söndag 28 november 2010

Hemma igen

Tack Carolina Welin på MOW som har varit vår samtalscoach hela veckan och tack till CTRF som genom bidrag gjorde denna vecka möjlig för oss kvinnor med spridd bröstcancer.

Jag och Pernilla avslutade veckan med en grötmiddag i restaurangen. Båda var mer än mätta efter en eftermiddag i Bollnäs med fika på ”Nya konditoriet”. Inget hindrade dock att lite godis slank ner när vi hade fredagsmys och tittade på Idol.


Igår lördag åkte jag direkt till Solna och kollade på Adam som spelade hockeymatch mot AIK. Torsk med 4-2.
Direkt efter matchen var vi på Junibacken med RBU (rörelsehindrade barn och ungdomar) och åt Pannkaksbuffe. Adam fick i sig 14 pannkakor så jag tror vi fick bra valuta för pengarna i år.

Idag söndag och första advent. Inget julpynt uppe över huvudtaget men ska försöka få upp några ljusstakar och stjärnor under veckan. Idag har vi varit med Isac på hockey och ikväll ska vi till svärföräldrarna på middag. Tur att man har vilat upp sig en vecka för att kunna hänga med i vardagens tempo igen. Jag försöker dock bromsa lite men man märker att jag och Jörgen kör på olika växlar. Han kör på 5an hela tiden medans jag nog växlat ner till 2an-3an.

Nästa helg ska jag och Jörgen på Yasuragi Hasseludden ett dygn. Förhoppningsvis kan han också växla ner lite då och koppla av.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad glad jag blir över att jag regelbundet sedan många år tillbaka ger bidrag till CTRF! Nu ser jag att pengarna verkligen kommer till användning på det bästa sätt man kan tänka sig! Det motiverar mig att fortsätta.
Håll takten i styr nu så att den inte skenar iväg! :)

Anonym sa...

Hej Bettan!
Hoppas du kan ta det lugnt i veckan och julpynta lite lagom. Det är så härligt med stjärnor i fönstren. Försök ha kvar en lagom takt. Kanarieöarna redan om en vecka?
Kram Tina L

Jenny sa...

Sag det har citatet av Maya Angelou och tankte pa dig..
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away".
Forstar dock att det inte alltid ar sa latt att tanka sa. Men det ar sa inspirerande att se att du forsoker leva livet fullt ut sa lange du kan. En laxa att laras aven av de friskaste ibland oss.
Hoppas ni far en mysig och smartfri jul.
Kram Jenny
(som foljer dig anda fran England)

mallakitis sa...

Tag vara på allt livet har att erbjuda. Berörs av ditt öde och ta hand om dig så gott du kan och det går
kram änglamamman Susanne

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag blir lite orolig nu när det passerat flera dagar och du inget har skrivit. Jag hoppas att du mår bra. Massor med kramar från en trogen läsare (kvinna 40+)