lördag 13 februari 2010

Grease och festival

På lördagar brukar jag alltid vara på gymmet och träna på morgonen för att sedan avnjuta deras frukostbuffe där men idag kände jag inte att jag varken hade lust eller tid att åka dit. Jag gav mig istället iväg med mina löparskor och dobbar på en liten promenadjogg. Det vill säga att jag sprang några hundra meter för att sedan gå i rask takt. Jag var ute i 45 minuter och det kändes så härligt efteråt när jag la mig i ett varmt bad. Och så slog tanken mig igen som den gör så många gånger varje dag. Är jag verkligen sjuk? Ska jag verkligen dö? Det känns helt ofattbart. Men vi ska ju alla dö någon gång.
Nu slår vi bort de tankarna och går vidare.

Vid lunchtid åkte jag och Isac förbi födelsedagsbarnet Åsa och tog en snabbfika.

Eftermiddagen har jag och mamma spenderat på tu man hand på söder. Vi började med att gå in på Greken på hörnet och beställa en överraskning till Åsa som skulle dit senare på kvällen med sin familj. Det fick bli en alkoholfridrink då hon skulle ha bilen. Tanken var från början att vi skulle beställt champagne. Tyvärr hade inte Greken riktigt öppnat när vi kom förbi så vi fick gå vidare och äta sen lunch på Jimmys Steakhouse vilket visade sig vara en lyckoträff. Supergod avokado sallad med grillad biff.

Promenad till Göta Lejon där vi hade biljetter till Grease. Tack mamma!!

Då det var en eftermiddagsföreställning så han jag även med en pizzakväll med melodifestivalen också. Så himla mysigt att ha alla barnen hemma en lördagkväll i soffan.

Måste också lägga in en bild på mig med min nya favoritmössa som min kompis Lullan stickat! Och färgen är……….

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar mössa, Elisabeth !!

Tusen TACK för allt du fixat till mig idag, kära vän

Många gosiga kramar
Åsa

Anonym sa...

Härlig bild och härlig lördag! (jag saknade dock mitt frukost sällskap en aning).

Önskar dig en mysig alla hjärtans dag.

Stor, varm kram från
"2:a i bassängen"

Lena sa...

Saknade dig i lördags! Men det är väl skönt att variera sig. Du verkar ha haft en bra dag.Vi kanske ses på onsdag...tyvärr gör den där halvtimman att jag har svårt att hinna i tid.
Du passar jättebra i din nya mössa!
Snart vill jag dock att mössvädret ska vara över längtar efter en varm o sköön vår!!En fika i vårsolen kommer att sitta fint såsmåningom. Massa kramar från
Lena C