måndag 4 maj 2009

Stygnen borta

De stora barnen har haft studiedag så på förmiddagen var de på Gustavsbergsbadet. Jag kan ju inte tyvärr inte vara med så jag passade på att handla och ta en promenad.
På eftermiddagen medans jag var på sjukhuset fick barnen gå på bio. (Monsters vs Aliens)
Först var jag på Onkologen och tog min Zoladex spruta. (Hormonspruta som jag tar en gån i månaden) Direkt efter gick jag till kirurgen. De tog bort stygnen på mitt tredje ärr men mina två små "hål" från förra operationen (ärr nummer två) är fortfarande kvar. De har blivit mindre så jag hoppas att de läker tills jag åker..

De har även ringt från röntgen och jag får komma dit i morgon förmiddag. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är så j-la less på sjukhus!

Joel kom hem tidigare från förskolan idag. Snorig som bara den och lite feber. Han får sova hos farmor o farfar i natt, jag får absolut inte bli sämre. (jag är fortfarande hes och lite snorig på kvällarna)
I morgon har farfar Joel, och så hoppas vi på att han blir bättre och kan gå på dagis på onsdag.

Lägger in bild från vårt morgongos i helgen:

6 kommentarer:

Anonym sa...

åh vilka fina bilder. Jag kan såklart inte i min vildaste fantasi förstå hur jobbigt det måste vara att "springa" till sjukhuset var och varannan dag. Jag tycker att det är fullt tillräckligt med alla besök som Ellion ska fara på...hab, ortoped, dr, ja du vet ju hur det är!
Håller tummarna för att Joel snart blir kry igen. kram och lycka till imorgon. Ulrika

Anonym sa...

Hej min vän! Jag har precis börjat läsa din blogg och "äntligen" kommit ifatt alla dagar - och jag kunde knappt slita mig! Du väcker så många tankar och tänkvärdgeter. Tårarna bränner innanför ögonlocken.

Visst är livet så orättvist - och ändå verkar ni som familj hantera detta med sådan styrka, kärlek och glädje. Dina vänner är också underbara... Vad vore livet utan dessa ingredienser - ingenting!

Jag vet att du kämpar och att det kommer att ge dig den lön du förtjänar - en underbar framtid! Jag tänker på dig! Kram Elsiabeth och tack för din Blogg och att jag får följa med på din resa.//Vera

anonym sa...

hej Bettan
Ville bara skicka en hälsning från Ronneby. Vi tänker på dig/er. Vi följer dig och de dina i kampen mot sjukdomen,via din blogg.

Det är så härligt att titta på alla fina bilder du lägger in på familjen, det var ju ett tag sedan vi sågs.
Vi tänker på er/massor med kramar från Martina,Staffan,Felix och Fanny

Studio Plong sa...

Hallo Elisabethan! Äntligen har jag hunnit läsa din blogg. Du börjar bli en rackare på detta. Jättemysigt att följa vad som händer och fötter. Vilket fint kort på ´myset´. Talar för vad det är. Toppen och nyttigt! Mys är alltid nyttigt, lätt att glömma. Hoppas att vi kan ses snart, jag har haft lite körigt, men hoppas att det lugnar ner sig snart? Vill gärna komma och kolla in köket med min kamera. Tänker på dig! /Fia

Anonym sa...

Hej du!
Vad skönt att du fått tagit stygnen! Nu är det bara ned räkning till sol och skön vila med mamsen och barnen!
Missat helt att Helen varit här men förstår att det varit Sanna och gänget som träffats, ätit grill chips och rå lök. Men det är ju inget vi äter eller hur:-)
Monkan

Anonym sa...

Såg Monkans kommentar. Jag undrar vad som är bäst grillchips med rå lök eller 2 kg. smågodis med mums-mums o chokladbollar????

Heléne S