lördag 8 augusti 2009

Göteborg

I torsdags em tog vi tåget till sveriges baksida. (Joel kvar hemma med Mormor o Morfar) Vi blev hämtade av kusinen som vi nu bor hos några dagar. Vädret är underbart och humöret på topp.
Känner dock av lite biverkningar av de nya hormontabletterna jag började med i början av veckan. Har även fått börja ta mina Bondronat (skelettstärkande tabletter). Förut när jag fick cellgifter var tredje vecka fick jag även skelettmedicinen i dropp. Detta för att slippa gå upp på morgonen och ta tabletten en halvtimme innan frukost och övrig medicin och inte få lägga sig igen. (Så himla mycket restriktioner)

Igår var vi på Liseberg hela dagen. Solen gassade och det var riktigt svettigt. Plånboken svettades också kan jag säga... Jag köpte åkband också och sprang runt med barnen på nästan allt. Sketakul!


Idag så fort resten av huset har vaknat så ska vi ner till havet och bada lite innan det är dags att åka till tågstationen med Adam och Isac som tar X2000 hem ikväll.
Efter vi släppt av dem ska vi iväg på släktmiddag och födelsedagskalas i Kärra.

3 kommentarer:

AnniR sa...

Å vad Ni är aktiva...! Kan man få bli lite smittad av energin? Här är vi äntligen klar med hallrenovering så nu drar vi nog iväg med husvagn några dagar. Kanske till Öland... det får bli lite som det faller oss in. Ha det fortsatt gott!

Anonym sa...

Vilken härlig helg! Sol, värme och "pirr i magen" :)
Har även hört att ni säkerligen kommer att få en helt magisk kväll...

Massor av kramar! Maria Ö

Anonym sa...

Hej

Vad kul att se att ni var i Nusnäs, samtidigt som oss ! Emil var i Edsbyn på bandyläger så vi var i stugan den veckan. Tänkte på dig när vi for genom Furudal.
Tänk att nu är vi tonårsmorsor.

Kram Jessica