söndag 14 mars 2010

Ytterligare en mamma har somnat för gott

Idag har Tilda förlorat sin mamma. Livets låga har slocknat. Tildas pappa, Annas man har uppdaterat Annas blogg med många fina ord om Annas sista dagar på jorden.
Hon fick somna in hemma, precis som Ulrica för några veckor sedan.
Hon fick gosa med sin underbara Tilda in i slutet. När jag läser att Tilda låg hos sin mamma och drack välling får jag en klump i halsen och att hennes man idag på morgonen när Anna somnat in satt upp ett foto på Anna över sängen och tänt ljus. Det låter så vackert. Vilken fantastisk man och pappa.
Hoppas innerligt att du Anna fått komma vidare till nästa värld och att du inte längre har ont.

För oss som är kvar har solen skinit och det har varit en underbar lördag. Jag och Jörgen har varit ute och tagit en promenad med Åsa och JP, medan de äldre barnen passat Joel.
Tänk vad en solig lördag kan se olika ut för oss alla.
Många lågor har idag slocknat och flera nya bebisar har kommit till världen och vi övriga traskar vidare på livets väg på väg mot det ofrånkomliga, döden.
Något vi fruktar men ingen kan komma ifrån. Som Anna skriver på sin blogg; "Morgondagen är ett oskrivet blad för alla."
http://annajansson73.blogspot.com/

1 kommentar:

Lena C sa...

Jag har följt Annas blog och det känns jobbigt och fruktansvärt orättvist. Många vackra och tänkvärda ord. Det är ju verkligen så att vi vet inget om morgondagen utan vi borde vara bättre på att leva nu. Tack för att du delar med dig av dina tankar och ditt sätt att leva nu. Du är en fantastisk förebild. Massa kramar från Lena C