måndag 27 december 2010

Kanarieöarna, första veckan.

Här kommer vår semester I bildversion till största del.
Det var mycket slappande vid poolen och vi läste tidningar, löste korsord, spelade memory och yatzy. Joel spelade även en hel del gameboy som han fått ärva av storebröderna.Vi bodde på BlueVillage resort i Bahia Feliz som var maximalt barnvänligt. Vargen kom att bli Joels favorit bland Bamsefigurerna. 2 dagar under vår vistelse fick Joel även möjlighet att vara med på Bamseklubben. Snacka om LYCKA!! Han vinkade glatt när vi lämnade honom och var eld och lågor när vi hämtade två timmar senare. Han hade så mycket att berätta och de gjorde så mycket skoj. Att detta var möjligt var tack vare Hanna som tog sig an Joel (här i Indianskrud) och såg möjligheter istället för att se problemen med en rörelsehindrad.Efter rekommendation av en bloggläsare så var vi till Palmitos Park en dag. Vilken underbar djurpark, så vacker!

Mycket bad blev det också. Både i poolen och i havet.Vecka 2 följer i nästa inlägg.....

3 kommentarer:

Marie sa...

Så härligt ni ser ut att ha haft det!
Och så underbart för både er och Joel att även han kunde vara med i Bamseklubben. Tuff kille som vågar vara utan mamma och pappa! :)
Kram
Marie.

Anonym sa...

Vilka härliga bilder, Joel ser helnöjd ut på varje bild:)
Kram Annika

Anonym sa...

Vilka sköna bilder! Underbart att ni har haft fina veckor! Det gör gott att få vara med er på detta sättet. ♥♥♥♥ Kram Fia