tisdag 5 maj 2009

Skiktröntgen

Idag var det skiktröntgen på schemat. En timme innan var jag där som vanligt och pinade i mig en liter kontrastvätska. De har bytt smak!!!! Smakade inte så mycket nu faktiskt, förut har det smakat Pernod vilket jag inte gillar. Fick kräk-känslor av den.
Sedan nål i armen där de sprutar in kontrastvätska precis när man åker in i hålet. Man blir alldeles varm i kroppen, uppifrån och ner, och det känns som man kissar ner sig totalt. Känns både varmt och blött (fast jag lovar att jag inte kissade ner mig). Ni som gjort skiktröntgen förstår vad jag menar...


På väg hem stannade jag till på Maxi i Nacka och köpte berg av grönsaker och frukt. Jag och Jörgen ska försöka äta nyttigt en vecka! Inhandlade även en våg... faktiskt den första våg vi ägt. Tänker inte skriva den chockerande siffran men kan tala om att det är 8 kilo mer än i september.
Egentligen har inte vikten så stor roll men när man inte kommer i kläderna så är det inte roligt längre. Har aldrig bantat och skulle nog inte grejja det heller. Nu äter vi så mycket vi vill men enbart nyttigt. Vi börjar med en vecka så får vi se hur det går. Tyvärr kan jag inte träna ännu. Måste låta "hålet" läka.
Började blöda nu ikväll när Joel satt i min famn. Han vill absolut "gosa mamma" och då spelar det ingen roll om det blöder. Vad gör man inte för "mammas älskling".

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att din vikt klär dig. Du måste väl matcha Jörgen.(Hoppas att han inte läser detta.)Jag är också snart ikapp dig, speciellt efter den här mat-helgen hos kokerskan i Herrviksnäs.
Låter som en upplevelse att kissa på sig på hela kroppen.
Kram Carpe Diem Heléne S

Anonym sa...

houtypGod morgon!

Tack för en tevlig promenad igår och hoppas soppan smakade när du kom hem. Nästa gång vi går den rundan får vi leta upp stigen så vi slipper gå på landsvägen......

Kram kram Annika

Anonym sa...

Gör fruktsallad i stora lass...det är grymt gott! Andra tips, smoothies, milkshake, vaniljyogurt med frysta hallon och nötter.

Håller med din Carpe Diem-vän, låter som en intressant upplevelse, varm och blöt i hela kroppen samtidigt...hm, man undrar då om det är en positiv känsla or not?

Kramen
/Gitt

Anonym sa...

vilken fin bild på dig o din son. hoppas röntgen gick bra. styrkekramar Amanda

Busmamman sa...

Hej Elisabeth!
Jag är så glad att jag har hittat hit till din blogg och försöker nu läsa ikapp allt som redan är skrivet. Mycket bra skrivet, dessutom. Tack för att du delar med dig av allt i ditt liv. Fina bilder på familjen och tänkvärda ord från dig!
Stor KRAM /Nadja

Annika sa...

Hej!

Läste precis i Ulricas blogg att du hade fått ett glädjande besked idag! Vad glad jag blir för din/er skull. Du är en riktig kämpe!!

Kram kram Annika