lördag 18 juli 2009

3 stranddagar denna vecka!

Idag har vi varit på Leksands sommarland och vädret har varit soligt och varmt. Det var första gången som Joel fått följa med dit. Han tyckte det var roligt att få åka de små karusellerna och bilar. Det var så roligt att se att han klarade av att sitta själv. Så länge han inte vill försöka gå så är det ingen som kan se att han är handikappad.
På vägen hem stannade vi till i Lima hos några som vi träffade när vi var på Cypern. De har två killar i Isacs ålder. Roligt att träffas igen och Isac ville INTE följa med därifrån så vi bestämde att han fick sova över där och att de kommer hit till Furudal i morgon eftermiddag och åker skridskor och då tar med sig Isac.

Igår var det strålande väder också och vi var på stranden större delen av dagen. På kvällen grillade vi här på gården tillsammans med min farbror, kusin och sysslingar.

Tidigare i veckan var Åsa, JP och Hugo här. Grabbarna spelade golf både på Sollerön och Leksand. Jag och Åsa låg på stranden ena dagen och kollade affärer i Insjön andra dagen.
På onsdagkvällen var vi på Dalhalla och såg Rapsody in Rock, A handful of keys.

Ovan en bild på två yngre förmågor. Efter detta nummer stod hela Dalhalla upp och applåderade. Småkillarna var helt outstanding.
Det var ett bra varierat program de bjöd på. Mycket hårdrock så det var bra drag. Extranumren var med Glenn Hughes från Deep Purple och han avslutade med Smoke on water. Riktigt lyckad kväll och vädret var bra tack och lov.

Här några bilder från i måndagskväll när jag, Jörgen och Adam tog en kvällspromenad.

Lite smultron blir det varje gång vi promenerar.

4 kommentarer:

AnniR sa...

Dalhalla och Robert Wells är för mig synonymt med Svensk sommar! Har inte haft möjlighet att komma dit i år men låter som om det var, som vanligt, en härlig upplevelse!Fortsatt härlig sommar önskar jag Er!

Anonym sa...

Verkar som ni har bättre väder hos er, hos oss på västkusten har det varit ganska regnigt de senaste dagarna... Njut av solen för oss också! Kram Petra

Anonym sa...

Hej Bettan!
Skönt att höra att solen även visat sig i Dalarna. Fredag till Lördag var jag och Tove med Lena (Helene) och Julia på sjön med deras båt. Vi hade två härliga dagar i skärgården! Här hemma är det bara jobb som gäller med stora trädgårds och husprojekt. Någon tur till Dalarna hinner vi nog tyvärr inte med innan ni åker hem igen. Hälsa familjen.
Kram från Tina L

Anonym sa...

Hej Elisabeth.
Blir glad över att se att ni har det bra i Dalarna. Dina sommarbilder är sagolikt fina. Framförallt kvällsbilden som jag faller lite x-tra för, men även den på dig och Adam.

På onsdag åker jag, lilleman och mina föräldrar till syrran i Norge. Ska bli så mysigt.

Till sist...NJUT SOMMAREN, Elisabeth.
Saknar dig.
Mycket.
En massa bra till dig och fam.
Kram Gitt