du just berörde!

Jag tände ett ljus för dig igår.
Jag tänker på din familj och dina vänner och jag sörjer med dem.


Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth har följt denna blogg väldigt länge du var en fantastisk person som jag beundrade mycket. Tack för att vi alla fick chansen att följa din resa.
Styrkekramar till dina nära och kära.

Anonym sa...

vila i frid

Mamma Wendela sa...

Vila i frid Elisabeth!

Nea sa...

Vila i frid finaste Elisabeth. Tänker på din familj. Glad att du har gått vidare till en värld utan smärtor och ångest. Dina killar kommer klara sig bra i livet. Du vakar ju över dem.
Tack för allt<3

Anonym sa...

Du fattas oss! Du gjorde skillnad och vi är många som aldrig kommer att glömma dig! Varm kram

Lillemor sa...

Sov Gott Du fina!

Anonym sa...

Din blogg har gett mig styrka, vila i frid kära Elisabeth, styrkekramar till familjen.

Sofi sa...

Sov gott fina fina Elisabeth!
Varma kramar till underbara Jörgen och barnen!

Angelica sa...

Tankarna går till närmaste familjen.. Ta hand om varandra!

Sov i ro Elisabeth..!

Anonym sa...

Du finaste Elisabeth, himlen är berikad med en underbar & stark ängel som dig. Du har berört så många av oss här ute genom din blogg o jag tackar dig av hela mitt hjärta för att jag fick lov att vara med på denna tuffa resa. Vila i frid <3
Mina tankar går också till familjen.
/Marie
Helsingborg

Anonym sa...

Farväl du fina Elisabeth. Vila i frid. Tankarna går till din make och dina fina pojkar. Jag skulle vilja krama om dom nu. Tack för att du delade med dig av ditt liv till oss bloggläsare. Tack för allt du lärde mig. Sov i ro.

Inga-Lill

Hockeymamma sa...

Hvil i fred kjære Elisabeth.

Tankene mine går til Jørgen, Adam, Isac og Joel som har mistet sin fantastiske fru og mamma. Og til hennes mamma som har mistet sin datter.

Klem Monica i Norge

PärlAnn sa...

Sov gott fina Elisabeth & tack för allt. Styrkekramar till familjen från en medmänniska som tycker att denna blogg varit fantastiskt fin & ärlig. Dags att köpa boken! Kram

Mikaela sa...

Å nej, detta var jobbigt att läsa!! Tårarna rinner och tankarna går till Jörgen och pojkarna och Elisabeths mamma. Tack Elisabeth för att vi fick följa dig via din blogg, tack för alla ord du gav oss. Vila i frid fina du <3

Anonym sa...

Du fattas oss Elisabeth!
Sov så gott.
Stjärnan som lyste starkast på himlen i natt var du.
Styrkekramar till Familjen!

Sara Mia sa...

Mina tankar finns hos fina Elisabeths familj och vänner. Det har varit en stor ära att få följa denna vackra och starka kvinna genom bloggen. Hon har lämnat avtryck på detta sätt hos så många människor. Jag är så tacksam för den tid jag fick ta del av henne på detta sätt. Vila i frid Elisabeth

Ingmarie sa...

Vila i frid Elisabeth.

Elisabeth W sa...

Tack för att vi fått följa din cancer resa och ditt liv. Vila i ro och frid. Tack för allt!
/Elisabeth W

Maria sa...

Fina Elisabeth, som du kämpat. Tack för allt du delat med dig av, allt du lärt oss som läst din blogg. Mina tankar går till familjen.

Sov gott Elisabeth!

donna sa...

Tack för att jag fick vara med på din resa mina tankar går till din familj massor med kramar......MARITA

Ingrid sa...

Vila i frid Elisabeth.

Många tankar från mig till er i familjen som nu får bära den tunga sorgen och saknaden.

Sen jag började följa bloggen har även jag fått inblick i ert liv. Den kärlek och styrka som framkom och allt Elisabeth gav oss läsare trots allt lidande i kropp och själ.
Elisabeth vilar nu bortom lidandet men är med er ändå från sin himmel.

Med varmt deltagande från en som också mist.

Anonym sa...

Varmaste kramar till familjen. Er Elisabeth har fått mig att uppskatta mina dagar på ett bättre sätt. Inte bry mig om ovesäntligheter som jag förr kunde "haka upp" mig på. Håll ihop.

Anonym sa...

Vila ifrid, Bettan. Mina tankar går till din familj och dina närmaste. Ta hand om varandra!
Acki

Anonym sa...

Mina tankar går till er i familjen. Sov gott fina Elisabeth <3 /Cissi

Anonym sa...

<3 <3< <3 vila i frid

Anonym sa...

Vila i frid Elisabeth!
Mina tankar går till familjen, släkten och vännerna.
Himlen har fått en underbar ängel.

Kramar
Ninnie <3

Anonym sa...

Tårarna rinner nerför mina kinder!Vila i frid fina Elisabeth!
Mina tanka finns hos Johan och barnen!

Maria

Anonym sa...

Saknaden är stor efter en så stark kvinna. Tänker på er hela familjen som vi idag tänder ett ljus för.

Anonym sa...

Vila ifrid!
Mina tankar går till familjen i denna svåra stund!

Mia

Eva T sa...


Mina tankar går till familjen idag. Du kommer att saknas av många.
Hoppas att du fått ro.

Anonym sa...

Kvällsbön

Har du nån skog i din himmel, du Gud.
Att gå i en fin kväll.
En sån där gammal skog, du vet
med smörsopp och kantarell.

Jag har hört om de där gröna ängarna,
och fåren med vit ull.
Musiken från harpor
och gator av guld.

Men jag skulle nog inte trivas med där, du Gud.
Du vet, jag är lite blyg och rädd.
Det låter så fint på nåt vis, du Gud,
och jag är inte så fint klädd.

Du tycker kanske att jag oroar mig men det här är viktigt för mig.
Fast slipper jag ifrån smärtor och plågor ska jag ta det som det är, där uppe hos dig.

Men har du en skog i nån utkant, du Gud,
vill jag gå där ensam,
och lyssna på bäckar och fågelsång,
i närheten av dig i all evighet.

Författare okänd.

Vila i frid, Elisabeth.

Agneta Lennartson sa...

Tänker så mycket på er alla nu under denna svåra tid som följer!

MVH/Agneta Lennartson

Anonym sa...

Himlen har fått en stor och fin ängel!
Massor med styrkekramar till familjen och anhöriga.

Viveca sa...

Även om det var väntat så blev det en chock att se att du lämtat denna jord. Tårarna rinner... Sov gott nu Elisabeth,har följt din blogg sen Sofias Änglar och kommer sakna dig så..
Vila i frid nu, alla mina tankar går till Jörgen, pojkarna och anhöriga. Kram

Lisa sa...

En ängel flög mot himlen så fri....sov gott <3

Anonym sa...

Nej,så tråkigt! Tänker på er Elisabeths familj och vänner. Varma kramar från Maria i Nyköping

Anonym sa...

Vila i frid fina fina Elisabeth. Jag har följt din blogg länge, och det svider i hjärtat när man läser att du nu somnat in. Samtidigt tror (och vet) jag att du nu har det bättre utan smärta, sitter på ett moln och tittar ner på dina nära och kära. Sov gott fina ängel.

Anonym sa...

Vila i frid kära Elisabeth! Nu har himlen fått en ängel till! Du vakar över din familj, vänner och släkt. Jag hade tårar i ögonen och kände stor sorg när jag läste inlägget!! Massor av styrkekramar till er familj och vänner som sörjer Elisabeth! Jag vet vad ni går igenom!!

Kramar

Anonym sa...

Tack Bettan för att du har delat med dig av ditt liv! /Helmi

Liza sa...

All Kärlek till Dig Elisabeth!
Mina tankar finns hos Din familj!
En Ängel har hittat hem.........

Anonym sa...

När jag läste detta inlägg blev jag uppriktigt ledsen! Det känns som att jag känner dig, på det sättet du har delat med dig till oss alla. Du har spridit många kloka värderingar och val! De kommer jag att ta med mig, å varje gång jag tycker nåt är jobbigt ska jag tänka på dig Elisabeth! Nu har himlen fått en till ängel som vakar över din familj och vänner! Men jag tror också att du vakar över oss andra! Hoppas du nu finner ro och slipper lida mer!

Lider med barnen och Jörgen! Det är fruktansvärt orättvist! Det skulle inte blivit så! Vet hur det känns! Ta hand om varandra! Man har bara varandra till låns!!

Massor av styrkekramar

Anonym sa...

Anonym sa...

R.I.P fina Elisabeth. Har följt bloggen ett tag och det känns så hemskt detta. SÅ orättvisst!!! Men det är som dem flesta skriver. Hon har blivit fri från smärta nu. Och jag tror absolut att hon vinkar ner på sin familj och vänner.
Sänder mina varmaste lyckönskningar till familj och vänner.
Kram Veronica

Anonym sa...

Vila i frid fina du.. DU har varit en kämpe ända in i de sista. Din styrka har verkligen smittat av sig till många! Många varma kramar till alla dina när och kära, extra stor kram till barnen!

<3

Anonym sa...

Tack för att jag fått följa dig under en lång tid. Saknaden kommer att finnas fast jag inte känner dig mer än genom bloggen.
Skönt att du nu slipper all smärta och kan vara en fantastiskt fin ängel som vakar över din älskade familj.
Sänder massor av varma tankar och styrkekramar till hela din familj. Sippan

Anonym sa...

Varma styrkekramar
till
Familjen.
Vila I frid Elisabeth

Kram Anna

Anonym sa...

Tack Elisabeth !!!! Du har givit mig kraft och styrka!!! Kram

Anonym sa...

Ha det gott bästa Elisabeth. Tack för allt du gav till oss alla som har följt dig. Känns som att man hat mist en underbar vän.Kram till hela familjen.

Anonym sa...

Himlen har blivit rikare, på ännu en så vacker människa. Har svårt att tro och förstå att nu är världen en vacker människa fattigare. Har tänt ljus för Elisabeth och hennes familj. Tänker på er dagligen.

Kommer någon att fortsätta skriva på Elisabeths blogg eller är den avslutad nu?

Anonym sa...

Fina fina Elisabeth.
Jag kände dig inte men dina ord berörde så. ♥
Första gången jag fick veta om dig och din blogg var av min mamma (som bor i samma område/mitt barndoms område) dagen då jag själv fick beskedet att min pappas sjukdom inte gick att bota.

Du har kämpat på så otroligt. Jag har inte tittat på avsnittet av Sofias Änglar då ni fick hjälp med ert hus, jag har inte pallat, men jag åker ju alltid förbi där när jag ska hem till mamma och då tänker jag på er. Läste på din blogg igår kväll och grät för mig själv. Men, din kärlek finns kvar i dina söner och din man och mina tankar går till dem i denna svåra stund. Du har det bra nu och ni kommer ju att ses snart igen.

Tack för att du delat med dig av ditt liv och fått så många andra att få upp ögonen av att värdesätta livet och den stund vi har här tillsammans! ♥

/ @nnie

Anonym sa...

Vila i frid o tack för att jag fick följa din kamp här på bloggen.
Mina tankar är hos er.

Kram Rosmarie

Anonym sa...

Vila i frid <3 Mina tankar går till familjen

Anonym sa...

Många ,många kramar till er. Vilken underbar härlig människa Elisabeth var som delade med sig av sitt och sin familjs liv både i vardag och i sjukdomen. Vila i Frid

Kramar från Anne

Anonym sa...

Tänk att en människa som Elisabeth har kunnat påverka så många människor. Hon har lärt oss att uppskatta livet och ta vara på varje dag.
Stor sorg, stor saknad.
Nu går våra tankar till Elisabeths nära och kära <3

«Äldst ‹Äldre   601 – 800 av 1346   Nyare› Senaste»