onsdag 14 oktober 2009

Som en fulltecknad arbetsdag igår.

Började morgonen med ett träningspass på gymmet. Försöker få till varje tisdag, onsdag och fredagmorgon. Kanske låter tufft men det är bara tisdagar som är riktigt jobbiga. På onsdagar kör jag BodyBalance och på fredagar är det yoga och meditation på yogacentret.

Efter träning lämnade jag in Joels glasögon för glasbyte. SÅ stora repor.

Klockan 11 träffade jag Ulrica. (Från boken Livet kan inte vänta)
Det var ett trevligt, avslappnat men också väldigt känsolladdat möte. Våra situationer är väldigt lika. Vi har samma sjukdom och båda har barn i ungefär samma ålder. Hon har levt med den spridda cancern i 3 år och har nog landat i tankarna lite mer än vad jag gjort.

Tankarna for genom huvudet i bilen på väg tillbaka mot Värmdön.
Klockan 13.15 var det dags för klippning. (Faktiskt andra gången jag klipper mig nu sedan håret har vuxit tillbaka. Klippte det riktigt kort igen:):):) Trivs med det.

14.45 kom Joel hem med taxin och han fick stå i sitt ståskal och tillsammans bakade vi en sockerkaka till Maria som kom 15.45.
Även diska är bra sysselsättning när man står i ståskalet:

Maria skriver i Hört och Hänt, en tidning som ges ut a v RBU (Rörelsehindrade Barn och ungdomar) Hon ska göra ett reportagae om förskolegången, specialförskola vs. vanlig förskola.
På hennes uppmaning har det också tagits många bilder på Joel de senaste dagarna...

Finmotoriken tränas i Handgruppen:

Ny gåstol provas ut:

Gamla innegåstolen "Pony" används även ute då utegåstolen "Bronco" är betydligt större och klumpigare:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !! Vilka underbara bilder på Joel, härliga kille... Kram Åsa L

Anonym sa...

Det är så himla kul och se Joel, så duktig! Han verkligen kämpar, önskar att Ellion hade lite av den kämparglöden. Ser fiffigt ut att stå i ståskalet vid diskbänken, hur får ni till det vad står han på för att komma upp i höjd?
kram ulle

Anonym sa...

Hej vännen, Hur får du din tid att räcka till, vilket fullspäckat schema ! På toppen av det hinner du blogga lite och dela med dig av din dag samt lägga in några riktigt härliga bilder på Joel. You are amazing !
Kramis Jenny