tisdag 29 juni 2010

Kallelse

Idag kom brevet från SÖS. Två röntgentider på torsdag förmiddag. En röntgen för bröstryggen och en för ländryggen. På kallelsen för ländryggen så står det att man måste vara fastande 24 timmar innan!! Jag tolkade det först som att jag inte fick äta från nio på kvällen till nio på morgonen för så kan det ofta vara. Men det är ju bara 12 timmar, och nu stod det 24 timmar!!! Det kommer bli en rejäl frukost i morgon bitti....

Ikväll ringde min amerikanska syster Sarah! Det var så kul att höra hennes röst. Hon ville stämma av det sista inför Adams USA resa och hon kunde meddela att de har mellan 30-35 grader där för tillfället i Philadelphia.
På fredag åker alltså vår 13 årige son själv till USA för att bo hos Sarah med familj en månad. Badkläder samt hockeytrunk ska packas. Han ska nämligen träna med Philadelphia Flyers Juniors 2 dagar i veckan. Spännande.
Den 1 augusti ska vi hämta Adam på Arlanda igen och då är han förhoppningsvis full av erfarenheter, pratar ännu bättre engelska och dessutom kommer han ha fyllt 14 under tiden där.

Nu vill jag avsluta dagens inlägg med att tacka alla bloggläsare som skickat en liten kommentar igår. Det är verkligen så kul när ni kommenterar.
Jättekramen till er alla!

PS. Mitt knä gör fortfarande ont. DS.

7 kommentarer:

Lena C sa...

24 tim det var väldigt lång tid,hoppas du får dricka vatten iallafall. Spännade att få åka till USA själv! Kul man gläds verkligen med sina barn när de ska få göra nåt kul! Hanna och Ellen var också på varsin resa dit. Lycka till på röntgen och med knät!
Kram Lena

Lindy sa...

Vilken erfarenhet att dra iväg sådär själv, 13 år!!!?? Sikken tuffing! Kan bara tänka mig hur din mammaknutmage ska må!!? ;)

Du kommer finnas i mina tankar på torsdag tjejen!!

Massa kraftkramar från TumbaLinda

Anonym sa...

Adam är trygg i sig själv och kommer inte bara växa fysiskt utan även psykiskt resan over there. Grymt tränad ser han ut och vara på bilden också och vilken erfarenhet att få träna med Philadelfia flyers jr. Det är STORT!

Skickar dig och familjen en massa varma, glada, somriga, blöta, torra, busiga, starka, vackra, galna, söta kramar. Ditt knä kommer bli bra och se till att äta mycket frulle;)
/Gitt

ps har försökt tre kvällar i rad att skicka dig en hälsning men sitter på landet och internet spökar med mig.

Stevens mamma sa...

Va kul att Adam ska åka iväg och spela hockey, inte illa;).
Hoppas knät blir bättre snart så att du kan träna lite igen. Ser fram emot ert besök och träffa kidsen igen och se deras framsteg!!
Av bilderna att döma så har det ju hänt massor av saker me Joel=).

Lycka till på Torsdag, så ses vi på byn snart!! Kram Patrice

Anonym sa...

Härligt att träffas idag i Nacka, alldeles för länge sedan sist !!
Håller mina tummar för dig redan nu, att det går bra i morgon på röntgen. Och Adam, vilket 6-pack, nu får nog farsan se upp.....

Många varma kramar till hela din underbara familj, och Adam ha en superkul resa !!!

Vännen Åsa L

Anonym sa...

Fasta i 24 timmar, det är ju svält! Kan det verkligen stämma? I denna värmen dessutom... Får man dricka något annat än vatten? Du får genomgå mkt din stackare, hoppas det löser sig!

Vilken tuffing han är som ger sig iväg till USA själv! Det kommer att bli toppen för honom, vilken grej att berätta för kompisarna i skolan efter sommaren :-).

Hoppas det går bra för joel på M&W.

kram Linda P.

Anonym sa...

Coolt att åka iväg sådar på egen hand när han är 13 år. Förstår att du kommer att sakna honom oerhört under tiden han är borta.. Men vad han kommer att få erfarenheter med sig och växa som människa. Roligt!

Hoppas att röntgen gick bra igår och du sedan kunde gå och äta och njuta en ofantligt stor och härlig lunch på något favoritställe.

Kram från bloggläsaren Eva