tisdag 6 oktober 2009

Överambitiös

Efter att ha varit på Behandlingsmöte för Joel på hans specialförskola på eftermiddagen hade jag flera planer inför kvällen.
Jag hade lovat Joel att han skulle få stå i sitt ståskal och vara med mig och göra pannkakssmet och vispa grädde. Adam hjälpte mig få Joel i ståskalet men det tar sin tid att få till det och spänna fast honom. Och det tar längre tid att laga middagen när man har hjälp från en 3 åring. Det är viktigt att han ska få vara med för det är träning för honom samtidigt.
Isac hade en kompis hemma så det var 6 personer att steka pannkakor till.

Jag hade även tidigare på dagen tagit fram en hel Vivokasse med frysta vinbär som jag tänkte koka saft på. Var över till grannen och lånade en saftmaja och tänkte att den kunde få stå och puttra under kvällen. Eh, saftmajakastrullen från 70-talet fungerade ju inte med vår nya induktionshäll.. Det visste jag ju egentligen. Skit.
Som räddaren i nöden kom mamma förbi och hälsade på, så jag skickade med henne både kastrull coh bär.

Vid läggdags kom jag på att jag lovat Joel bada. Det blev inget bad igår så det var ett måste idag. Vi hade jättemysigt och han lagade massa låtsasmat till mig som vanligt.
Min plan på att hinna rensa igenom lådorna i hallen nu vid säsongskifte får vänta tills i morgon.
Jörgen har i alla fall tagit hand om alla utemöbler idag samt tvättat båda bilarna både in och utvändigt.
Förresten har INGEN i hushållet har haft träning idag!

Tänkte precis sluta blogga men nu ser jag att jag fått bilder av Åsa från vår dag på Djurö igår. Vi hjälpte Åsas kompis Pernilla att flytta utemöbler till hennes lilla sjöbod och passade på att avnjuta en lunch på hennes mysiga altan. Bättre utsikt går inte att få.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag det blev !!! med god lunch på Pernillas fantastiska altan på Djurö.
Jag vill tacka dig ännu en gång, Elisabeth för hjälpen med att köra utemöbeln i din stora bil !!

Många kramar

Åsa L

Vera sa...

Ni verkar ha haft det mysigt! verkligen "fångat dagen"!!