onsdag 15 september 2010

Färdtjänst godkänt

Äntligen har vi fått godkänt på vår ansökan om Färdtjänst för Joel, så från och med i morgon åker han färdtjänst till och från förskolan.
Tidigare var det ju kommunen som stod för skolkjuts och betalade taxin men det här känns som en bra lösning. Det kostar oss visserligen 420,- i månaden men nu kan vi ju använda färdtjänst till andra "äventyr" också.

Idag har Joel varit på sin första riktiga ridlektion. Enligt Majsan var han jätteduktig och vågade sitta på hästen hela halvtimmen.

Igår var vi på utflykt med specialförskolan till Aspuddsparken och även där fick han prova på att rida. Jag tror det var en bra uppvärmning för dagens ridlektion.


Två tjejer som betyder mycket för Joel är sjukgymnast Ann och resurs Majsan.

Joel hittade en rutchkana som han älskar.

Kompisen Wille red också;

Mina blodprover var ok, förutom trombocyter som var 137. (Normalspannet börjar från 165--)

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej!
Så härliga foton!
Ridning är så kul och så himla nyttigt för våra barn! Till helgen ska vi minsann på ridläger en bit från Helsingborg. http://www.soderasensforsgard.se/
Det är en helg som RBU har anordnat och det ska bli så spännande både med hästar och att träffa andra föräldrar och barn som lever ett lite annorlunda liv.

Kram!

Anonym sa...

Hej!
Hoppas ni får en härlig vecka på Kreta! Jag är så impad av allt du hinner med, tänk om man hade hälften av din fantastiska energi=)
Tack för att du delar med dig och sköt om dig
kram Elisabeth (Huddinge)