fredag 31 juli 2009

Träskor, Födelsedagar, Fiske och Regn såklart.

Nu är det längesedan det blev något skrivet igen..
Vi har varit i Ljusdal, åkt tillbaka till dalarna, varit i Nusnäs och handlat fina träskor till mig och presenter att ta med till USA, Isac bakat tunnbröd med mormor och morfar, Leksand och kollat hockey med familjen Heineman, städat ur huset i dalarna och är nu åter i Ljusdal.

Igår kom mamma och pappa och hälsade på över dagen för att fira Adam som blev 13 igår och Joel som blir 3 på söndag.
Det blev våffellunch på altanen, långpromenad med Joel i vagnen, jordgubbstårta och grillning på kvällen. Tyvärr hade solen svårt att ta sig igenom även idag och på kvällen kom det även lite regnstänk.
Vi har ledsnat på det dåliga vädret och kommer att bege oss hemåt nu.

Lite sammanfattning i bilder över senaste veckan:

Förra tisdagen grillade vi med några barndomsvänner till Jörgen i Järvsö, sjötomt i Ede. Vädret kunde inte vara sämre. Det ösregnade hela kvällen. Det avtog ett litet tag och då passade grabbarna på att åka lite ring efter båten och tjejerna försökte sig på att paddla.


Dagen efter var det faktiskt sol!! Tro det eller ej, men här är bildbevis. Vi passade på att äta lunch på altanen.

Tunnbrödbak i bygdegården i Östanvik. Föräldrarna hyrde bakstugan, 40 kr per dag… skrattretande billigt och pengarna lägger man i en burk.

Är detta en typisk turistbild or what!? Tagen innan jag blev som tokig i alla fina träskor i butiken…

Försökte väcka Joel efter att han sovit middag i vagnen (Mora).
När han väl upptäckte att det var ”moklad” så gick det undan.


I onsdags var vi i Föne (en liten prick på kartan… om ens det) och hälsade på köksfia i deras mysiga sommarstuga. (Sofia på StudioPlong, som ritade vårt kök)
Fia bjöd på jordgubbspaj och sedan var vi med grabbarna till älven och fiskade.


Nu är det fredag lunch och SOLEN skiner... och vi ska hoppa in i bilen och åka hem:(

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bettan!
Jag hoppades på att ni skulle vara hemma idag, men inget svar på telefonen och nu ser jag att ni suttit i bilen större delen av dagen. Vi var i Södersved och hade det härligt där, men det hade varit roligare om ni hade kunnat dyka upp!
Kram Tina L

Anonym sa...

Hej, jag följer ett par bloggar här på nätet men har saknat din ett tag nu,Roligt att höra nåt från dig igen,tycker ni har haft det mysigt trots det halvtråkiga vädret,så roligt att se dina fina foton,ha det gott,Kram Helena

Studio Plong sa...

Kul att få läsa din blogg igen, efter att ha varit bortkopplad från verligheten i Forsänget, förort till Föne´världsmetorpolen på världskartan´:-)
Vad kul det var att du och Isak kom ner och hälsade på oss vid vägens slut. Barnen tycker mycket om Isak. Kul att se de övriga bilderna från er semester som du berättade om. Kram och vi ses snart! Fia