lördag 13 juni 2009

Regnet det öser ner....

Har inte hunnit skriva på några dagar. Som jag tidigare sagt så är det fullt upp att vara sjukskriven. Sedan blir det självklart mycket mer också med Joel och allt kring honom.
Lite sammanfattning.

Torsdagen: Läkarbesök på fm på SÖS. Nytt sjukskrivningsintyg som gäller tom 30 september. Försöka sänka morfindosen per dag med 5 mg. Remiss skickas till Mösseberg (Rehabcenter för cancersjuka). Intyg utfärdas att jag behöver mitt badkar och att kommunen inte får ta bort det i och med bostadsanpassning för Joel. Ny röntgen i slutet av september. Ev öka på hormonbehandling från början av augusti medans jag vilar från cellgifter. (1 tablett om dagen)
Direkt efter SÖS åkte jag till Joels kurator på Nacka Sjukhus. Där hjälpte K mig att skriva en Överklagan på beslutet från kommunen angående bostadsanpassningen. Mycket fall och lagar har lästs igenom. Överklagan skickades sedan till RBUs jurist för en sista koll. Allt blir nu inskickat på måndag.
Snabbt hem efter kuratorn för att hämta Joel och Jörgen, dags för besök på banken.
Efter det var det faktiskt inte slut på dagen.... besiktning 17.30. Bilen gick igenom utan anmärkning.

Fredag:
Mamma och jag åkte till Nacka Forum och flanerade, shoppade lite samt fikade.

Idag Lördag:
Stått i spöregn i Haninge och kollat på Isac när han spelade Kamratcupen i fotboll. Han la 2 straffar och båda var välplacerade och gick i nät taket.
Har frusit hela dagen trots gummistövlar, mössa och vantar. Ett varmt bad nu på kvällen gjorde susen och lite lördagsgodis på det.. mmm Kinapuffar. (Jag vet, jag vet, ska inte äta godis, men livet är för kort)

Har fått lite bilder av Glenn och Petra med familj som var med på Waterworld på Cypern. Lägger in lite bilder därifrån. Kan behövas en dag som denna.

God Natt alla läsare!
4 kommentarer:

Peter Olofsson sa...

Ja, här öser också regnet ner, Södertörn utanför Stockhlm, tror faktiskt det var det som väcke mig idag, annars brukar jag vakna av att min Fru börjar "gny" lite då hennes smärtor börjar göra sig på minda och de är dax för ännu en ny dos morfin!
Min Fru är inte cancerpatient utan hon fick en "hormonrubbning" efter det tredje barnet och felbehandlades och är sedan 15 år "smärtpatient" med förvärrad smärtproblematik! Håller på att "starta upp" en ny Förening just för att belysa sjukvårdsfrågor och smärtproblematik, många cancerpatienter har vänt sig till mig via mail och på så vis så hamnade jag slutligen på Vimmelmammans blogg och egentligen så är det faktiskt kommentarerna under hennes inlägg som intresserar mig mest. Rena vansinigheterna ibland för att tala rent utt undrar ibland hur "känslokalla" en del är som vill göra reklam mellan rader för än det ena än det andra. Visst gör jag också en slags reklam, men det är inte för att tjäna en enda krona, utan för att upplysa hur vårdsverige fungerar idag, mycket är bra, men att bara nöja sig med det leder inte till några förbättringar.
Att skriva att du har en fin och läsvärld blogg kanske "låter" lite platt, men det är den!
Ha det så bra som det bara någonsin går och var rädd om dig på alla sett!
Kan man skriva kram till främmande kvinnor (ler)!
Ja gör det!
Kram ifrån Peter Olofsson!

oumberligating sa...

Sådärja Peter Olofsson här igen!
Nu kan jag vara mig själv lite mer när jag skriver ifrån min andra blogg! Vill bara påpeka att det är helt "kravlöst" det här skrivandet så du behöver inte ens svara, men om du någonstans drar på smilbanden så har jag lyckats(ler).
Kan berätta att den här bloggen jag nu skriver ifrån har gjort att några personer hoppade av ifrån min andra blogg, Jernsaxen, då de ansåg mig oseriös! Intressant var och en får ju göra sin bedömning vad de tycker är bra och dåligt. Humor är ju som sagt mycket olika, men ibland hör jag min Fru skratta högt när hon läser i den här bloggen, och det är ju det enda viktiga egentligen att hon får skratta. "Lilla Frun" som jag kallar henne i bloggsammanhang har egentligen inte mycket att skratta åt i livet, 15 års lidande tar på krafterna du om någon vet ju det, men sjukdomar kan aldrig jämföras med varandra. Hon får kraftiga smärtskov några gånger om året och då är morfinmängderna problematiken då man är rädd för andningsstillstånd, har hänt några gånger!
Nej, nu släpper vi sjukdomarna ett tag. Ser att du stod i regnet och tittade på fotboll här i Haninge igår och blev kall, hade vi bara fått kontakt en dag tidigare så hade det problemet varit löst tidigare(ler). Min Fru har svårt att gå och håller på att bli tokig av att vara inomhus så vi bor i princip på vår parkering med vår husbil som blivit hennes ben och då hade vi bara rullat någon kilometer så hade du kunnat suttit inne i värmen och tittat på fotboll i panoramfönstret drickandes tee med min totalidrotttokiga Fru, helt galen faktiskt. Får ibland ta extra Morfin för att klara av och se på Hockey(!)
Skriver inte mer nu för då kanske du blir orolig vad det här är för galning som kommentars bombar dig, men tycker din blogg känns mer "naturlig" än Vimmelmammans och därför är din blogg värld ännu fler kommentarer!
Orkar du och hinner du läsa några böcker så titta in på min Frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com , jag skriver lite där ibland också när hon inte orkar, men svarskommentarerna är alltid äkta och skrivs av "Hexan" själv(ler)!
Kram ifrån Peter Olofsson
www.pockethexorna.blogspot.com

Anonym sa...

Vilka underbara cypernbilder du fått. Var det verkligen så där mysigt, man har nästan glömt bort det. Det gäller att vi kommer ihåg att ta fram den värmen nu när Sverige är kallt o regnigt. Schalen du har om Joel verkar ju jättebra, glöm inte den i sommar.
Många kramar, mamma

MiSt sa...

Vilka härliga bilder! Ni måste ha haft det helt underbart på Cypern. Vi har bara knägat och hållit på och fixat med båten mest hela våren...