torsdag 9 augusti 2012

ONSDAG


Tips från en bloggläsare som jag ska ta upp med ASIH. Det kan hjälpa att smörja hiuroidsalva på dina ben. Angående vätskedrivande via porten så ska jag kolla även detta.
En annan läsare undrade hur jag såg ut innan jag blev sjuk;

Vad gäller hjälpmedel så ska jag få en rullstol innan söndag så jag kan följa med på cirkus Scott. Toastol med handtag har jag fått för ett bra tag sedan, soffan har de höjt en decimeter, Rullatorn Hubert är med mig inne som ute. Jag har duschstol i Joels handikappdusch och höj och sänkbar sits i badkaret. Som tur är bor vi i enplan och har ramp in till huset. Tänk att det precis han bli klart i höstas efter x antal år bråk med kommunen. (dec 2007 tom sept 2010) Som vi till slut fick rätt emot samt att kvinnan vi kämpade mot fick avgå.

Smärtlindring. Det konstiga är att jag inte ”saknat” det långtidsverkande för jag har inte ont hela tiden. (eller, jo, i fötterna har jag väl det men smärttröskeln jag har är så extremt hög. Alla tre barn är födda utan bedövning och Isacs förlossning kände jag först när huvudet vreds ner och det var dags att krysta. Och sedan är han född på motorvägen också=))
Jag har istället tagit Oxynorm (snabbverkande morfin) när det har kört ihop sig och jag fått smärtor. En Oxynorm och Stesolid så brukar jag kunna sova/vila några timmar till natten. Samma sak på dagtid och oftast är det då magen som  krånglar. Så tack för alla tips men plåster kan bli aktuellt i  framtiden trots att jag får eksem av dem. (sedan har jag tyvärr sett hur Pernilla mådde av dem vilket skrämmer mig. Hon blev helt bortdrågad) Hon hade även morfinpump vilket kan vara ett alternativ senare också men inte så länge jag inte har ont hela tiden.

I morse hade jag min samtalsterapeut från LEVA gruppen här. Jag har ju inte varit där under våren då jag prioriterat Pernilla då hon varit dålig och det har krockat varje gång. (jag hoppas detta går på min företagshälsovård där jag var lovad 10 samtalsomgångar. Hoppas verkligen vi  hinner någon eller några gånger till innan det är för sent. Hon får mig att känna ett lugn över det som komma skall.
Rena mig så blir jag ren,
Hela mig så blir jag hel,
Drag mig till dig så får mitt hjärta ro.

Direkt efter samtalet kom läkaren och överläkaren från ASIH vilket alltid drar ut på tiden. Leverproverna var dock ”bra” (de håller sig hyfsat stilla och det är bara 1 av 5 levervärden som fortsätter stiga. Resten har gått ner aningens)
Läkarna byttes sedan ut av en suksköterska som gav mig taktil massage en timme. SÅ skönt. Hon kommer på fredag igen.
Sedan kom  farmor och fixade pannkakor till middag och tog sedan Joel och gjorde ordning för natten medan Jörgen tog och duschade mig. Mycket jobb för de närstående men jag skulle inte vilja ha någon främmande hemtjänst som duschar och klär på mig….

95 kommentarer:

Anonym sa...

Du finns i mina tankar....Ulla (:s mamma)

Anonym sa...

Du är bara så fantastisk. Förstår om du inte vill ha en massa mäniskor som duschar och hjälper dig. Du har ju en så enastående fin familj runt dig som vet hur du vill ha det. kramar till er alla

Terese sa...

Hej!
Jag äter också oxycontin pga cancer i skelettet. Jag har läst på bipacksedeln att de kan komma ut i princip hela, men ändå tas upp av kroppen. De ska ju ligga och släppa ut värklindring i 12 timmar och tydligen håller de sig hela ibland. Jag har sett mina också men inte heller upplevt ökad smärta.
Stor kram fylld med kraft till dig!

Marie-Louise sa...

Hej! Jag har provat morfinplåster vid 2 tillfällen.Fick avbryta på 2:a dygnet båda gångerna.Fick kraftiga blodtrycksfall och illamående och kräkningar. Istället tar jag nu 10mg Ketogan (morfinderivat) vid behov.Funkar utmärkt och är ett Hallelujamoment att få bli smärtfri några timmar. Vid normalsmärta blir det Panocod istället.En eloge till dej Elisabeth som skriver så öppet om din sjukdom. Du är en förebild för oss andra bc-sjuka. Ett stort hjärta och en varm kram till dej över cyberspace.

Anonym sa...

Stort tack till alla som lämnar
tips här, för det hjälper ju alla,
som är i en liknande situation.
Så bra att dina levervärden är bra,
ge inte upp! Det kan vara en
tillfällig svacka att du är svagare
nu, och mirakel har hänt tidigare!
Många styrkekramar!!

Sister Moonshine sa...

Att få det smärtstillande att fungera till 100% är nog svårt. Man måste prova sig fram. Be om hjälp med det. Men ett grund måste man ha tycker jag. I mitt fall fentanylplåster. Balansen är viktig. Sedan tar jag oxynorm vid behov. Vid enstaka tillfällen har jag kräkts, men den känsligheten brukar gå över. Ge inte upp, Elisabeth. Det är farligt för kroppen att ha ont och du har ju så mycket kvar som du vill göra med ditt liv. Kram.

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Du är "amazing". Tusen styrkekramar till dig och din fina familj.

Anonym sa...

Torsdags kram! Ylwa

Anonym sa...

Du är så stark och du är mina tankar!
Hoppas att du har en bra dag, och skönt det där med massagen! :)
Låter som att Hubert är till mycket hjälp, roligt att höra :)
Hoppas att du har det bra idag, massor av goa och varma kramar till dig!
Mvh Iris

Maria sa...

Jag har följt din blogg sedan Sofias änglar och tänkt skriva så många gånger men fastnar. Vad ska man skriva liksom. Alla ord blir så små i förhållande till vad du går igenom och i förhållande till den fantastiska människa du är.

När jag funderar på vad jag egentligen vill ha sagt så är det nog Tack. Tack för att du delar med dig av ditt liv, dina tankar och den person som är du. Tack för att vi får lära känna dig, följa dig och för att du bjuder in oss.

Som så många skriver är du en fantastisk människa. Inte bara för att du är "stark" i förhållande till din sjukdom utan för den person som avspeglas här på bloggen. Ditt förhållningssätt till din situation, ditt sätt att se på livet (och förmedla det) och modet att våga skriva även om sådant som är svårt. Du har förmågan att se det som är viktigt, att kunna njuta av de små sakerna och att ta vara på viktiga stunder.

En stor kram Elisabeth! Och tack! All kärlek till dig!

FFF sa...

Åh massage det låter skönt, det är du värd!!
Styrkekramar till alla er.

Anonym sa...

Hoppas att dagen idag har varit bra och med mindre smärta! Styrkekramar!

Anonym sa...

Hoppas att dagen idag har varit bra och med mindre smärta! Styrkekramar!

Anonym sa...

Hoppas att dagen idag har varit bra och med mindre smärta! Styrkekramar!

Anonym sa...

Du är helt otroligt underbar! Vilken härlig bild på dig och din man! Så bra att du har hög smärttröskel, det hjälper säkert mycket. Önskar dig många, många uthärdliga dagar ännu med din familj, och så fint att din mamma finns för er!
h. Inga-Britt
som känner djupt för er alla

Anonym sa...

Ditt vackra leende kan ingen ta ifrån dig. Massor av kramar!

Anonym sa...

Så bra att din smärta är hanterbar! Alla reagerar olika på medicin så det gäller att få tag på det som passar just en själv!! Hoppas cirkusdagen blir dunder bra! Mariab

Anonym sa...

Bra att smärtlindring finns och ångest dämpande. Kan inte ge råd och tips, tror du vet mycket själv och kloka bloggare :-) Hoppas din sista tid blir så behaglig den bara kan bli och på det sätt du önskar. Kram Marie.E

Sofia sa...

Lilla gumman!!! Vad hemskt att du har så jobbigt! Lider med dig!!! Massor av styrkekramar! Hoppas du är med oss länge till utan att lida allt för mycket!

Anonym sa...

Finaste människan av dem alla! Hur många når dit under sin ' korta' tid på jorden...?

Anonym sa...

Stor Kram från en fd. Värmdö-bo som förut gick på många av dina pass. Jag fick bröstcancer 2008 & känner mkt med dig och din familj. Kramar Johanna

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

"För det som komma skall" Det ska det ju för oss alla, men att bära på denna vetskap att det är nära förestående... ingen kan sätta sig in i det som inte varit där. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde lindra den ångest det medför. Samtidigt som jag vet att den frid du kommer finna sedan kommer vara så mycket större. Hoppas på många, många fina och givande dagar innan dess. Du är en vacker människa och du behöver aldrig känna att du inte gjort tillräckligt här på jorden. Märk väl att det inte betyder att du är färdig här! Livet är orättvist. Om jag nånsin vandrar längs den väg som du (och lets face it, det kan mycket väl hända) så ska jag minnas dig och ditt fantastiska mod och din livsvilja. Och framför allt, din ödmjukhet för livet, och det som kommer sedan. All kärlek. Kramar från Ellie

Anonym sa...

FUCK CANCER armband pryder nu min arm och FUCK CANCER-pins sitter på jacka och väska. Tog mig även friheten att "låna" den sista fina dikten ur "Du är en stjärna" du skrev om. Den finns nu på ett minnesblad till en gåva till Cancerfonden till sonens bäste vän som förlorade kampen mot sin cancer för ett par veckor sen. Så vill jag också tacka dig för att få följa dig och din kamp! Du gör skillnad. Styrkekramar från Mia

Anonym sa...

Jag kan inte ta långverkande tabletter pga kort tarm och med det snabb passage. Plåster har funkat fint, finns ju i flera olika styrkor från 12,5 - 100 mikrog om jag inte minns fel.

Hoppas det blir en bra cirkusdag!

Kram

Anonym sa...

Massor med varma tankar och kramar till dej och familjen <3 Kram Maria

Anonym sa...

Du vsr otroligt vacker då också!! Kramar cila

Cecilia summerar sa...

Mina tankar är så ofta hos dig, och jag önskar änglabeskydd på den väg du och ni har att vandra. Som i den här sången.

http://www.svedbergengstrom.se/musik/Vandra%20Varsamt.mp3

Vandra varsamt på trötta fötter
Vandra varsamt på bräcklig väg
Vandra framåt på ömma fötter
Vandra varsamt med trasig själ

En ängel går bredvid håller om mig
Går en ängel bredvid
En ängel går bredvid viskar, fortsätt
Går en ängel bredvid

Vandra varsamt på tunga fötter
Vandra varsamt på trasig väg
Många steg utav hopp och längtan
Många steg utav ovisshet

En ängel går bredvid håller om mig
Går en ängel bredvid
En ängel går bredvid viskar vidare
Går en ängel bredvid

Vandra varsamt på trötta fötter
Vandra varsamt på bräcklig väg
Vandra varsamt med ömma fötter
Vandra varsamt med trasig själ

En ängel går bredvid håller om mig
Går en ängel bredvid
En ängel går bredvid viskar, vidare
Går en ängel bredvid

Vandra varsamt på ömma fötter
Vandra varsamt med trasig själ

Text, musik & artist: Eva Svedberg Engström
www.svedbergengstrom.se

Malin sa...

Du är en riktig kämpe och jag beundrar dig enormt!


Massa kärlek till dig och din familj.

Anonym sa...

Tänk att någon kan vara så fantastisk, beundrar dig och hela din familj. Allra varmaste kramarna till er alla.

Anonym sa...

Gör ont i mitt hjärta för din skull, att du fårlov att ha dessa smärtor :( livet är så grymt, kan aldrig förstå hur du/ni har det! Men du är så himla stark, har en fantastisk personlighet fast vi här på bloggen ej känner dej!! Tack för allt du ger oss genom att ha din blogg. Stor styrkekram från dalarna /ulrika på "mases".

Marlene sa...

Har du testat lymfmassage? Det ska ju driva ut vätskan ur kroppen.

Med Lenas egna ord sa...

Nu sitter jag inte alls i samma sits som du, men smärta vet jag vad det är. Jag har en neurologisk sjukdom.

Men jag har testat Fentanylplåster och fick stora blåsor under dem. Testade ett tag Metadon och var alldeles borta i skallen. Nu kör jag på Dolcontin 30 mg ggr 4, och är skaplig. Vet att man höjder dosen om/när jag blir sämre.

Du är en otrolig kvinna!! Så stark och trots allt så full av liv. Har följt din blogg ett kortare tag, hittade den via en länk.

Man kan också ge nästan alla piller rektalt om man mår illa av dem. Det kan vara ett tips att ta upp vid läkarebesök. Läste nyss också att grapefruktjuice kan förstärka effekten av ca. mediciner. Man kunde minska mängden drastiskt, alltså mindre biverkningar.

Hoppas ni alla njuter av var stund som är dräglig, och nu närmast cirkusen.

Styrkekram får du!!

annika sa...

Älskade Elisabeth!

Tro aldrig någonsin att du är ful i det tillstånd du är i nu, är det nån som är ful så är det cancern. Aldrig någonsin såg jag på min vän som ful, när hon såg ut som dig i kampen mot sin cancer. Jag såg den bästa och goaste vän som jag hade och det hoppas jag du får höra ofta av de dina du oxå!
Sen måste du ha en vilja av stål och humor hjälper en att överleva en dag i taget! Tårar måste få komma de oxå - de är till för att lätta vår smärta!

Styrkekramar i mängder sänds till dig du fina människa!

Anonym sa...

Hej. Förstår dig man vill inte ha främmande folk som duschar en samtidigt kan det kan det bli en. Stund på tu man hand. Har själv en muskelsjukdom som jag har hjälp utav lin man det känns inte fullt så jobbigt. Jag fick testa fentanylplåster men blev alldeles groggy. Sedan fick jag prova norgesic å de funka ett tips. Du är en förebild för oss som kämpar med olika sjukdomar. Hoppas att du får trevligt på söndag. Styrkekramar från mia

Anonym sa...

Tack för att vi fick titta förbi idag. Känns bra att få krama dig. Kul att 2 av 3 söner va hemma. Kramar Helene S

Anonym sa...

Du rockar också, Elisabeth!

Anonym sa...

Jag läser varje dag, flera gånger. Jag berörs av det du delar med dig. Jag kan inte förstå men jag kan känna! Tack för att du delar med dig, för att du låter oss som läser få ta del och få lite insyn. Jag känner tacksamhet tack vare att jag läser!
Du vet väl om att du är värdefull!
Fuck cancer!
/ Maria i Gävle

Aina sa...

Åh så bra att du får taktil massage! Tänk så glad kroppen blir, vet du att huden har långt, långt fler känselceller för beröring än för värme, kyla, smärta etc.? Du kan tänka dig så lyckliga de blir när du får skön och omhändertagande massage och hur kroppen producerar sitt eget lugn-och-ro-hormon, oxytocin.
Skönt att höra att du har glädje av Hubert, hihi.
Hoppas rullstolen känns OK så att du orkar komma iväg på cirkus!

Tänker på dig och skickar varma kramar och tankar varje dag.
Aina

Ninni sa...

Har läst sen Sofies änglar och aldrig kommenterat...finner liksom inte några ord. För inga ord kan beskriva vad jag vill säga. Du är underbar och tack för inblicken i din värld. Jag har fått mig en "reality check". Sånt här händer verkligen inte bara på film.
Läser varje dag och bävar för när den dagen kommer och du inte finns bland oss längre.
Många kramar...

Malin sa...

Hej! Jag har följt dig ett tag nu. Hittade din blogg via min vän, Sophie, henens blogg (Tillsammans är vi starka). Jag läser här varje dag och jag behundrar din styrka och vilja. Jag känner dig inte men jag skickar en stor kram ändå! KRAM / Malin

Anonym sa...

All kärlek och styrka till dig du fantastiska kvinna !

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Lollo sa...

Vill bara säga att du är stark som orkar dela med dig av din sjukdomshistoria på det sättet du gör! Har dig och din familj i mina tankar!

Pia själv anhörig sa...

Hej Elisabeth! Följer din blogg och vill bara skicka mkt styrke kramar till dig och din fina familj!Genom dina ord och tankar hjälper du många!! Jag är själv anhörig. Kramar i massor till did!!

Anonym sa...

<3 tenker på deg og dine <3
ha en fin helg ;)))
hilsen randi-anita fra norge

Anonym sa...

SKÄNKER EN STOR VARM KÄMPANDE KRAM!! Du har fortfarande väldigt mycket att ge till dina närmaste oavsett tillstånd och situation!Kram Paula

EmiliaJ75 sa...

Vill önska dig och din familj en mysig helg tillsammans.

Pratade om dig senaste i morse då mina barns fantastiska dagmamma och jag stod och pratade en stund. Hon har två vänninor och sin egen mamma som har drabbats av cancer och vi kunde båda konstatera att folk som gnäller över småsaker borde vakna upp.

Kram på dig fantastiska du!

Cia sa...

Linda sa...

Läser din blogg så ofta jag kan! Skickar en kram på vägen! Du skriver fantastiskt fint! Kram Linda

Anonym sa...

Jag vet intr om ordet imponerad är rätt ord men jag tycker att trots allt Du just nu brottas med skriver så positivt. Dina barn, Din man och andra närstående runt Dig kan vara stolta över Din fighterinställning. Jag försöker förstå vad Du genomlider men kan inte på en sekund förstå det ändå. All denna ångest över själva sjukdomsförloppet, ångesten över hur kroppens funktioner blir sämre och sämre sist men absolut inte minst att inte få följa barnen genom livet. Ett helt fång styrkekramar till Dig och när tiden är inne för att lämna Din familj och slippa kämpa mot sjukdomen mer är jag övertygad om att "porten" är öppen och den är guldkantad. För det är Du/Ni värda. kram

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag hoppas återigen att du har det
någotsådär "bra",att du slipper ha så ont,och du fixar att gå på Cirkus S.Bra att du fick rullstol,
ja bra,men en hjälp iaf.Tur att det
finns hjälpmedel,men synd att man ska behöva egentligen,jag har oxå.
Men annars kommer vi som behöver
ingenstans,så..
Hoppas du får SOVA Gott inatt,
mångagodakramarTänker å Dig
Kicki Vö (m make)

Anonym sa...

Kramar till dig och dina fina killar, alla fyra!

Anonym sa...

Jag är sä djupt imponerad av dig.

Anonym sa...

Helt ofattbart vilket lidande du måste gå igenom! Jag vet inte vad man skriva men känner att jag måste skriva något. Som alla andra som följer din blogg så hoppas jag på ett mirakel. Att du åtminstone ska slippa smärta och annat elände!

Aina sa...

Har ni läst artikeln i DN den 9 augusti? :
Grapefruktjuice ökar upptaget av cancermedicin.
(Scientific American)

hannah sa...

Åh, det finns så mycket jag tänkt skriva här.. Men jag kommer inte på något bra sätt att formulera mig på. Men du, Elisabeth, är min förebild. Du är så öppen och så stark.
Du har lärt mig så otroligt mycket, och det du skriver är så tänkvärt. Det känns konstigt på ett sett, men ändå inte.
Att en människa som jag inte känner, kan lämna stora fotspår i mig, det är fascinerande.

Tack för att du delar med dig till oss.
Kram <3

Anonym sa...

Vill bara säga Tack att du delar din svåra situation. du har skänkt mig många tankar att värna om familjen medan man kan.

När nära familjemedlemmar har gått bort i våran familj har jag sagt till mina barn som är tre år att dom sitter på månen och håller koll på oss. våran tjej vinkar numera till månen varje gång hon ser den och säger att hon älskar honom till månen och tillbaka igen. Himlen enligt henne flyger man i så månen blev en mer verklig plats. önskar dig till allt mod och värme. starkare person har jag aldrig läst om.

Du har verkligen fått mig att se det viktiga i livet.

styrka sänder jag till månen och tillbaka igen.

Yvonne sa...

Gud vad du var och är vacker Elisabeth!

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag hoppas du vaknat upp,till en fin solig Dag,och du kommer ut,
ochgår m Hubert?:=))
Och att du får må så bra,du bara kan,
mångavarmakramar,till dig/fam
Kicki Vö (m make)

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Anonym sa...

Vad synd att du får exem av smärtis plåster. Alltid ska det vara något som "spökar" och förhindrar relativt enkel hjälp!!
Jag förstår verkligen att du inte vill få in flera "hjälpande händer" i ditt/ert liv nu. Ni vet själva om/när/med vad ni behöver hjälp utifrån. Ju fler vådrinstanser som är inblandade ju mer uppbundna blir ni av tider som ska passas o.s.v. De aldra flesta vill sköta det mest intima själva inom familjen så länge det är möjligt.
Ni är ena riktigt beundransvärda kämpar!!
Hoppas Cirkus besöket blir en avkopplande och rolig stund för er alla!!!
Elisabeth W

Anna sa...

En stor elogè till eran familj. Så tufft det måste vara för er....finner inga ord. Säger till er alla där ute vakna upp var rädda om varandra. Till dig Elisbeth beundrar dig massor en stor styrke kram till dig.
(Anna mamma till oscar med cp skada och EP)

Anonym sa...

Kära ElisabethJag tänker på dig ofta och du måste vara enormt mentalt stark. Att berätta om allt elände du får gå igenom. Du ska veta att det hjälper andra i samma situation. Hoppas du slipper smärtan. Du vet väl att viljan kan hjälpa dig enormt!
Massor av styrkekramar C

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Hej! Jag känner inte dig men har läst din blogg länge och tackat dig några gånger för att vi får ta del av din blogg. Jag har en cancersjuk mamma och en sjuk man. Jag drömmer oerhört mycket konstigt på nätterna och i natt drömde jag att jag ringde till dig! Snacka om att du påverkar! Du är helt otrolig och skriver så väldigt bra. Tack igen för allt du delar med dig av! Kraam C

Anonym sa...

Är så otroligt imponerad av dig som orkar vara så aktiv o engagerad i din familj trots din sjukdom. Jobbar själv inom sjukvården o sällan träffar man så positiva människor som du . Önskar så att det fanns ett dunderbotemedel. Har själv 3 barn o får panik när jag tänker på din situation. Du är så jäkla stark är mkt imponerad av dig. /Camilla.

Anonym sa...

❤varma kramar till hela familjen❤

Anonym sa...

Sänder mina innerligaste tankar till dig o din familj. Kärlek, kraft och frid! Kram

Anonym sa...

En natt med god sömn önskar jag er alla i hela familjen!!
I morgon ska ni på Cirkus skott!!!
:-) Skratta och må gott tillsammans är det jag önskar er mestaav allt!!

Anonym sa...

Följt din blogg sedan Jag såg ert program på Sofias änglar! Sån underbart , fantastiskt kämpande kvinna du är och vilken fantastisk familj du har ! Skickar dig och din familj massvis med styrkekramar <3<3<3<3<3

Sanna sa...

Vill bara säga det - du är sååå himla stark!
Du imponerar på mig. Mitt i allt onda orkar du ta vara på det som finns och göra nått roligt.
Kram

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Anonym sa...

Fina du! Har läst din blogg länge och förundras varje gång över din fina person. Beundrar din kraft, din förmåga och ork att förmedla dig till oss som läser, ditt sätt att avsluta och lämna över stafettpinnen till din man och dina nära, men framförallt din kärlek till dina barn! För mig som frisk mamma till 3 lider jag med dig och och dem, kan helt omöjligt förstå hur ni orkar. Jag tänker på er ofta och hoppas ni får vara tillsammans länge än. Kram Helen

Anonym sa...

Jag hoppas innerligt att ni får en helt fantastisk dag på Cirkus Scott !!!
Suzanne

Anonym sa...

Finneeår inga ord men skänker en stor styrkekram.

Anonym sa...

Fortsätt leva och njut av tiden som är kvar!

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag tror och hoppas att ni alla kom
iväg på Cirkus idag,och haft trevligt.Tänker på DIG:)
mångavarmagoakramar,
Kicki V (m make)

Helen sa...

Du finns i mina tankar nästan hela tiden....blir lite orolig när du inte uppdaterat....varm kram till er alla från södra Sverige

Elisabeth W sa...

Hälsa, familj och nära och kära måste få komma i första rummet! <3
För oss bloggläsare är det endast en bonus att få hänga med i Elisabeths situation. Uppdatering kommer på något sätt när lust, tid och ork finns.
Ha tålamod!!
//Elisabeth W

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Hoppas ni fick en trevlig upplevelse på cirkusen!
Tack för att du finns och delar med dig av ditt och din familjs liv med oss bloggläsare. Jag och många med mig får oss en ordentlig tankeställare och försöker ta vara på livet. Massor av styrkekramar och varma tankar. Sippan

Anonym sa...

Jag blir också orolig när det inte
kommer någon uppdatering...
Många styrkekramar.

Anonym sa...

Fina Du,
styrkekramar till en beundransvärd person. tänker på dig dagligen. fin bild. så vältränad har jag aldrig varit. vilken lycka att få ha haft dig som instruktör på aerobic-passen. ta hand om dig och ta vara på din tid tillsammans med din fina härliga familj. hoppas att ni får många fina dagar tillsammans framöver.
Kramar i massor skickar jag till dig, Elisabeth.

/ också en mormor

Anonym sa...

Ständigt i mina tankar, fina Elisabeth och din Fam.

margareta danielsson sa...

Första gången som jag skriver en kommentar till dig. Jag har följt dig sedan Sofias änglar. Du har gett mig så mycket att vara nöjd och lycklig nu, även om det är jobbigt att brja arbeta efter semester är det underbart att kunna arbeta har ja lärt mig av dig . Tack för att du finns och hopppas att du fått ha en trevlig dag på cirkus idag. Jag undrar vart du tagit väen då du inte har bloggat sedan i torsdags, Massor med kramar till dig okända som ja beundrar sååå mycket.

Anonym sa...

Jag hoppas att du fick en trevlig
dag på Cirkus och jag skulle bli
glad om du orkade uppdatera med
bara några ord. Tänker på dig!
Många varma kramar!

Anonym sa...

Söndags kramar! Ylwa

Anonym sa...

Hoppas att du kom iväg på cirkus och att du får en lugn och skön natt.
Tack för allt du ger oss bloggläsare!

Lena i Ekeby sa...

Hej på dig nu mitt i natten.Tänker på dig.Nu har du inte skrivit på ett tag.Och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt är bra.Du finns hos mig ofta.Varje gång jag sätter på datan så finns du där.En stor kram vill jag ge dig.Och vill bara säga att du är en hjälte. kram från Lena.

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Anonym sa...

Jag är Elisabeth sa...

Iag bloggar när jag orkar och krafterna är si så där..
Elisabeth