tisdag 24 augusti 2010

Bra och dålig dag.

Idag har jag varit hos min läkare och alla röntgensvar och provsvar är ok men inte mer. Leverproverna ser bra ut och levern fungerar som den ska och alla tumörer i levern står still förutom en som har växt från 14mm till 21mm. På grund av detta kommer jag att få göra en ny röntgen om ca 1,5 månad. I vanliga fall brukar det gå 3 månader mellan tillfällena.
Nu är både datortomografi och magnetröntgen beställt till nästa omgång. Blodprover fortsätter jag att ta en gång i månaden.
Jag tog även ett till blodprov idag för att kolla HB. Jag får svar i morgon.
Ja, det här var både positivt och negativt på samma gång men nu till något som känns som en seger....

Efter allt "ris" jag skickat till Värmdö Kommun och även ccat till Nacka Värmdöposten så känns det som vi har fått rätt. Alla kommentarer sedan i våras har jag skickat till tidningen också men de har inte återkommit och då har jag antagit att de inte varit intresserade av att skriva om vårat bostadsanpassningselände. Men nu idag så är det med i tidningen!! NVP har inte kontaktat oss något angående artikeln vilket kan verka konstigt men just nu är vi bara nöjda att kommunen "erkänner att man agerat för långsamt". YES!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du är fantastisk - bättre kan jag tyvärr inte uttrycka mig just nu. Kram, Irene.

Anonym sa...

Fasen vad bra jobbat!
Seger=medgång är precis vad jag unnar dig och familjen.
GRATTIS.
Kram Gitt

Anonym sa...

Skönt att det börjar röra sig i leden, äntligen kan det börja byggas.

Ser fram emot lördag och lite kul med gänget :) - det bästa för själen!

Finns här om du behöver!
Kram Maria

Marie sa...

Hej!
Råkade hamna här när jag googlade toalettsits för barn med funktionshinder....Märkligt! Jag glömde allt om toalettsitsar och började läsa din blogg istället.

Är mycket jag skulle vilja skriva. Vet inte var jag ska börja.
Själv är jag mamma till 2 barn med samma sorts cp skada. Dottern har även utvecklingsstörning. Min absolut största fasa är att jag ska få någon obotlig sjukdom eller råka ut för någon olycka så jag inte kan ta hand om mina barn. Och så läser jag om dej och din familj.

Som sagt så skulle jag kunna skriva en hel roman men egentligen ville jag bara visa att även jag tittat in på din blogg och blev så tagen av din berättelse, ditt liv och allt du fightas mot.

Kramar
Marie.