söndag 29 augusti 2010

Slösöndag

Efter att ha varit på Wermdö Golf i gårkväll så är det lite trött här hemma idag. Jörgen som har annat i glaset, än jag som dricker isvatten har lite ont i huvudet idag. Det är himla intressant att vara nykter och se på hela skådespelet. Det var "russin" disco, dvs 30+. Det är som om alla medelålders helt plötsligt är tonåringar igen, ha ha. Det var jättetrevligt att träffa så många som jag kände men mycket fyllesnack blev det och när klockan var 01 kände jag mig rätt nöjd.

På förmiddagen var jag, mamma och Joel och kollade på Isac när han spelade fotboll på Stora Essingen och Jörgen hade Kafeteriatiden här på Ingarö för Isacs lag.
Slösöndagen startade efter lunch och då har vi inte gjort många knop här hemma. Diskmaskinen och tvättmaskinen går i alla fall. Jörgen har "vilat ryggen" i soffan större delen av dagen och jag sitter och betalar räkningarna.

Jag bad Joel hjälpa mig att sätta dit nya "tassar" under pallen. (som ni ser så har han klarat uppdraget. Alla tassar är på undersidan av pallen. Dock sitter inte alla längst ner på benen..)

Kolla in vad duktig han är med bushanden;

I morgon är det ny arbetsvecka och för mig börjar den med ett läkarbesök med Adam på Sabbattsberg på morgonen och sedan ska jag till jobbet och göra lite nytta. På kvällen är det föräldramöte med Isacs nya fröken.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Har alldeles nuligen hittat din blogg, på väldigt krokiga vägar....:)
Nu stannar jag här och följer dig och din familj i fortsättningen.
Vilka fina grabbar du har!!!
Kramar

Anonym sa...

Han är ju helt underbar, lilleman. Tassarna sitter ju rätt. Enligt honom, så klart;o) Tack för söndagens stora leende.
Kram Gitt

Anonym sa...

Hej Bettan!
Kul att se dig igår på Wermdö golf. Jag var också nykter och kunde inte låta bli att tänka "Ungdomsgård för 40 åringar". Men jag dansade en del coh det är ju alltid kul.
Kram från Tina
PS: Härligt där med bushanden på gitarren!

Anonym sa...

Jag tycker det är helt otroligt med allt vad du orkar....beundrar dej!! Så go lille killen e...tänker ofta på er och hoppas på ett mirakel...kram från södra Sverige

Stevens mamma sa...

Hej E! Tack SNÄLLA för kortet, vilken trevlig surprice!! Söta var dom alla 3;). Hoppas allt är ok me er och att högen av alla måsten börjar att bli mindre..
Kramkram till er alla