tisdag 21 juli 2009

Till er som försöker ringa mig..

... min mobil är fortfarande på lagning och jag har en reservmobil. Det är
samma nummer som tidigare men som sagt så saknar jag hela min telefonbok.
När jag har missade samtal så har jag inte en aning om vem som har ringt och jag har inte heller orkat kolla upp det. Jag tänker som så att om det är något som är jätteviktigt så ringer ni igen eller så provar ni på min mans mobil. Eller hur!?
Nattikramen alla läsare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vännen, halsfluss låter inge vidare ): hoppas Adam känner sig bättre. Ser fram emot att åka uppåt i slutet av veckan, era bilder är verkligen inspirerande, oerhört vackert! På torsdag stannar vi till i Bollnäs och på fredag till söndag är vi i Ljusdal (Wille ska på fotbollstunering och vi åker upp hela familjen).
Stora kramar från Fransson-Östlund"gänget"
Ps Hörs på mailen (:

Anonym sa...

Hej vännen,

Hoppas Adam repar sig snabbt ...brukar ju snabbt bli bättre så fort man tar pencelin !
Är hemma på en "tvättdag" efter in intesniv vecka i Göteborg och Gothia Cup. Självklart kan jag inte hålla mig från att uppdatera mig om hur ni har det uppe i Furudal !Vi drar iallafall ut till landet i kväll och hoppas på en sol och bad dag imorgon, då dom har lovat det !! Känner mig lite soltörstig och tar alla chanser som finns.

Vi får höras på mobilen om det finns någon lucka i scemat för att ses !

Kramis från Jenny

Anonym sa...

Hær kommer en hælsnig från vackra Norge. Jag och syrrans man har precis sprungit upp på fjællet med två hundar och en get. Geten heter Nosa och ær såååå søt;)

Klart vi ska se till att du kommer hit, Elisabeth. Då packar vi ihop oss i Åsas racerbil och myser några dagar tillsammans. Det vore flott, som dom sæger hær;)

Ønskar dig & familjen en fin fortsættning på sommaren så hørs vi.

Min syrra Suss hælsar så gott!
Ha de!
Klem Gitt

ps jag fick en sms från någon på Ingarø dær det stod "Optiker". Ær det din Jørgen som vill busa med mig eftersom jag busade med honom nær vi var i Skøvde???

Anonym sa...

Hej tjejen!

Vad härligt ni verkar ha i Dalarna, det glädjer mig. Vi hinner troligtvis inte ses innan ni åker på Madonna konserten, men när ni kommer hem kan vi väl försöka få till en tjejkväll igen :-)
pst vilka fina bilder du har tagit.
Hälsa familjen
Många kramar
Claudia J

Anonym sa...

Hej! Har ni det bra? Tittar ibland in till dig på bloggen - men nu var det ett tag sedan man hörde ngt så jag undrar bara...saknar dina tankar. Det har blivit en vana att gå in på din sida och följa dig i din vardag. Ha det bäst! Kram//Vera