fredag 16 oktober 2009

Vaccination och Nattvandrare

Började morgonen med ett Yogapass på Yogastudion. Skönt sett att starta dagen på.
Efter det var jag och hämtade ut ny laddning med mediciner på apoteket och sedan vidare till vårdcentralen för Svininfluensavaccination. Det var vaccination för riskgrupper idag.
Nästa vecka får jag skicka iväg mannen och barnen så att vi är skyddade HELA familjen.
Har aldrig tidigare vaccinerat någon i familjen mot influesa, men det känns nödvändigt nu.

Med posten kom idag "Kallelse till Nattvandring i Gustavsberg". Shit! Är min son så stor nu?? Vad hände? Och första tanken som slog mig var som jag hört så många andra föräldrar säga.- Nattvandra? Nej men MITT barn är ju inte ute och skulle ALDRIG hitta på något bus...
SJÄLVKLART ska någon av oss föräldrar infinna oss då och Nattvandra samhället.
Adam är ju inte riktigt där ännu, men vem vet? En vacker dag är det han som blir hemskjutsad av en Nattvandrare kanske. Nu hoppas jag ju förstås inte det och har väldigt svårt att tro det, men OM det skulle hända att han trampar i klaveret så skulle jag vara väldigt tacksam om det fanns Nattvandrare som tog hand om honom.
Hmmm har fortfarande svårt att fatta att han är så stor nu.

Idag har det regnat hela dagen och förutom Yogan så är det enda jag gått utanför dörren är att lämna och hämta Joel på dagis. Fredagar går han bara mellan 8.30 och 12.
Ikväll kommer Maria och Robin med barn på middag så det blir perfekt nu på eftermiddagen för Joel att stå i ståskalet och hjälpa mig i köket. Skrev jag hjälpa??? Kanske skulle vara skälpa??

I morgon har vi avlastning på Joel, dvs. mormor tar hand om honom hela dagen. Övriga familjen ska med Isac på Hockeycup.
I morgon kväll, Lördag, har Adam träning till 22!! Kul lördagkväll!? Not!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vill bara säga att jag just hittat till din blogg och du är fantastisk! Jag ömsom skrattar , ömsom gråter av ditt mod och din kämpaglöd.Kämpa på!!

Kram

Anonym sa...

Hej! Kramar från Irene.

Anonym sa...

Hej Bettan!
Kul att någon mer än vi tycker att man ska nattvandra! När det har vari min/Thomas tur så har vi varit de enda från Tims klass som kommit, urdålig uppslutning med andra ord. Nu har vi både Tim och Tove i högstadiet så nu blir det 4 ggr per läsår. Man ska känna att man är där för andra barn. Inte bara de som busar utan även för de som är på väg hem och rädda för busarna.

Jag har också vaccinerat mig, riskgrupp astma. Ont som attan i armen fortfarande två dygn senare. Fick även frossa, huvudvärk och illamående.

Hoppas vi kan ses snart!
Kram från
Tina Lundgren