tisdag 17 augusti 2010

Högt HB!?


Fick svar på mina blodprover och alla leverprover var bra vilket känns skönt men mina blodplättar var lågt, dvs blodet levrar sig inte så bra om jag får ett sår. Sedan hade jag även väldigt högt HB? Det var 178 tror jag kontaktsköterskan sa. Eventuellt kunde det bero på att jag druckigt dåligt trodde hon. Men jag har aldrig varit med om att mitt HB har legat över 140 någonsin. Oftast pendlar det mellan 110-130.
Jag ska till läkaren nästa vecka så då får vi se vad de säger.

Idag har jag jobbat och kom hem först klockan 19 då det tydligen var en krock på skurubron och köerna stod still nästan en timme. Väl hemma fanns en tallrik mat klar att värma till mig och allt annat var undanplockat. Kanon! Hmm kanske ska planera in att jobba senare på dagarna... :)

I morgon är det första skoldagen för Adam och Isac. Adam börjar åttan så där får man inte följa med på upprop direkt, ha ha, men Jörgen ska följa med Isac i alla fall då han börjar i en ny klass och får ny fröken.
Sedan ska jag och Isac packa. På torsdag flyger vi till London över helgen tillsammans med två andra mammor och deras döttrar. Ska bli så kul!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, vilken underbart fin bild på dig och Joel. Skönt att höra att dina leverprover var bra. Njut med Isac och härliga vänner i London, och hälsa Åsa !!! Kram Jenny

Anonym sa...

Va´go´a ni ser ut. Underbar bild!
Varma hälsningar från Lena, bloggläsare

Anonym sa...

Hej Bettan, som jag känner dig från bandyn och Ekvallen.
Läser din blogg regelbundet och jag beundrar dig, hur du orkar, att leva med hopp och förtvivlan, jag finner inte ord.
Ha en underbar helg i London, och hälsa Kicki (som jag jobbat ihop med på Proxima).
Hälsningar Åsa

Janna sa...

Vilken underbar bild på dig & Joel.
Du är så otroligt vacker.