torsdag 24 september 2009

Bloggkontot fick hicka ett dygn.

Puh, trodde jag tappat bort bloggen totalt. Skulle göra ett inlägg igår och jag kunde inte logga in. Försökte hur många gånger som helst. Nu har jag varit inne och återskapat kontot. (Med lite hjälp från Gitt som vanligt. Min personliga IT support:))

Jörgen åkte till Dalarna med ett gäng golfkillar igår så nu är jag själv med barnen tills på söndag. Igår var det BARA Isac som hade hockeyträning och idag var det BARA Adam som hade hockeyträning. I morgon däremot är det körigare och jag har fått engagera mina svärföräldrar.
Adam har träning på Zinken och behöver skjuts. Isac har först hockeyträning och sedan fotbollsmatch. Joel ska BARA hämtas på dagis, sedan får han flänga med.
Som tur är så vet jag att svärföräldrarna grejjar detta. (De har varit med förr)
Man kan aldrig tacka dem tillräckligt för allt det gör.
Nu undrar ni förstås varför jag inte tar hand om detta själv men jag, min mamma och Joels resurs ska på konferens 2 dagar om CP-skador. Och i morgonkväll efter så tänkte jag och min mamma passa på att umgås på stan lite.
Joel sover hos farmor och farfar, Isac hos en kompis efter matchen och Adam vet man inte alls vad han tänker hitta på men är åker antagligen hem och ligger på soffan efter träningen. Han har tränat mycket denna vecka och behöver vila.

Idag har Joel varit på simlek för första gången. Han trivdes verkligen som fisken i vattnet och vi ska nu gå varannan torsdag fram till jul. Kul!
På eftermiddagen var jag och Joel till Vägverket för att diskutera kommande bilanpassning. Vill helst inte anpassa bilen så mycket men de hade vridbara bilbarnstolar som verkade väldigt smart. Tål att tänkas på.

Nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp Välling. (Min vänskapskopp som jag fått av Jenny)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen,

Jag hoppas att du och mamsen får en mysig tjejkväll på stan...

Kramiz Jenny