onsdag 5 augusti 2009

Två bilköp på en och samma dag!

Helt galet!
Idag skulle Jörgen åka med min pappa och kolla på en bil i Köping. De ville ha en extra bil som även ska fungera bra att köra Joel och hans hjälpmedel i. (En och annan hockeybag räknas nog också kunna få åka med någongång:)
Pappa fick syn på en Citroen Berlingo som han bara skulle ha vilket gjorde att han var tvungen att åka dit direkt idag.
Då jag några dagar tidigare sett en Chrysler Voyager i Västerås så passade det ju bra att de åkte förbi och kollade på den på en gång.. vilket resulterade i ett köpeavtal även där:)
Nu hade de ju redan köpt Berlingon i Köping så de kunde inte få med sig Chryslern hem, så i morgon blir det Västerås igen:):)

Och i och med detta så måste vi sälja vår älskade Honda. Jag är så fäst vid den bilen då det aldrig är några problem med den. Och kompisar jag träffar undrar ofta om jag har köpt ny bil trots att det är en 03 och har gått snart 15000mil.
Vi köpte den ett år begagnad så de flesta mil är körda av oss och aldrig några problem. Alltid prickfritt igenom besiktningen.
Men som sagt vi är 5 i familjen och behöver en större bil, eller rättare sagt än ÄNNU större bil för Hondan är ju stor som den är men rymmer inte 5 pers, Joels hjälpmedel samt hockeyutrustning på samma gång.
Jörgen får ut och putsa på bilen en sista gång innan vi lägger ut den på blocket. (Ni som känner Jörgen vet att han är tokig i att putsa på bilar. Aldrig nånsin har Hondan sett en maskintvätt:):)

Hoppas vi blir lika nöjda med den nya bilen...

2 kommentarer:

Vera sa...

Grattis till nya bilen! Nu får man hålla utkik efter ny bil om man spanar efter dig! Tänk att ni var ända i Köping och hittade den..min gamla barndomsstad. Kul! Fanns det inga bilar i Stockholm??? man kan ju tro att det är tvärtom... Haha!

Ha en skön vecka - kul att se att du har tid över till lite blogg....

Gratta småttingarna 3 och 13 år.. In i tonåren! Hua!

Anonym sa...

Hej Bettan!
Fullt upp som vanligt med bilköp och allt. Synd att ni inte kunde följa med till Björkvik, vi hade det superhärligt! Annars är det ett evigt grävande här, vi håller på och planner om en del på tomten för att få plats med en Friggebod. Den ska bil "ungdomsrum" och gästhus.
Kram från Tina L