måndag 6 december 2010

YASURAGI

Vattkopporna har börjat torka och inga nya har dykt upp. Jag tror det var riktigt lindrigt han fick. Ingen feber och om jag räknar ihop alla koppor så får jag det till cirka 20 stycken. Däremot var jag tvungen att ta kort på en som dök upp i lördags och som han har på fotsulan?!? Och enligt läkarboken så står det att det INTE kommer under fötterna.


Nåja, de är i alla fall på väg bort och det känns skönt att man kan bocka av att han har haft det. Nu väntar vi med spänning och ser om Isac och/eller Jörgen får det…

YASURAGI, Hasseludden, Nacka.
Jag och Jörgen har haft ett underbart dygn på Yasuragi SPA. Mycket god mat, bad, klangresa och meditation. Jörgen mediterade hela tiden tror jag….
Ryggläge….

Ryggläge igen….

Jag i varma källan utomhus;

Vi hade härlig vintrig utsikt från vårt rum;

Efter frukosten idag så gick vi och la oss i utomhuspoolerna en sista gång innan det var dags och packa ihop och åka hem. Det känns som man varit i ett helt annat land ett dygn. Sedan går man till parkeringen och den igensnöade bilen och på en kvart så är man hemma i vardagen igen.
Jörgen åkte och jobbade direkt.
Då tjejen från boendestödet var sjuk så har farfar varit här idag. Vi tog Joel på kälken och var till affären och handlade. På vägen hem stötte vi på Isac som kom från skolan.
Joel och Isac;

TACK mamma och pappa för vistelsen på Yasuragi! (det var min 37års present)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga timmar på Hasseludden.
Det var ni värda.
Tog Jörgen hem morgonrocken till samlingen? ;o)
Kram Gitt

Anonym sa...

Vad härligt!!! Den vistelsen var ni verkligen värda!

Kram Susanne

Anonym sa...

Så söta killar!!

Pysslan sa...

Det såg väldigt skönt ut. Var det is på vattnet dör ute? Det såg ut som det på fotot.