måndag 6 juli 2009

Sista behandlingen avklarad

Fick idag min 13e FEC kur och mår lite illa till och från men äter rostat bröd med mycket smör och då går det bra. Försöker även dricka lite vatten till men då kommer kväljningarna.
Får nu en liten brejk tills september efter USA resan. Då är det dags för röntgen igen och efter det lägger de väl upp en ny behandlingsplan.
Jag får Zoladexspruta (hormoner) var tredje månad och det kommer jag att fortsätta med. Eventuellt ska jag även få äta hormontabletter till hösten som också är en slags extra behandling.
Fortsätter även att trappa ner morfintabletterna (oxycontin) och ska nu äta 15 mg på morgonen och kvällen. Har ätit 15+20 senaste månaden och innan dess 20+20 hela vintern. Eftersom man blir beroende av tabletterna går det inte att sluta tvärt.
Läste i tidningen om Michael Jackson och att han hade Oxycontin hemma och att det i USA kallades för HillyBillydrogen....

Tack Susanne för att du skjutsade mig till SÖS i morse och tack Åsa L för att du kom och hämtade mig.
Och tack Åsa N, Gitt, Claudia och Jenny för att ni ringt och stöttat mig och att ni finns till hands om jag behöver hjälp med något nu när jag är hemma själv några dagar.
Jag ringer om det är något akut men jag trivs ganska bra att bara vara. Skönt att strosa runt lite här hemma och somna på soffan som man vill. Har inga måsten, ingen ska ha mat, det behöver varken tvättas eller städas. Skönt!
Jag trivs i min ensamhet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder i förra inlägget! Grattis i efterskott, både till Er och ett extra till Jörgen :) Vill han ha en löparkompis så är ju även Robin en periodare... Ser fram emot den 5:e och en tid runt 4.30!
Ibland är det skönt att vara helt själv och "bara vara" men om du känner för lite sällskap hör av dig och jag kommer med det du behöver p/f/l, just let me know! STOOOR KRAM, Maria

Anonym sa...

Hej Bettan!
Har lyst med min frånvaro igen. Jag är hopplös,men mitt jobb tar så j...la mycket tid nu. Det känns som jag aldrig är hemma. Men då är det så fantastiskt att jag kan komma ikapp igen med din blogg.
Hoppas att du mår ok där hemma i din ensamhet. Härligt med USA-resan att se fram emot. Jag jobbar denna veckan och nästa, sen är det 4 veckor ledigt.En tur till Legoland blir det.Annars jobbar Niklas eftersom han läser nu.Jag hoppas att vi kan mötas nånstans i sommar eller slutet på sommaren. Hur länge är ni i Dalarna?
Sköt om dig nu o krama alla jag känner. 1 x-tra till gammelgubben på hans födelsedag. Kram kram kram kram Heléne i skogstjärnans landskap.... Tack för alla fina bilder!! Snacka om lång kommentar.....