söndag 16 augusti 2009

Fullbokat schema fram till avresa...

Imorgon är det Joels kurator och det lär bli ett intensivt besök då vi har mycket papper att fiaxa med. Taxi, sjukresor och bostadsanpassning.
Sedan ska jag till tandläkaren som jag inte varit hos på ett tag. Skulle egentligen dit förra året i september men då blev jag precis sjuk och under cellgiftsbehandling avråder de från tandläkarbesök pga infektionsrisken. Så nu måste jag verkligen dit!
Barnen har studiedag i morgon och städerskan kommer hit. Skönt med hjälp då jag har svårt att böja mig framåt för damsugning och skurning av badrum. Hon bäddar även rent i alla sängar. Men som sagt så är det mycket jobb också innan de kommer och städar.
Ikväll har jag plockat undan i hela huset, leksaker, kläder och papper. I morgonbitti innan hon kommer så ska alla lakan rivas ur sängarna och nya lakan läggas fram. (Och allt ska tvättas...)

Tisdag är det upprop och skolstart, Onsdag ska jag klippa mig!!! (Det lilla barr jag har) Torsdag oc fredag är fullbokade och på lördag åker vi.
Sedan har jag en gammal klasskompis som vill träffas denna vecka också, "om jag har det ensamt och långtråkigt". ............ eller hur?!

Nu ska en snuvig Elisabeth krypa ner i sängen och läsa några sidor tills boken ramlar i golvet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Till alla läsare av Bettans blogg:
Nu har jag röstat på Elisabeth som Årets Mama och jag uppmanar alla att göra detsamma!
Före 20 aug ska det göras se nedan.
/Myra Aronsson

Årets mama - så går det till:
* Vi söker mama-hjältar som peppar, inspirerar, men sam-tidigt kämpar på i vardagen. Det finns många ute i vårt land som förtjänar att hyllas - mammor som pusslar, fixar och donar - men som ändå har energi att uppmuntra och finnas där för andra.

* Skriv en anmälan
Du kan anmäla dig själv eller någon annan. Skriv en motivering på max 600 tecken (eller en halv A4), uppge namn, kontaktuppgifter och ålder samt skicka med en bild. Tävlingsbidrag mejlas in till: aretsmama@expressen.se. Senast 20 augusti måste vi ha ansökan. Glöm inte att uppge kontaktuppgifter även till dig själv om du nominerar någon annan.

Till dig Bettan: Puss!

Anonym sa...

Hej Bettan!
Ha en underbar resa! Jag har aldrig varit i NY men det ska vara spännande har jag hört. Jag hoppas (liksom din gamla klasskompis) att du någon dag har lite tråkigt och vill träffa mig...:-)
Kram från Tina L