tisdag 22 september 2009

Botox för första gången

Inte jag alltså utan Joel.
I morse kände jag att jag grejar inte åka till ett sjukhus idag. Även fast det var Astrid Lindgrens så känner jag mig riktigt mätt på sjukhus och avstår om jag har möjlighet.
Jörgen tog ledigt från jobbet och var med Joel hela dagen. Själv försökte jag aktivera mig hela dagen för att inte ligga hemma och vara nervös. Jag var på gymmet och tränade, promenerade med Åsa och vovvarna, och avslutade med en storhandling.

Jag tror jag och Jörgen varit mer nojjiga över det här med Botox än vad vi behövt. Joel tog det bra. Han är så härdad.
Han skulle vara där 8.30 i morse och träffa sjukgymnast och läkare för att mäta ut vart han skulle få sprutorna. Han fick alvedon till en början och Emblaplåster där han skulle bli stucken, precis innan fick han även dricka lite lugnande. Under själva "operationen" som de kallar det så fick han lustgas och Jörgen sa att det var läskigt att se honom så groggy.
De kom hem vid 14 igen och allt hade gått bra. Joel åt med stor aptit och har varit precis som vanligt under eftermiddagen och kvällen.
Jag har inte vågat stretcha honom i kväll, vill inte bråka mer med honom idag.

I morgon är det dagis igen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att behandlingen gick bra. Hoppas ni får en riktigt bra effekt av botoxen! Sköt om er! Kram Petra, Orust

Anonym sa...

Å va skönt att allt gick bra, Joel är en riktig hjälte! Hur bra som helst på att sjunga dessutom, visste inte att det fanns fler texter till Bä, bä vita lamm men det har jag lärt mig nu ;)
Massor av kramar till Er alla! /Maria Ö

Anonym sa...

Vad skönt att det gick bra idag för Joel...han är sååå duktig !
Här kommer två bamsekramar, en från mig till dig Elisabeht och en bamsekram från Amilia till Joel.

/Jenny