måndag 21 september 2009

Livrädd att bli sämre

En cyberkompis i samma situation som mig har blivit sämre från den ena dagen till den andra. Det är för j-ligt rent ut sagt. Jag är livrädd för att samma sak ska hända mig. Jag kan få riktiga panikattacker när jag tänker på det. Man blir påminnd att inte ta dagen för givet.

Slår bort tankarna igen, vill inte tänka på det...

Idag har jag varit på IKEA med Susanne och köpt nytt täcke och kudde till Joel. Han sover i stor säng nu och har fått en STOR kudde och STORT täcke till en STOR kille.
Helgen var härlig med mycket sol. Det har varit hockey och fotboll, lunch hos Jenny och Henrik på en solig altan i lördags samt grillning här hemma igår kväll.

Nu ska jag snart iväg och hämta Isac hos en kompis, efter det blir det bad för de två minsta. Adam har träning i Nacka till 22 och morfar har lovat hämta och köra hem honom. Jörgen står just nu i hockeycafeterian för Isacs lag till 21 och efter det ska han iväg och jobba kväll.

I morgon ska Joel till sjukhuset. (Han är lite snorig idag, hoppas han inte blir värre)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hej!!! Har precis börjat läsa här hos dig och tänkte jag skulle lämna ett fotspår... jag kan bara ana vad ni går igenom men håller tummarna för att allting ordnar sig till det bästa för er!
Kram Lisa

AnniR sa...

Hej! Vet inte om jag skrev att Din blogg har blivit såååå jättefin! Underbara bilder på Dig Elisabeth! Jag beundrar Din positiva framtoning även om jag förstår att de jobbiga stunderna naturligtvis också finns där! Önskar jag hade samma fart och fläkt i tillvaron som det verkar vara hos Er! Mina grabbar är ju vuxna nu men lite fart blir det ju förstås av unge boxerkillen Tango som fyllde 1 år alldeles nyligen... Tack för att Du delar med Dig och låter mig inspireras! Nu ska jag hugga tag i lite köksstök! Önskar Dig och de Dina en fin tisdagkväll!