söndag 26 december 2010

Jul och dags för sjukhuset igen.

Det kommer ett större inlägg om Kanarieöarna inom kort, har haft fullt upp sedan vi landade i går morse på Juldagen. Var hemma vid 7 och hela familjen gick och la sig och sov till 12 vilket var skönt och behövligt. (missade dock mina cellgifter som jag skulle ta på morgonen och det går inte att ta igen dem utan jag fick ta kvällsdosen som vanligt och hoppa över morgondosen)
På kvällen var det julfirande hos svärföräldrarna som hade dukat upp ett traditionellt julbord som avslutades med ris ala malta (eh, hur stavas det egentligen? .. ni vet vad jag menar)
Mina föräldrar var där och likaså Jörgens bror med familj. Annika (Jörgens bror Niklas fru) lyckades samla alla kusiner vid granen;
Viktor snart 4, Isac 9,5, Emil snart 8, Ida 6, Adam 14,5 och Joel 4,5.

Viktor och Joel spelade Memory. Och båda två lika stora vinnarskallar.

I dag har vi varit och åkt skridskor. Vi lånade skridskor till Joel också och Jörgen körde med honom mellan benen;

På kvällen var vi hos Annika och Niklas och åt tacos.

I morgon är det måndag igen och man kastas in i vardagen för ett tag. Jörgen jobbar i mellandagarna och Joel ska gå några timmar på dagis varje dag. Adam och Isac är lediga.
Själv har jag röntgentid på SÖS klockan 8.40 i morgon vilket innebär att jag åker strax före 8, precis som om jag skulle åka till jobbet…. Skillnaden är att mitt jobb nu för tiden är att administrera min hälsa. (gillar att säga att jag sköter om min hälsa istället för sjukdom.)
I morgon är det ”bara” slätröntgen av halsryggen. Jag vet att jag har ”diskreta” förändringar redan men jag är rädd för att de kommer vara mer än diskreta vid denna röntgen. Jag har haft så himla ont i huvudet på senare tid. När jag ändå är på sös tänker jag gå förbi onkologen och kolla om jag kan få tag på min läkare eller kontaktsjuksköterska. Dels behöver jag få en del mediciner utskrivna, dels måste jag få nya tider för provtagning och dels diskutera min huvudvärk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas ni har haft en skön semester. Jag håller tummarna för att allt går bra på sjukhuset idag.
Kram
Claudia J

Anonym sa...

Välkomna hem till ett vinterlandskap !! Hoppas ni har haft det avkopplande och mysigt i värmen. Ser fram emot att se bilder och prata med er.
Kramiz Jenny

Anonym sa...

Det är så konstigt när man kliver ut genom dörren på Arlanda och möts av snö när man kommer från palmer och värme...
Vad kämpigt att du måste börja "jobba" igen med sjukhusbesök osv direkt när du kommer hem. Håller tummarna för att proverna är bra och att du kan få bukt med huvudvärk m m.
Hoppas vi kan höras snart. Krama Joel.
Hälsningar från Maria E

Anonym sa...

Välkomna hem:) Kram från Anna

Anonym sa...

Vilka fina kusiner vi gjort:)
Kram Annika