tisdag 26 maj 2009

Tillbaka till verkligheten.

Ska skriva lite om Cypern i nästa inlägg och då även lägga in en massa trevliga bilder...
Just nu måste jag skriva av mig om dagen som varit.
Morgonen började med att få iväg en jättetrött Joel med taxin till Ballongen (specialförskolan i Skarpnäck). Han somnade inte förrens 22 igår så det skulle bli en tuff dag för honom idag... (fortsättning följer)

8.20 var jag till tandläkaren och tandhygenisten med Adam. Kanon att dessa två samarbetar så man får allt gjort på en och samma gång. Han hade inga hål men var tydligen usel på att borsta tänderna. Fick en snabblektion i hur man gör.
Körde sedan Adam till skolan och vidare till Coop för att handla. Handla var välbehövligt, de verkar ha levt på vatten och nagelband här hemma under veckan som jag varit borta.

Var sedan tvungen att ta mig till banken för att skaffa mig ett nytt visa/bankomatkort. Blev av med det på Cypern i söndags då jag skulle ta ut pengar.
Har ni någonsin haft med er barn när ni tar ut pengar?? Många svarar nog JA på den frågan. Isac skulle vara snäll och ta ut kortet men tog inte ut det tillräckligt snabbt så det åkte in igen och uttaget avbröts och kortet försvann in i väggen!
Tur att det var sista dagen.
Mormor hade tyvärr inget kort med kod och kunde inte ta ut pengar heller!
Nu skaffade jag ett nytt visa/bankomat kort samt ett extra Visa Gold kort. Kan vara bra att ha två kort har jag förstått nu.

Hem och tvätta, tvätta och tvätta. Gick igenom all post ordentligt och antecknade ner alla nya läkarbesök för mig och Joel som det kommit kallelser till.
Försökte få igång min mail men lyckades inte. Fick ringa supporten på jobbet och fick då veta att jag var tvungen att åka in med datorn för att "uppboosta" den lite. Mailen har lagts över på en annan server i helgen som varit.

Så fort Joel kom från Ballongen så åkte jag, Jörgen och Joel förbi mitt jobb och lämnade in datorn och sedan vidare till SÖS för besök hos Neurologen samt Ortopeden men Joel. Allt verkade OK och vi kommer att pröva Botox på benen till hösten. (Insida lår och vaderna)
Hämtade datorn på väg tillbaka och nu fungerar mailen igen. Kanonas.

Och alla som tror att jag ligger hemma och dör och inte har något för mig på dagarna...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem! Har saknat ditt bloggande :)
kram Ulrika

AnniR sa...

Skönt att "se" Dig här igen! Du och Din blogg har blivit en daglig vana i mitt liv! Du skriver så trevligt! Hoppas att Du haft en härlig semester och Välkommen hem!

Anonym sa...

Nagelband och vatten...hum inget vidare. Jörgen ringde en dag och ville ha receptet på potatissalladen jag brukar göra med Kapris som du gillar!
Så lite potatis har de nog fått i sig i alla fall:-)

Välkommen hem!!!!!
Kram Monkan

Studio Plong sa...

Välkommen hem till verkligheten! Jag blir helt snurrig av att läsa ditt inlägg idag. Hann du andas? Du är ju helt otrolig! Jag har också saknat dig här, känns skönt att allt är åter i ordning. Och att du ligger hemma i soffan och slappar är det nog ingen som följer denna Blogg som tror det inte. Kram och Hej!

Anonym sa...

Nu har jag oxå hittat hit... Det var kul att träffa er på resan! Såg att det var pappa som kom och hämtade, säkert till Joels stora förtjusning...:-)
Blev glad över att se att du såg så fräsch ut. Trodde inte du ville ha 1000 frågor när du äntligen skulle iväg på semester, men jag tänker på dig! Kram Jennie

Jag är Elisabeth sa...

Välkommen Jennie till min blogg och du har alldeles rätt i att jag inte vill ha massa frågor. Om alla läser bloggen så behöver jag inte älta så mycket sjukdomskrämpor när man träffas. Kramen så länge till dig och Elton.
Elisabeth

Anonym sa...

Ååååh, vad mysigt att ni är hemma igen. VÄLKOMNA HEM! Har ni haft det bra?

Det jag imponeras mest av att du även hinner få in ett blogginlägg mitt i allt. Hur gör du för att hinna med allt?

Ska bli kul att se lite bilder från Cypern.

Vi hörs,
KRAMEN
/Gitt

Anonym sa...

Tänker på dig Elisabet! Kram Petra

Anonym sa...

VÄLKOMNA HEM!

Är nyfiken på hur ni hade det på resan och har försökt ringa... men jag förstår med ditt schema att du inte har haft tid att svara...
Det känns som om du har fler timmar på dygnet än vad jag har...

Ser fram emot att se några fina semeserbilder !
Kramiz Jenny

Anonym sa...

Även jag ställer mig till skaran för att välkomna dig hem :) Hoppas verkligen att ni har haft en riktigt härlig vecka trots kort-dilemma :p
Kram Maria