söndag 11 april 2010

Påsklov i Dalarna


Vi var kvar i Dalarna hela påsklovet. De sista dagarna har vi dock bott i en stuga vid Leksands Sommarland för att ha nära till Ejendals arena där Adam och hans lag har spelat hockeycup.
Värmdö var lite favorittippade och vann gruppspelet men hade riktigt oflyt i kvartsfinalen där de åkte på torsk med 1-0 trots en skottstatistik med 5-31.
Jag tror grabbarna överlever ändå och livet går vidare trots allt.

Vi hade trevlig sammanhållning mellan föräldrarna och fick njuta av solen lite på fredagkvällen.

Isac och Wilma, trogna supportrar till hockeyspelande storebröder.

Joel var med hela fredagen och kollade matcher sedan åkte han till stugan i Östanvik med mormor och morfar resten av helgen.

Det var tränarnas sista cup och vi tackade av dem med varsin present. De har gjort ett grymt jobb att ta grabbarna till topp 4 i Division 1 i Stockholm.

Även tränarna hade kallat in killarna i går kväll för lite lördagsmys där man också delade ut pris till lagets ”Bäste spelare” som blev Tom Törmenän, även uttagen till TV pucken. Adam fick det andra priset som var ”Årets utveckling” med följande motivering:
Adam har under säsongens gång haft en uppåtgående utveckling och form där han i slutet av säsongen varit en av de mest tongivande spelarna i laget. Har ett härligt spelsinne och spelförståelse som kombinerat med en bra klubbteknik rönt framgångar på isen. Lägger man sedan till hans mod när det gäller spelet med kropp, men även mod att vara kreativ i alla zoner på banan så är det lätt att förstå tränarnas gillande. Denna säsong har han även utvecklat sin skridskoåkning vilket inneburit att han tillsammans med färdigheterna här ovan klarat av att hänga med toppspelare som är 1 år äldre än han själv. Vi önskar Adam lycka till i sitt hockeyspelande framöver.
Kan man annat än bli stolt som mamma!? (Han fick även Matchens lirare på torsdagen. Stolt mamma en gång till!)Solen har äntligen kommit för högtryck och då är lovet slut tyvärr. I morgon börjar skola och dagis och jag och Jörgen ska jobba. Det är också en fullspäckad vecka med läkarbesök, röntgen både för mig och Joel, provtagning, utvecklingssamtal, klipptid och tandläkarbesök.
5 intensiva vardagar ska vi stå ut innan vi åker till fjällen nästa helg för några dagars skidåkning tillsammans med mina föräldrar. (hoppas det finns snö kvar till dess?? Det är ju till och med dags för sommardäck senast på torsdag!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ryser när jag ser Adams utveckling på print.

Ordet mod kommer upp flera gånger.
Utan mod, inga framsteg.

Adam är en förebild.

Önskar honom all lycka både på och utanför hockeyrinken.

Kramen Gitt